Uzak mesafe iliskide annesine asiri bagli, benimle duzgun iletisim kurmayan sevgilim icin Turkiye'ye donmeye deger mi?

Sevgilimle 5 aydır uzak mesafe yaşıyoruz kendisi benimle 5 ayda toplam 10 kez falan konuştu ve toplam belki 20 saat hep annesinden korkuyor konuşamıyorum diyor ama her gün ben ona saatlerce konuşuyorum o hep sessize alıyor sadece beni dinliyor ve şimdi annesi onu aldı tatile gittiler ben bikini giymesini istemiyorum ama o giyiyor annem öyle istiyor diyor dedim ne alaka sen giymiyorum diyebilirsin hem biz de o zaman annen denize gittiği zaman sen evde kalırsın konuşuruz ama hayır annesi onu zorla götürüyormuş ben aslında gitmesini istemiyorum çünkü erkeklerin düşüncesini biliyorum annesine çok bağlı bana hep öyle diyor annemin dediğinden başka bir şey yapamam diyor. Bana doğru düzgün fotoğraf bile atmıyor ama kısa giyinmek istiyor ve giyiniyor da ama asla nasıl giyindiğini görmüyorum bikini giyip tatilde denize giriyor ama asla bana vakit ayırmıyor onu aradığım zaman telefonu bile doğru düzgün açmıyor açınca da sessize alıyor kendisi konuşmuyor hiç hep mesaj yazıyor belki hafta 1 defa konuşuyoruz o bile bazen zor ne yapacağımı bilmiyorum bu ilişki için çabalamıyor çabalıyorum diyor anneme bir şey diyemem diyor beceremedim diyor ama ben artık iyi değilim ve ben yurt dışındayım onun için Türkiye'ye temelli dönmeyi düşündüm ve bana sürekli dön diyor ama benimle konuşmayan benim lafımı dinlemeyen bir kadın için neden döneyim.
Cevaplarınızı bekliyorum

Uzak mesafe iliskide annesine asiri bagli, benimle duzgun iletisim kurmayan sevgilim icin Turkiye'ye donmeye deger mi?