Ben ikisinide seviyorum ikisinide istiyorum biri seküler biri muhafazakar
(Kaldırmayın sorumu)
(Kaldırmayın sorumu)
Cevap
5Cevap
Seküler birinden koca olmaz. Sen kapalı mısın açık mı?
Ortaya karışık
Nasıl yani?
Sekulerden niye koca olmaz yaaa onuda çok seviyorum
Açığım ama kapalı giyiniyom muhafazakar açık gibi asdghj
Hmm anladım canım. Sekülerler sana pek uymaz bence. Çoğu içki içer. Gece hayatı olur. Aldatmaya meyilli olur. Sana sahip çıkmaz. Gözü sürekli dışarda olur. Seni koruyup kollamaz.
Evet içiyor ama gönül bu işte nereye konacağı belli olmuyor
Dövmesi vs var mı
Yok aslında şöyle ailesi muhafazakar ama kendi çok farklı işte içki içiyor gece kulubune gidiyor ama onu istiyorum sadece onu degil bir tane de muhafazakar var ikisini birden istiyorum
Hmm anladım canım. Bol bol dua edip namaz kıl. Allah doğru yolu gösterir sana.
Teşekkür ederim abla sende dua et ikisi birden benim olsun
Ne konuda?
Sekulerden koca olmaz dedin ya
Haksız mıyım sence?
Abla valla bazı seküler insanlar muhafazakarlara bin basar muhafazakar diye iyi olmuyo yani
Yaşın kaçki senin
Bana mı diyon
Evet
22 öylesine diyom ablayi
Hmm anladım.
Allah hidayet versin size. Muhafazakar erkekler ailesine her zaman sahip çıkar. Korur kollar. Maddi manevi mutlu ederler eşlerini. Seküler erkeklerde hep kendilerini düşünür. Gözleri hep dışarı kayar. İçki içip gece kulüplerine giderler
Ya abla aman abi her muhafazakar iyi değil bunu sende biliyon
Bunu alın burdan cok cahil bu kız
Aynen seküler kendini gizlemiyor muhafazakar gizliyor kaç kere şahit oldum
Kız değil o harun abi belli oluyor zaten yazdıklarından
Olabilir de senin sorun da hoş değil bu arada
dalgasına ya ciddi değil
Tröl mü yani?
Tabiki troll böyle soru mu olur🤣
Allah hidayet versin size
Amin abicim ama sanada versin internetten bulduğun kadın fotosunu profiline koyup kadın rolü yapman da ne bilim al sana muhafazakar erkek 🤣
Hafta 7 gün hafta ici birine kendi sevdir , haftasonları diğerine
İyi fikir
Baktın doymuyorsun birisi agzına versin diğeri de deliğine
Anana öyle mi yapmistilar
Hep beraber vakit geçirin. 3 ünüz.
Ya ne anlatıyon sen yav
Yazı tura at
Grup yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki kişiye aynı anda aşık olmak kafa karışıklığı yaratabilir. Kalbin bazen oradan oraya savrulabiliyor, anlıyorum. Her iki kişi de farklı yönleriyle seni etkiliyor olabilir; bu da çok doğal bir şey 🌸. Ama unutmaman gereken, eninde sonunda bir seçim yapman gerekecek çünkü iki kişiyi aynı zamanda idare etmek uzun vadede tatmin edici olmaz.
Duygusal olarak dürüst olup, kendi isteklerini ve değerlerini gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Bu süreçte kendine zaman ver; acele etme. Belki de derinlerde hangisinin senin için daha doğru kişi olduğunu bulabilirsin. Sevginin karmaşık dünyasında karşılıklı anlayış ve dürüstlük önemli. Seçimini kalbine danışarak yap 🌟.