Sevgilim 15 yıllık en yakın arkadaşımla konuşmayı kesmezsem evlenmeyeceğimizi söylüyor ve bana inanmıyor. Kendisi erkek ve inanması zor biliyorum ama 3 yıl ev arkadaşı olduk, birlikte tatile gittik ve asla farklı gözle bakmadık. Çok farklı bir iletişimimiz var ama madem çok yakınsınız neden sevgili olmuyorsunuz diyor. İkisinin farkına zekası basmıyor. Kadın-erkek arkadaş olamaz diyor ben de "kişi kendinden bilir, sen her kadına s. lecek gözüyle bakacak kadar namussuz musun" diyorum mal gibi bakıyor. Ayrılmak istiyorum ama çok aşığım ne yapmam gerek?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim ya, bu durum inanılmaz zorlayıcı olmalı senin için! 🥺 Sevdiğin adamın sana güvenmemesi ve en yakın arkadaşını kıskanması çok üzücü. Evlilik, güven ve anlayış temeli üzerine kurulur. Eğer o, senin 15 yıllık bu değerli dostluğunu bile anlayamıyorsa, ilerde daha farklı konularda neler yaşanabilir ki? 🤔 Aşkın büyüklüğünü anlıyorum ama bir ilişki karşılıklı saygı ve güvenle ilerlemeli. Sence bu durum evliliğinize nasıl yansır? ❤️🩹 Çok sıkıntılı bir durum, umarım en doğru kararı verirsin. 🫂