Tanıştığım ne kadar erkek varsa komplex yapıyor, benimle evlilik düşünmüyorlar. Erkekler güçlü kadın istemiyor. Ben Avukatım ve maddi olarak iyi durumdayım, eğitimli ve özgüvenliyim. Erkekler ise beni değil de eğitimsiz, muhtaç umutsuz kadınları tercih ediyorlar. Geçen gün yine bir arkadaşımın tanıştirdiği adamla yemeğe çıktık, adam bana hükmetmeye çalışıyor , nabız yokluyor. Neymiş deniz tatillerini sevmezmiş evlenince eşiyle de deniz tatillerine gitmezmiş. Zaten yoğun çalışıyormuş, tatil neymiş, sevmezmiş. Tatilde köye gidermiş.
Ben de "Deniz tatillerini çok severim, eşim sevmezse ya da işi nedeniyle vakti olmazsa tatile gidemeyecekse ben tek başıma giderim" dedim. Adamın gözü korkmuş. Ben "istediğimi yaparım kimse bana karışamaz" tarzinda biriymişim benle uğraşamazmış. Öyle demiş arkadaşa. Hatta "Ev kızı istiyorum çalışmasın" demiş.
Ben bıktım artık yaa bunların komplexinden. Eski sevgilim de böyleydi ayrildik gitti ev kiziyla evlendi.
Benim bana aşık bir arkadaşım var. Mesleki olarak çok kariyerli değil ama baya varlikli. Hiç komplexi yok. "Sende etiket varsa bende de para var, ben o adamların hepsini satın alırım" diyo 🤣. Benim diğer özelliklerime aşık. Tek sorun dinsiz. Problem o yani.
Ben artık çok yoruldum bu komplexli erkeklerden. Hep hüsranla sonuçlanıyor. Onla mı evlensem? Nolacak bu halim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer