Kibar bir davranış seninki ama gereksiz, bunu isteyen kadın zaten o çocuğa sorun çıkarma ihtimali olan Bir kadındır. 20 25 yıllık kadın arkadaşlarım var hala düzenli görüştüğüm çokta aramin iyi olduğu, hayatıma girecek kişi onları da tanıyacak bilecek görecek kabul edecek. 2 gündür tanıdığım insan için 20 yıldır tanıdığım bildiğim her derdime koşan insanı silmem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 12 gü
Nişanlın bunu biliyor ve kabullenmişse bizim söylediğimizin çok anlamı yok ama benim hayatımdaki insanın nişanlı olalım veya olmayalım fark etmez yakın karşı cins arkadaşı olamaz. Yolda gördüğünde merhaba merhaba demesin demiyorum ama özel olarak konuşma, buluşma vs mümkün değil eğer ayda yılda bir merhaba merhaba düzeyindeyse arkadaşlığınız bir nebze olabilir belki ama onun dışında muhtemelen nişanlısı duyunca bunu sorun yapar
00 Yorumla
- Gizli Üye(18-24)12 gü
Evlilerin karşı cinsten arkadaş yapmasını doğru bulmuyorum tamam benimde evli kadın arkadaşım var ama kocası rahat bir tip arkadaş olduğumuzu biliyor ama ben şahsen evlensem karımın karşı cins arkadaşı olmasını istemezdim çünkü ben o kadının kocası gibi geniş bir adam değilim.
0133 Yorumla- 12 gü
Ama senin karşı cins arkadasin var ve karın rahatsız olmaz mı mesela
- 12 gü
Mesela sen o adama söyleyip büyük konuşuyorsun karın yıllarca erkek arkadaşları olabilir ruhun duymaz
- Cevap sahibi12 gü
@Հայերեն_և_քրդերեն burdan arkadaşım sadece
- Cevap sahibi12 gü
@İsimssizüyee niye kudurdun ki bu kadar kendi ailenden bir kadınla mı arkadaş olduğumu düşündün?
- Cevap sahibi12 gü
@İsimssizüyee milletin kocası genişse benim ne sorunum var kocam dmye bakıyor zaten diyo kadın. Bel altı mesajlaşmadığın sürece konuş bel altı bir şey olursa engelle demiş kocası
- Cevap sahibi12 gü
@İsimssizüyee ben o adam gibi geniş değilim işte sıkıntın ne senin cidden adam kendi izin veriyor karısıyla takılıp sohbet etmeme? Ben geniş değilim onun gibi hahaha
- 12 gü
@Հայերեն_և_քրդերեն pardon sana demedim
- Cevap sahibi12 gü
@İsimssizüyee babamda para bok gibi valla genelde o değil de kadınlar ona geliyor
- Cevap sahibi12 gü
@kızlarsoruyor üyenin yazdığı küfürlü yorumları kaldırır mısınız hesabını da kapatın lütfen, evli kadınlar beni istiyorsa suç bende değildir sanırım üstelik kocası da izin veriyor ve bu siteden birisi kendisi yani bu kimseyi ilgilendirmez
- Cevap sahibi12 gü
@Kızlarsoruyor
- Cevap sahibi11 gü
Bugünde evli kadınlarla sorunu olan ailesinde akrabasında aldatan kadınlar yüzünden travması olan bir numuneyi tanımış olduk arkadaşlar evet şimdi geniş adamlar karısını satıyorsa suç bende midir hahahaa
- Cevap sahibi11 gü
@İsimssizüyee beni sinir edemedin dua et ki bir sinir etsen sana ne yapardım da işte dua et
- 11 gü
@KızlarSoruyor bunun küfürlü yorumlarını kaldırın hesabınızda kapatın
- 11 gü
Sen ananın bacının yengenin nosunu atsana köylü babanı nasıl aldattıklarını ifşa edeyim sana sen evli kadınlarla yâvşarken anana yengene bacına halana kimler yâvşamıştır bu lafları yersin ânanın âmına sokarsın senin gibi evli kadınlara yâvşayanların anası kâşar babası köylü oluyor genelde
- 11 gü
Hackermiş yârram bende hackerim ver ananın yengenin halanın nosunu oynaşlarını atayım sana sizin sülalede evlilierle olmak genetik yâvşak aile senin gibilerin karısını anasını halasını yağlı yağlı ıslatıyorlar telefonda köylü babanında seninde ruhun duymaz ilk küfür etmeyecektin yâvşak ettiğin için küfür yiyorsun gelecekti karının sevgilisi olması ihtimali kudurttu seni öyle bir aldatacak ki seni seninle evliyken başkasından çocuk yapacak sende çocuğum diyeceksin ahhah senin gibi yâvşaklara müstehaktır ana mesleği senin ki
- 11 gü
Allah korkusu he ondan mi evli kadınlara yâvşıyorsun çakma Müslüman Allah korkun var ama evli kadınlarla zina yap yalandan Allah korkusu diye yaz buraya 😄🔝😄 Allah korkusu olanda evli kadınlara yâvşamaz şovu kes süslüman ne çıkıyorsa senin gibi sahte dincilerden çıkıyor Allah korkusu diyor ama evlilere yâvşıyor zina yapıyor adam mısın sen şrfsiz
- 11 gü
@KızlarSoruyor kaldırın şunun küfürlü yorumlarını kapatın hesabınıda
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls 1 xpercik şansını zorlama
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls sana bu kadar dert olduğuma göre halan yengen amcanın abinin dayılarının karıları az değil hahaha. Ben gibi bir sürü erkek var evli kadın götüren hahaha ağlayarak günlüğüne yaz kudur
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls babam sülaleni satın alacak kadar parası var 7 milyon TL kasamızda paramız var o para tüm karılarınıza yeter hay hay
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls evli kadınla sevgili olmak çok mu kötü ya namus kadında vardır puhahaha
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls karım yok diyom beyinsiz hala beni evli sanıyo. Ailendeki evli kadınların yediği nanelerden dolayı büyük bir acın var ama inan ki bir sürü erkek kankim var evli bayanlarla takılan. Sizin aileden çıkması seni kudurttuysa git intihar et avel
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls milletin karısına yavşamıyorum milletin karısı bana yavşıyor birde bir sürü ortalık cuckold kaynıyor onlar da bize zevkle sunuyorlar karılarını
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls ben kimin ırıspı olup olmadığını çözen biriyim allah korkusu olan bir çok kız var
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls valla bence sen korkuyorsun yarın gider kocanı evli bir kadın kapar falan diye
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls annen öyle yaptı diye her kadın aynı değil ezik femcel seni. Sevilen kızları görünce de sen kesin kaşardır verdiği için seviliyodur diyosundur
- Cevap sahibi11 gü
Babanın karısı gibi değil valla herkes git babana de baba adam olsaydın da anam namuslu çıksaydı seni aldatmasaydı de ben bunu mesela senin babanın yüzüne söyleyebilirim gelsin reelde
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls gavadlık senin babanın lakabı olarak bilinir konyada
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls babana öyle demişler arkandan pıjajaa
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls benim dinimdem sanane?
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls yorum altına gelip kim kudurdu kanzi? Sen istediğin kadar küfür et bir şey değişmeyecek ne senin Ailendeki kadınlar ne de benim evli kadınlarla takılıyor oluşum puhahaha
- Cevap sahibi11 gü
Bana sövmek için iki hesap açmış birde her kimse bayıltana kadar ziktim bunu da diğerleri gibi awk erkekliğime şükür ohh
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls gel iş yerimize davet ediyim kimmiş köylü gör. Seni zorla tarlaya çalıştırmaya götüren para için her şeyini satan babacığının adı oralarda ortaya çıkmış her şeyini öğrendim bu site basit bir Türk sitesi anonim olduğunu sanma kanzi o oturduğun malazgirt mahallesine geleceğim bekle beni
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls kadınların ettiği küfürleri üzerime alınmıyorum
- Cevap sahibi11 gü
Senin gibi de milletin yorumu altında toplanıp havlamıyorum benim içim rahat istediğim gibi bir hayat yaşarım,
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls valla ben kimseye sataşmıyorum neden biliyor musun kendi ailemde onur şeref namus var. Olmayan şey için insan bu kadar kudurur senin ailende ki bayanlar sadık olsa sen şimdi bu kadar ağlamazdın kapalı ak Partili bir sürü akraban var senin en başta kendi annen akpli ve kapalı
- Cevap sahibi11 gü
İnsanlar ulaşamadığının delisi olur sende ailende namus yok diye elalemin karılarını kendi ailen gibi sanıyon brnim ailem istediğim gibi olmsaydı intihar ederim sen git tarlana orada çalış haydi sjsn
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls seninkiler ortalığa dökülmüş zaten de benimkiler allah korkusu ve namusu ile yaşıyor. O yaşadığın mahallede bir sürü evli ifşaları var biliyor musun konyalı kapalı ifşa yaz telegrama bak neler çıkıyor belki tanıdığın birisini bulursun hahaha
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls benim lafımı bana satma ezik orç hahaha panelden ben buldum zaten ne kadar akraban varsa numaralarına kadar buldum kapalı akpli, başka adamlarla takılan ne de çok akraban varmış hahahaja. Reelde bana denk gelince bu laflarını yiyeceksin bekle sen beni tarlacı 42
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls zengin ve yakışıklıyım Allah'a şükür. Sana bakmadım diye ağlama kanzi dünyada tek kız sen kalsan yine de bakmazdım
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls evli kadın bana sarktı kanka kocası da bel altı konuşmayın normal arkadaş olun dedi bende tamam abi bir yanlışımız olmaz dedim bundan sanane elin adamı karısını benle paylaşıyosa sanane aq yobazı?
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls ben kudurmam kudurturum. Kanun mu var evli kadına yavşayan aynısını yaşar diye at varsa hahaha benim en yakın arkadaşım neler neler yaptı ne boklar yedi ama gitti helal süt emmiş dindar bir ailenin kızını aldı kadınlar erkekde geleceğe bakar
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls yorum altına gelip ağlayan sen oldun ben senin hayallerini yaşıyorum sen millete sövüyorsun sadece o kabarık adli sicil kaydınla nasıl işe gireceksin geleceksiz şahıs
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls lan adamın haberi var aq hala yaşattığını yaşıcan diyo oujajja
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls kişi kendinden bilir işi demiş atalarımız. Ailenden ne gördüysen başkalarına da o gözle bakarsın valla ben o kadar rahatım ki 1 tane bile sadakatsiz bayan akrabam yok. Benim teyzemin kızı kendine yavşadı diye adam yaralamaktan içeri girdi evliydi. Sizde ise size yavşayana peçete açarsınız ahh o konya varya ahh eskiden iyi sanardım ama ordan da çok götürdüm
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls allah korkusu olan dolu kız var
- 11 gü
@KızlarSoruyor kapatın bunun hesabını küfür ediyor
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls ben hangi kadının aldatıp aldatmayacağından emin olacak kadar çok kadını tattım zaten sen anca femcel olup milletin namusuna söversin ama seni biri bir gün tutup çok fena dikecek
- Cevap sahibi11 gü
O diken de ben olursam şaşırma. Gelecekte başkasıyla evlenicem senin gibi şişko çirkin kapalının kocası olmucam diye kuduruyon ahahahaha bunu bil bak hiçbir zaman sana bakmıcam git öldür kendini bu hayat sana zindan olucak son nefesine kadar çünkü erkeksizlikten
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls aq aveli ben ne dediysem bana sattı sen seversin parayı zaten KYK'da para karşılığı kızlara masaj yapmaya devam et sen snsns. Evime aylık 120-130 k para giriyor ummadığın taş başını yarar. Femcel seni
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls onur namus kadına yakışır erkeğe değil
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls abinin karısıyla mı karıştırdın herkesi
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls evlilere yazıyor değil evliler tarafından yakışıklı bulunan çocuğum. Bi tanesi kocamdan bile daha yakışıklısın diyordu
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls dikkat et de sana vermesinler eksik bir organın var çünkü bu konuda
- Cevap sahibi11 gü
@Alsllsls yok en çok genelde düzgün adamlara denk geliyor. Sarktığım kadın yüz veriyor malum yakışıklıyız
- 11 gü
Senin gibi tipsiz şişko kel göbekli fakir köpekler evli kadınlar bakar anca ahahahah son nefesine kadar aldatılacaksın git öldür as kendini kafayı yiyeceksin aldatılacam korkusuyla hayat sana zindan olacak karın aldatacak kafayı sıyıracaksın öldür kendini sana namuslular bakmayacak
- 11 gü
Gelecekte ben temiz namuslu erkekle evlenicem senin gibi namussuz şrsfizz onursuz edepsiz evli kadınla düşüp kalkan şişko kel cüceye bakmayacağım diye kuduruyorsun sana anca açık sütyenli croplu aldatan yosmalar bakacak çatır çutur aldatılacaksın Allah korkusu olan biz kapalılar sana bakmıyoruz diye kudurma o it şişko suretına sçym
- 11 gü
Kendin millete sarkıyorsun evli kadınlara yazıyorsun eleşiterine yobaz diyorsun kendin niye Allah korkusu olan kız arıyorsun aq yobazı tam bir Konyalının belli kendi her boku her ziki yer ama kadın yiyemez der aq yobazı kadınlarınız gizli gizli yiyorlar o zikleri o amcanın kızı teyzenlerde yemiştir emin ol
- 12 gü
Eğer eşi de sıkıntı yapmazsa, normal arkadaşınsa problem olmaz. Ama kadınların bazılarının evlenince canavara dönüştüğünü söylemeliyim. Koca görgüsüzlüğü oluyor ve bütün kadınlarla bağını koparıp, sadece kendi çevresiyle görüştürüyorlar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda, sana rahatsızlık veren şeyler varsa kendini ifade etmen gayet doğal. Eski bir bağın üzerine arkadaş kalmaya çalışmak bazen zordur. Karar alırken kendi huzurunu ve sınırlarını göz önünde bulundurman önemli. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, uyumlu bir şekilde iletişimi sonlandırmak iyi bir seçenek olabilir. Kimse birbirini zorlamak ya da mutsuz hissettirmek zorunda değil. 💫🫂
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- 11 gü
Cok gereksiz bir diyalog , yani bu zamana kadar iki olgun insan yasadiysaniz zaten dogal akisina gore sekillenirdi sizin aranizda.
Mesela normalde bulusup biseylermi yapiyodunuz, artik yapmazsiniz cunku ne o ister ne de sen , cunku iki olgun insansinizdir. Bir taraf nisanlanmissa araya otomatikmen belli bir sınır girer. Samimiyet azalir ama bitmez, bitmesine de gerek yoktur. Bana ergence geldi.
Birde sey gibi olmus aynı,"ya sen nisanlandigina gore senden artik arkadas olmaz" bu yanlis , yani şoyle bir imaa var cok cok derininde "ben seni ilerki hayatim icin kenarda tutuyordum , benim kacis planimdin, ilerki sevgilim olabilirdin, o ihtimalde bittigine gore artik olmaz".
Ustte yazdiklarimi kisisel algilama ve elestiri olarak degerlendir. Bu konudan bilinc kazanmani amacladim yazarken.
00 Yorumla - 12 gü
Kalınmaz en sevmediğim şey. Yani erkeklere kalsa bir sürü kızla konuşurlar sen kes iletişimi hemcinsine saygın olsun
20 Yorumla - 11 gü
Herhalde Fb arkadaşlığıydı. evleniyor diye normal arkadaşım dediğin kişiyle iletişimi kesmek nedir 😂 Çocuk insan gibi yazmış sen böyle trip atarmışsın gibi cevap vermişsin. Kaba
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. Sadece nişanlanan değil sevgilisi olanla da iletişimimi kesiyorum. 😏 Beli kız istemez arkadaş olmamızı saygı duymak lazım. Öte yandan kimsenin tribini de çekemem. Djfhd
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. Nişanlanan kıza saygısızlık olmuş olmaz mı? Arkadaşınıza uygun bir dille durumu anlatın ve iletişimi kesin.
11 Yorumla- 11 gü
Nişanlısının rahatsız olacağını düşünüyorsanız pek de arkadaş değilsinizdir aksi takdirde bu aklınıza gelmezdi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 509 cevap paylaştı. Nişanı bırak ben sevgilim olunca siliyorum arkadaşlarımı kusura bakmasınlar ilgimi bölemem ki ayrıca içsel rahatsızlık yaşıyorum ndkdk
00 Yorumla- 12 gü
evlendiğinde eşinin ilk işi seni hayatlarından çıkarmak olacak. senin bir şey yapman gerekmiyor. şimdilik varlığına devam
00 Yorumla Kalınmaaaz aynısı başına gelse nişanlın exiyle konuşsun?
06 Yorumla- Soran12 gü
sevgilisi değilim
- Soran12 gü
eski
- Soran12 gü
knkamm oo benim ne sevgilisi
Aile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı. Bitir tabi doğru olmaz biraz sende farklı şeyler var
00 Yorumla- 12 gü
Artık eskisi gibi yazıp iletişim kurma. O yazarsa cevap verirsin yeterli olur bence
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. tabiki kalınmaz eski sevgilinle neden arkadaşsın
01 Yorumla- 12 gü
Eski sevgilim demiyor ki, normal arkadaş.
- Gizli Üye(30-35)11 gü
Normal arkadaşınsa sorun yok eğer kız rahatsız olmazsa tabi ve sürekli konuşmamak şartıyla normal.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)10 gü
Kalınır kalınmaz diyen geri kafalıdır peki ya sence
00 Yorumla - 11 gü
Kadin ve erkek arkadaş kalamaz ztn boyle bi durumda kız eğer eskiden görüştüğü eski erkek arkadaşı varsa artık onunla konuşmamasını arkadaş olmamasını isterdim
00 Yorumla Kalınmaz. Bir de o kızın yerine koy kendini bu durumu kabul edebilir miydin?
00 YorumlaTabi sonuçta insan zan altında kalmak istemez ama bence bir yok sizin arkadaşlığınızda
00 YorumlaNişanlının eski sevgilisi ile arkadaş kalmasını sorun etmeyeceksen ok
00 Yorumla- 12 gü
Yazı tipi üslubu sana yürüyecek gibi duruyor bu Türk erkekleri ne yâvşak ama
00 Yorumla - 12 gü
nikah şahidi de ol kanki
02 Yorumla- Soran12 gü
olabilir 7 yılık arkadaşıyım
- 12 gü
arkadaşmış vay be mk
s
12 güArkadaşsa neden arkadaşlığınız bitsin
03 Yorumla- Soran12 gü
bilmiyorum 7 yılık arkadaşım sevgilim falan değil
- 12 gü
Bitmesine gerek yok ki nişanlısıyla da tanışırsınız sorun olmaz
- 12 gü
Katılıyorum.
Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. İki tarafta nötr ise belli bi seviyede olur
00 YorumlaBitir tabiki ne bakiyosun onun lafina
00 Yorumla- 12 gü
Sevgili gibisiniz sanki bir sit. bir sitem
00 Yorumla - 12 gü
Ölçülü bir şekilde kalınır
00 Yorumla - 12 gü
Exler ile arkadaş kalınmaz.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı. Ne münasebet
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)12 gü
Ben vermiştim yani
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)12 gü
Kalınmaz yanlış
00 Yorumla Kalınmaz
01 Yorumla- Soran12 gü
arkadaşım oo
- 12 gü
Tövbe kalınmaz
01 Yorumla- Soran12 gü
arkadaşın oo
- Gizli Üye(36-45)11 gü
tersini düşü, n ona göre cevap ver
00 Yorumla Gerek yok eski eskidir
00 Yorumla- 10 gü
yok ya kalınmaz
00 Yorumla sence
00 Yorumla- 11 gü
kalma bence
00 Yorumla - 11 gü
Aman boş ver Arkadaşın olmasada olur
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 696 cevap paylaştı. Fb olmayın da
00 Yorumla- 12 gü
Bence bitirilebilir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zor gibi
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)12 gü
Nişanlısı bilmelimi peki sizce konuştuğunuzu
05 Yorumla- Soran12 gü
hayır bilmeli
- Cevap sahibi12 gü
Yani öğrenince kendi canı yanar diğerinin
- Soran12 gü
arkadaşım o 7 ay oldu konuşmayalı
- Soran12 gü
mesaj atı o bana nişanlandım dedi
- Cevap sahibi12 gü
Anladım normal arkadaşı düğüne çağırırsa gidersin her gün konuşursanız diğer tarafda bunu duyarsa ozamn sıkıntı onun dışında bişey yok
- 12 gü
Kalınmaz
01 Yorumla- Soran12 gü
7 yılık arkadaşım
- 10 gü
Kalınmaz
00 Yorumla - 10 gü
Kalınmaz
00 Yorumla Hayır
00 YorumlaKalınmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi