Olur, neden olmasın
Hayır olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi şöyle bir gerçek vardır bakın siz kadınlar bunu kabul etmek istemiyorsunuz çoğu zaman ve bu konuda da bir anlaşmazlık içine düşüyoruz erkekler olarak, bir kadınla bir erkek okul döneminden iş yerinden vesaire yerlerden tanışarak iletişim içinde olabilir o kişi evli olabilir bekar olabilir hayatında birisi olabilir olmayabilir ama bakın şu bir gerçektir hayatınızda var olan kadının ya da erkeğin sizinle dost olması işte biz dostuz biz arkadaşız bunlar bana hiçbir şekilde samimi gelmez, ben aşık olduğum kişiyle 15 senedir dostluk yapıyorum ve emin olun ki bu o kadar kolay bir şey değil yani 15 sene birisini seviyorsunuz hayatına birileri giriyor ve hayatına giren kişileri biliyorsunuz aynı zamanda evlilik yaptığını biliyorsunuz bu ne kadar zor bir şey sen bile biliyor musun?
şimdi mesela diyorlar ki aa ben seni arkadaşım olarak gördüm ben seni dostum olarak gördüm aramızda bir şey olmaz hayır kardeşim onu bir kenara bırakacaksın aran da çok da güzel şeyler olabilir halbuki arkadaşlıktan başlayan ilişkiler veya evlilikler emin ol ki daha güzel inerler çünkü iki tarafta birbirinin huyunu suyunu yaşadıklarını karakterini az çok bildiği için fazlasıyla mutlu olur dolayısıyla uzun süredir görüştüğünüz kişiyle evlilik olabilir olmaz diye bir şey yok.
Ancak size şöyle bir şey söylemek isterim ki evlilik boyutu bambaşka bir boyut olduğu için ne kadar arkadaşınız olsa da bir insanla aynı eve aynı yatağa gireceksiniz kısacası aynı hayatı paylaşacaksınız farklı aile kültür ve yapılarından gireceksiniz belli bir süre sonra anlaşmazlık durumlarınız da olabilir yani her şeyden önce içinizde bir sevgi olup olmadığını ilerleyen dönemlerde evlilik yaptığınızda ne kadar anlaşıp anlaşmayacağınızı çözmeniz gerekiyor.
Şahsi fikrimdir,
Ben arkadaşım olan bir erkekle evlenmeyi isteyenlerdenim. Neden? Çünkü aşık olduğun erkeğin hatalarını görebilmen mümkün değil. Ya da flört ettiğin kişi sana gelip eski sevgililerini ve hatalarını anlatmaz. Hatta senden saklar. Ama arkadaşınsa zaten senden başka anlatabileceği biri yoktur. O yüzden arkadaşımla evlenicem.
Zaten biriyle önce bir arkadaşlık evresi, sonra flört, sonra sevgililik, sonra nişan, sonra nikah olması gerekiyor. Bu devirdeki gibi 2 gün konuşup 3. Gün buluşup 5. Gün sevişip 7. Gün ayrılmakla olacak iş değil yani.
En uzun İlişkiler arkadaşlık içeren ilişkilerdir..
Teşekkür ederim 🙂
Çok sıcak bakıyorum bu fikre.
Cevap
46Cevap
Olur olmasına hemde çok güzel olur ama ilerisi gelmediği zaman hem aşkını hem arkadaşını kaybeder insan. Kaybı büyük olan bir ilişki olur..
Selam gadası 🙃
Böyle birşeyin olması genelde filmlerde olur
Evet olabilir tabi ki arkadaşımla daha iyi anlaştığım için aşıksak evlenirdik birbirimiz ile
Yokluktan birbirlerine yürümüş bunlar 😅 bence arada bir ilişki olacaksa friendzone'a düşmeden olacak. Bir kere friendzone'a düştükten sonra aşk olmaz... Olsa da gerçekliğinden şüphelenirim yani. Madem o kadar bir çekim varmış nasıl arkadaş olabilmisler..
Bır kadınla bır erkek çok eskıden gelen çocukluk arkadaşı veya lısenın başlarından gelen 5-10 yıllık dostluğu yoksa o arkadaşlık palavradır. Taraflardan bırı dığerıne kesınlıkle potansıyel sevgılı olarak bakmıştır.
Arkadaş kalmalarının sebebı taraflardan bırının ya sevgılısı olması ya da tam beğenmemesı yanımda dursun kafasıyla konuşmasıdır.
KAdın erkek dostluğu tarıhsel olmalıdır. 25 yaşında bır kadınla 27 yaşındakı bır erkek arkadaş ayağına bırbırlerıne yaklaşmazlar.
Uzun süreden kastın hiç yoktan 5-10 yıl veya faha fazlaysa olabilir elbette. Benim ilkokuldan 2 arkadaşım öyle evlendiler gayet de yakışıyorlar ve mutlular. Ama işte 28 yıldır tanışıyorlar 6 yıldır da evliler
Bunun sana yükleyeceği sevgi aşk değil yanlız emin misin
Bence olur niye olur Çünkü arkadaşının tanımışsındır zaten Neden hoşlandığını neden hoşlanacağına niye hoşlanmadığını her şeyi bilirsin aşağı yukarı benim fikrim budur yani
Olur olur da bu arkadaş biraz fazla yükselmiş galiba. Onunki sanki aylardır yıllardır sevgilisiz kalmaya benziyor. Sen konuyu açınca sana patlamış resmen :D
Biz eşimle evlenmeden önce 7 yıl konuştuk. Şimdi olsa hayatta evlenmezdim. Gerisini sen düşün.
Neden evlenmezdin? Konuştuk derken 7 yıl sevgili miydiniz?
@ŞovalyeBey evet 7 yıl sevgiliydik. Aynı eve girmeden tanımıyor insanlar birbirini. her şey sevgi değil. Anlaşabilmekte önemli
Doğru
Mesajla karar verilmeyecek kadar ciddi bir şey.
Görüşmeye cesareti var mı?
Gözüm içine bakıp aynı cümleleri kurabilecek kadar insan mı?
Evlilik iğrenç bir şey. Evlenen erkeğin dünyadan haberi yoktur. Nafaka ödemek için neden evlensinler ki. Saçmalık resmen !!!
Bu mesajda evlilikten çok heyecan var gibi geldi bana.😄 Tüm erkekliğini boşaltacakmış😂bundan cinsellik çıkar evlilik olmaz😂😂
Arkadaşlarımla evlilik hayalleri kurmak pek tarzım değil.
Olur neden olmasın ki artık insanlar sohbet edebildikleri kişiyle sevgili olup evleniyorlar
Olabilir ama aşk duygusu yoksa evliliği bırak aşkın a sı bile geçmez
Arkadaşla şu ana kadarki arkadaş ilişkinize bağlı.
Şimdi okuyunca öylesine bir konusmaymış gibi geldi arkadaş yani
Eğleniyosan ve anlaşıyorsan neden olmasın, olur
Ondan daha güvenebileceğin ikinci bir insan aramak daha saçma degil mi? ;)
Aslında en iyi beraberlikler arkadaşliktan çıkar derlerde ben pek hoş bakmıyorum bu duruma.
Bu mesajlardan ilerde bir evlilik olacağını görüyorum ksksjdkdjdjs
Çok güzel olur en azından bildiğin biri.
bu aşk değil yalnız bu bildiğin pul kolleksiyonu gösteren cinsten 😂
Baraj patladı beybiiii su taşkını var beybiii
Bu ne yav fkfk
Olmaz.
Evlenenler oluyor
Evliliğin 1. yılından sonra bu yazışmalar Allah uzun ömür versin ile başlar seni görmek istemiyorum defol diye devam eder.
Evet olur ne demek ya. Frinedzone bu. İğrenç. Arkadaş kardeş gibidir
Kafa olarak uyumlu olduğum bir insansa neden olmasın.
Ben arkadaş gözüyle baktığım kimseye başka türlü bakmam yıllardır tanıdığım arkadaşım vardı benden hoşlandığını söylemişti onunla bile olmadım hatta arkadaşlığım bitti
İkiliden birisi arkadaşlığın il başından beridir sevdiği halde saklayıp arkadaşız diyorsa, bu yanlış bence. seviyorsan adam gibi çık karşısına söyle. sana yürümüyordur umarım çiçeğim bu kişi
Arkadaşım diyorsan bitmiştir. Bir şeyler hissettiğim birine dostum, knk veya arkadaş demiyorum
Her zaman söylerim kadın erkek arkadaşlığı diye bir şey yoktur. Buyrun izleyin
waowwww mesaj gerçek mii
Bence harika bi evlilik olabilir yakın arkadaş evliliği
Zaten Bi yerden sonra arkadaş olunamıyosa ilişki eksik kalıyo gibi, siz arkadaşlığı baştan kurmuşsunuz..
Belli olmuyor bu işler
Öyle bir hataya düşmem sanırım
Şehvet demiş yavrum. Xiker seni bu bak 🤪
Olmaz
Olabilir olmaz diye bir şey yok 🙏☘🦋☕
asla olmaz ben evliliğe çok uzağım
Hiç evlendin mi
Zor ona aşk sevgi hissetmek
Boş hayallere dalmamalısın.
Klasik libido ile yazılmış şeyler. O iş olmaz
Kiz evlenin nolcak
Bu hayatta her şey olabilir
Senin hesapların nasıl kapanmadı ya yıllarca burdasın iyi ilerledin benim 50 hesabım kapandı ya 😂
Yıllarca hesapların kapanmadı benimkiler hep kapandı
Bilmiyorum adaletsiz KS
Her şey olası bu hayatta.
Olanları gördüm gayet mutlular.
Kardeş ayağı popiş ayağı
Bu ne olum ergen gibi
Ben arkadaş olarak düşünmüyordum ki
Mantıklı olabilir, en azından tanıyorsun
Bana göre arkadaş hep arkadaş kalmalı
Kız arkadaş yapmadım hiç.
o erkeğin amacı farklı yalnız
Cinsel çekim de varsa olur.