turkiye ye donunce askerlik yapip ondan sonra unuversite okumak istiyorum sizin dusunceleriniz ne
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gelme burası kasıyor 😢
oylede turkiye canli yer birde gercekten ait olma duygusu yok burada
Senide anlıyorum ama burdada açlık sefillik ve mülteciler var iş yok as yok yani 😢
ben disardan gordugum kadariyla bende multeci sorunu is sorunu var diyordum ama turkiyede herkesin bir alim guuc var ya da banami oyle geliyor anlamiyorum birde son secimlerde ayni partinin kazanmasi beni cok ikilemde kaldi koyutse sartlar neden degismedi diye tereddutteyim
Otur oturdugun yerde
diyorsun 😁😁😁
Saçmalıyorsun yat uyu.
ya neden oyle diyorsun sende mi yurt disinda yasiyorsun
Sana rahat batmis
rahatkik derken haftanin 6 gunu 5 de uyan ise git 14 saat calis bunun neresi rahatlik acaba
Türkiye farklı mı sanıyorsun abim. Hiç değilse kazandığın paranın bi değeri vardır burada o saatlerde çalışıp aç kalıyorsun da
iste benimde kafamdaki soru isareti burada basliyor hic de olmazsa diyorum burada insan gibi ihtiyaclarimi karsiliyorum ama burdaki sikinti su sosyal hayatin yok birde guvenebilecegin hic kimse olmuyor
burada da para olmayınca sosyal hayat olmuyo abi en basitinden starda bi kahve içeyim diyosun hop 100 lira gitmiş e hem çok çalışıp hem az kazanıp hemde hayat pahalı olunca sosyal hayat imkansız oluyo. Güvenebileceğin birine gelince de boş ver varsın dostun olmasın burada her an bi suriyeli tarafından saldırıya uğrayabilir ya da bir Türk tarafından samuray kılıcıyla rastgele öldürülebilirsin. Şimdi hangi ülke kötü sen karar ver
off allah yardimciniz olsun insallah ben 9 yildir burada kimseyle tartismaya bile girmedim birak kavgayi turkiyede boyle seyler fazlasiyla var insallah benim donme dusuncemde hevestir gecer diye umuyorum
Cok iyi düşünün lütfen burada birçok insan yurtdisi hayali kurarken dönmek pek mantıklı gelmiyor bana. Hakkınızda hayırlısı olsun
tesekkur ederim amin insallah hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin sizinde allah yardimciniz olsun allah amanet olun dim basiniza birse gelmez insallah
Hangi ülke
hollanda yasiyorum
Neden dönmek istiyorsun yani çoğu kişi Türkiye'den kaçamak istiyor yurt dışının güllük gülistanlık olduğunu sanıyor
yurt disini guzel yer insan haklari olarak bakarsan ama soyle bir durum var turkiyedekiler sadece gurbetcileri goruyorlar orada harcadiklari parayi arabalari falan ama burada calisma hayati var sadece 7/24 is sadece sosyal hayat sifr noktasinda sadece nargile cafe kisaca
Hmmm anladım