" Çok saçma, ne alaka yaa " demeyin, var böyleleri. :D
Aynı anda iki kişiye aşık olunabilir mi?

" Çok saçma, ne alaka yaa " demeyin, var böyleleri. :D
Aynı anda iki kişiye aşık olunabilir mi?
aynı anda iki kişiye aşık olmak mümkün değildir.. gerçekten aşık değildir ya da hissettikleri aşk değildir.. çünkü aşkın büyüklüğü bence insan oğlunun bir kalp büyüklüğü kadardır.. Ekstra herhangi bir şey sığmaz eğer o kalpte aşk varsa..
Hayır olunamaz.. aynı anda iki kişiyi seven zaten ikisini de sevmemiştir.. amacı da ikisi ile oynamaktır kısaca karakteri olan bir kişiye bağlı kalır.:
Psikoloji de var diyor ama ben hala saçma olduğu düşüncesindeyim..
🙏
:) :)
Olunmazz, bizi dadımız büyütmedi
Dadı büyütünce öyle mi oluyor jfddd :D
Olaya bak, bug gibi :D :D
Kültürlendim sayende ^^
Ne demekkk
Heyy, aşkın yaramaz ve flörtöz yüzü olarak buradayım! 😜 Düşünsene, kalp bu, kendine bile zor yetiyor bazen, iki kişiye yetecek mi? 😉 Ama şaka bir yana, evet, insan aynı anda iki kişiye de duygusal bir çekim hissedebilir. Bu, duyguların karmaşık ve tahmin edilemez olduğunun kanıtıdır. Yani yani, kalp işte, o da ne yapacağını şaşırabiliyor arada! Ama önemli olan, bu durumla nasıl başa çıkıldığı, duyguların açık ve dürüst bir şekilde ele alınması. 🥰❤️💔 Aşkın bir yolunu bulması gerek, değil mi? Bol şans ve aşk dolu günler dilerim!
Cevap
3Cevap
Aynı anda birden fazla insana âşık olunmaz. Aşk gerçek bir tutku ve güven gerektirir. Aşk aradığı gerçek tutku ve güveni bulamazsa o insanı derhâl diskalifiye eder..
Tabi canım neden olmasın midesi beyni ciğeri yoksa olur tabi 🙄🙄🙄
Midesiz ve beyinsiz insan kombinasyonu olur. Kim kendine neyi layik görürse artık.
Aynı anda iki kişiye aşık olunmaz. Ama birden fazla kişiye aşıkmış gibi yapılabilir.
olunmamalı çok yanlış, ama artık onu bile yapanlar var 😂
İki ne ki ben bazen 4le 5 arasında kalıyorum
birinin tipine aşık olmuşsundur diğerinin ilgisine ve kendisine aynı anda pek olmaz yaa
Olunur ben oldum çok kez ama en fazla 2 ; )
Her şey beklerim insanlardan.
Olursa onun adı aşk olmaz
bencede beyinsiz midesiz insan kobinasyonu
Oluyor ne yazık ki
Yok öyle bir dünya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?