Sevgilimle evlenmek hata mı olur?

selam arkadaşlar 5 yıllık güzel bi ilişkim var sevgilimle söz vs tarzı bisey yapmak istiyoruz ama hazır hissetmiyorum bunun sebebi de sevgilim okula devam etmedi düzenli bi işi yok bunda da bi problem yok şu an kazandığı tek bir kuruşa bile babası ortak aylardır parası yok bi kaç kere ben verdim utana sıkıla aldi şimdide maaşıyla babasının arabasının sigortasını ödeyecek ona kuruş kalmıyor annesinin istekleri de hiç bitmiyor henüz 5 yaşında bi kız kardeşi var bazen şakayla bizimle yaşar onu ben okutucam ona söyle böyle bakicam olene kadar babsma bakmak zorundayım diyor ama sanırım bu fikre beni alıştırmak istiyor bi abisi de var ama o pek öyle degil benim ondan büyük istek ve beklentilerim yok ama ilerde bi hayatımız olacak zora kalmadığını sürece sürekli ailesine para harcaması doğru gelmiyor tamam ailesi ama bizde aile olmak istiyoruz evlilik için babasından bisey istemiyor hepsini kendi yapacakmış ama şu an asla o konumda değil yani galiba biz iki kişi değil de sürekli hayatımızı onlara göre yaşayacakmışiz gibi geliyor sürekli maddi anlamda sıkışıp duracakmisiz gibi (ben okuyorum biseuler yapmaya çalışıyorum ama atanamamak vs gibi durumlar yaşayabilirim işsiz kalirsam ne olacak) bilmiyorum ne yapabilirim ya da ona nasıl bizim için birikim yapmasını söyleyebilirim?
Sevgilimle evlenmek hata mı olur?