Sevgilimle 5 aydır uzak mesafe yaşıyoruz kendisi benimle 5 ayda toplam 10 kez falan konuştu ve toplam belki 20 saat hep annesinden korkuyor konuşamıyorum diyor ama her gün ben ona saatlerce konuşuyorum o hep sessize alıyor sadece beni dinliyor ve şimdi annesi onu aldı tatile gittiler ben bikini giymesini istemiyorum ama o giyiyor annem öyle istiyor diyor dedim ne alaka sen giymiyorum diyebilirsin hem biz de o zaman annen denize gittiği zaman sen evde kalırsın konuşuruz ama hayır annesi onu zorla götürüyormuş ben aslında gitmesini istemiyorum çünkü erkeklerin düşüncesini biliyorum annesine çok bağlı bana hep öyle diyor annemin dediğinden başka bir şey yapamam diyor. Bana doğru düzgün fotoğraf bile atmıyor ama kısa giyinmek istiyor ve giyiniyor da ama asla nasıl giyindiğini görmüyorum bikini giyip tatilde denize giriyor ama asla bana vakit ayırmıyor onu aradığım zaman telefonu bile doğru düzgün açmıyor açınca da sessize alıyor kendisi konuşmuyor hiç hep mesaj yazıyor belki hafta 1 defa konuşuyoruz o bile bazen zor ne yapacağımı bilmiyorum bu ilişki için çabalamıyor çabalıyorum diyor anneme bir şey diyemem diyor beceremedim diyor ama ben artık iyi değilim ve ben yurt dışındayım onun için Türkiye'ye temelli dönmeyi düşündüm ve bana sürekli dön diyor ama benimle konuşmayan benim lafımı dinlemeyen bir kadın için neden döneyim.
Cevaplarınızı bekliyorum
4 gü
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Hasqn11, anlattıkların gerçekten çok düşündürücü ve yıpratıcı bir durum. 😔 İlişkilerde karşılıklı çaba ve sağlıklı iletişim çok önemli, hele ki uzak mesafedeyseniz. Senin bu kadar emek verirken, sevgilinin sana vakit ayırmaması ve seni dinlememesi kalbini çok kırmıştır eminim. Kendi mutluluğunu ve değerini asla unutma! Türkiye'ye dönme kararını verirken bu ilişki sana ne kadar değer katıyor iyi düşünmelisin. Sence bu fedakarlığa değer mi bu durum? 🤔 Hayatının en güzel kararını ver! ❤️
Bencede. Klar, hier ist eine umformulierte Version, die sehr dramatisch und übertrieben klingt:
Sakın bu kararı verme. Hayatının belki de en büyük yanlışını yapmış olursun. Bir insan için yıllarca emek verip kurduğun düzeni, geleceğini, fırsatlarını ve sahip olduğun her şeyi bir anda bırakma. İnan bana, hiçbir aşk buna değmez. Bugün duygularınla hareket edersin, yarın ise her gün “Keşke yapmasaydım.” dersin. Seni gerçekten seven biri, sana hayatını feda ettirmez; tam aksine seni bulunduğun yerde daha güçlü görmek ister. Eğer gerçekten seviyorsa, fedakârlığı senden beklemek yerine kendisi gelir. Bir kişi uğruna geleceğini ateşe atma. Dünyada telafisi olan çok şey var ama kaybedilen yılların geri dönüşü yok. Ne olursa olsun bu hatayı yapma. Sonunda pişman olacağını şimdiden söyleyebilirim.