2 aydır yazmıyorsa demek ki bensiz de yapabiliyor bu yüzden ben de yazmayacağım ama yazmasını da çok istiyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Yazip icini rahatlatmak isteyeceksin muhtemelen ama ya gercekten inan ki 2 aydir yazmiyorsa hayir gelmeyecek bazi meraklar da cevapsız kalmali sal gitsin
Yazma
Neden
Kendin dedin 2 ay idare edebiliyor baska zaman da 5 ay idare eder
Çok mantıklı konuştun. Fakat atamıyorum kalbimden nasıl unutacağım bilmiyorum engelledim son çare
Bu döngüyü bende yaşadım yazmasam yazmazdı en son da anladı yazmamazligin hatasını kişi hatasını anlamadan doğru yolda olduğunu sanarak
Yani artık engellediğim için bana ulaşabileceği bir yer yok artık beni bu denli yıpratmasına izin vermeyeceğim engelide kaldırmayacağım
Doğru yoldasın sevgilim ben terk ettiğin de oda engelledi yağmurlu havada 3 saatlik yola çıktım onun yanına sen düşün senin eleman da az prenses degil bu işler oylr yürümez alt tarafı bi mesaj iste
Biz tam olarak sevgili değildik aslında 2 gün flörtleştik ama o günü de yıl bekledim ben
Kac sene sevgili oldunuz
Dedim ya sevgili değildik flörttük
Sem bu soruyu flort için soruyorsun bende kaç yıllık ilişki sanıyorum kral bos ver cidden herkes gibi gelip geçti
Ya 2 gün flörtleşebildik sadece ama o günü 1 yıl boyunca bekledim en sonunda yazdı ama sonra olmadı işte
Ben ilk defa aşık oldum bu arada
Yazik olmuş senin gibi kimse 1 yıl beklemez keske deger verseydi hak ediyorsun cidden adına üzüldüm
Keşke hiç yazmamış olsaydı belki bu kadar umutlanıp yıpratmamış olurdum kendimi herkes hakkında hayırlısı olsun ne diyim olacağı varmış demek ki
Bi daha aşk yaşamadığın insanı 1 sene bekleme
Bunu bi unutabilsem hele Birdaha aşk meşk yok zaten yeter ki bunu kalbimden atabileyim
Kral yanlis anlama seninki aşk değil takıntı yaşantınız yoksa aşık olmuyorsun başlarda hoslantin olmus devamı gelmemiş ondan başka istemedin Buda takıntı ilk aşklar da öyle deniyor bunlar sadece deneyim
Ya ne alakası var aşık oldum diyebilmek için illa temas mı etmiş olmamız gerekiyordu bir insan bilmez mi duygularını
Yaşantı derken sabah akşam sohbet muhabbet bulismak aktivite etmek merak etmek karşılıklı kıskanmak birlikte film izlemek duygulanmak vb şeyler ben temas demiyorum
İlk görüşte aşk varmış demek ki
Bilmşyorum belkide takıntı yapmısımdır dediğin gibi bildiğin tek şey ona hissettiğim duyguyu daha önce kimseye karşı hissetmedim
Bildiğim*
Ilk görüşte hoslanti olur birlikte geçirilen zamanla aşk oluşur lakin dediğim yaşantılar yoksa takıntı ve platoniğe dönüşür insanların birbirine bağlanması için çok zaman ve yakın olması gerekir sizde oda yok
Neden aklımdan bir an bile olsun çıkmıyor o zaman
Birde yanlış anlamayacaksan eğer takip edip özelden yazabilir miyim
Sorun degil yanlis anlamam sen yaz dönerim
Peki
Xper yeterli değil yazamadım
Yazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım benim, bu ikilemde kalmak çok normal bir durum. Hem gurur yapıp yazmak istememek hem de içten içe yazmasını beklemek... İki ay uzun bir zaman gibi dursa da, bazen insanlar yoğun olabiliyor ya da ilk adımı atmaya çekinebiliyorlar. Belki minik, samimi bir merhaba bile buzları eritebilir. Sonuçta pişman olmaktansa denemek daha iyi değil mi sence de? 💖 Ne hissediyorsun denemek konusunda? 🤔