İlişkilerinde ne kadar medenisin 😬

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkilerinde ne kadar medenisin 😬

Ben kıskanç biriyim o yüzden sevgilimin karşı cins arkadaşıyla baş başa çömlek yapması açıkçası hoşuma gitmez çünkü bana göre bu sadece oturup sohbet etmek gibi bir şey değil birlikte vakit geçirilen keyifli ve biraz da özel bir aktivite gibi geliyor sevgilimin karşı cins arkadaşlarının olmasına karşı değilim tabii ki herkesin kendi arkadaş çevresi olabilir ama ilişkinin içinde iki tarafın da birbirini düşünmesi gerektiğini düşünüyorum ben böyle bir şey yaptığımda sevgilimin rahatsız olacağını biliyorsam ben de onun ne hissedeceğini hesaba katardım aynı hassasiyeti karşı taraftan da beklerim özellikle o arkadaşla aralarında geçmişte bir hoşlanma olmuşsa veya bana karşı tavırları samimi gelmiyorsa benim için konu daha da farklı olurdu ama sevgilim bunu sadece arkadaşça yaptığını söylüyorsa da hemen kavga çıkarıp yasak koymak yerine neden rahatsız olduğumu anlatırım benim için önemli olan onun hayatındaki herkesi kontrol etmek değil benim hislerimin de önemsenmesi olurdu çünkü kıskançlık tamamen ortadan kalkacak bir şey değil ama sürekli kıskançlık yüzünden birbirimizin hayatını kısıtlamak da sağlıklı değil iki tarafın da rahat edeceği bir sınır bulmak gerekiyor ben sevgilimin beni sevdiğini ve bana güven verdiğini hissettiğim sürece bazı şeyleri daha kolay tolere edebilirim ama karşı cins biriyle özellikle baş başa ve samimi aktiviteler konusunda sınırım daha farklı olurdu
Çanak çömlek patlatıyorduk çocukken saklambaç oynarken o aklıma geldi 😂 Valla kılımı kıpırdatmam sonrasında adımı sayıklaya sayıklaya g**eberen o oluyor 🙄
Çömlek patlamasa iyiydi 😀
Bu çanak çömleği patlatmak için birbirinin tişörtünü çıkartıp giyiyordu bizim çocuklar tehlikeli bu işler 😂😂
Tek başına karşı cins arkadaşıyla böyle yakın ve baş başa bir aktivite yapması beni rahatsız eder. Çömlek yapmak masum olabilir ama mesele etkinliğin kendisi değil, o samimiyetin sınırı. İlişkide ben bazı şeylerin arkadaşlık diye fazla normalleştirilmesini sevmem.
Hayır yapamaz g*avat degilim
Ghost filmindeki o meşhur sahne gözümün önüne geldi şu an, şaka mııı! 🙈 Medeniyet seviyem gayet yüksek ama o çömlek çarkının başında arkadan sarılarak çamur şekillendirmek biraz fazla romantik bir aktivite sanki ✨
Güvenim tam olsa bile o aurayı hissedersem içimdeki kıskançlık perileri anında uyanır 💅 Sevgilim kursa gidecekse beraber gideriz, o çömleği birlikte yaparız tatlım. Sen böyle bir durumda ne yapardın peki, kıskançlık krizine girer miydin? ☕💖
Cevap
37Cevap
Sevgilimin yanına karşı cins kelimesi, cümlesi, harfi geldiği an hepsine koca bir hayır, yapamaz, mümkün değil demek istiyorum.
Katılıyorum 😂🤭
🌻☺️
Katılıyorum kesinlikle
Onları bi çömletirim feraha ererler
Karşı cinsle bir şey yapmasın mümkünse
Sevgilim karşı cins ile hiçbir aktivite yapamaz 🤪
Mantıksız , çömlek ustasıysa çömleği o yapsın sevgilim niye yapıyor? Lahmacun ustası arkadaşı olsa lahmacun mu yapcak? Herkes kendi anladığı işi yapsın. İşte hep sizin gibi zihniyetler yüzünden bu ülke gelişmiyor. Hep liyakatsizlik var. Sevgilim çömlek yapsa ve çömlek birine satılıp kırılsa o kişi bir daha çömlek almak için kimseye güvenemeyecek. Çömlek ustaları çömlek satamadıkları için dükkan kapatacaklar. Dükkanlar kapanınca restoranlarda tas kebapları , çömlek kebapları yapılamayacak. O sırada çömlek kebabı fanatiği bir ülke başkanı çömlek kebabı yiyemediği için Türkiye'ye ekonomik yaptırımlar uygulayacak. Ülke batacak benim sevgilim çömlek yapacak diye. Sonra dünya bankasından kredi çekilip yalancı bahar yaşatılacak ülkeye o bahar bitince büyük bi buhran başlayacak. İnsanlar dükkanları yağmalamaya birbirini dolandırmaya , öldürmeye başlayacak. Parasızlıktan dolayı her türlü kirli iş meşru görülecek. Birinin sevgilisinin çömlek yapma sevdası bir sürü insanın sonu olacak.
Aah ahh nerde o eski çomlekler 😅
😀
Bunu sormak bile konya ovası mı sen mi demek gibi bir şey
Aynen soru işte bakma sen bana 😬
Merak edenler ya da tekrar izlemek isteyenler, Kurtlar Vadisi’nde Polat’ın Aron Feller'e yaptığını tekrar izleme şansına sahip olacak demektir.. Bu defa karakterler farklı olacak ama..
Evet çok medeniyim yapabilir ama bitince bana da haber versin ki bakalım ne kadar sağlam bir çömlek yapmışlar. Kafalarında kırınca ne kadar dayanıklı olduğu belli olur zaten.
Bu soruya ya 😂😂😂😂 başka bir aktivite mi kalmadı 😂😂😂 ne çömleği ya.😂 o çömleği kafasında kırdırtma aktivitesi düzenlerim ben de 😂 aktiviteden aktiviteye koşmuş oluruz 😂
Hayatımdaki insanın karşı cins arkadaşı olamaz.
Olmayan sevgilime sesleniyorum hayır karşı cinsle çömlek yapamazsın. zaten böyle bir soruyu bana soruyorsan yolun açık olsun
O değilde güzel filmdi.. Patrick Swayze Allah rahmet eylesin. Asfghjkl
Çanak çömlek patlar..
Sevgilim başkasının kucağına resimdeki gibi oturunca ben MEDENİ mi oluyorum? Yoksa ona başka bişey mi deniyor?
Niye kadınların türüne kıran mı girdi niye karşı cinsle yapıyor ben bunu eşim olarak söylemek istiyorum sevgili değil kesinlikle kabul etmem
Medeni olmak değil de mesafe iyi
Eğer giderse geldiği zaman ben ona çoktan bay bay demiş olurum
Zorunlu durumlar harici (iş, dernek vs.) karşı cinsle arkadaşlığı olmamalıdır. Bu sağlıklı veya normal değildir.
Sevgililikte esnetilme yapılabilir. O sevgililiği iki tarafında ne kadar ciddi ilişkiye çevirme isteği olduğuna göre değişir. Ama eğer ortada ileride evliliğe gidebilecek potansiyelde karşılıklı çıkar uyumu, dünya görüşü, ideolojik uyum varsa o vakit evlilik ciddiyetinde ilerlenmeli.
Eskiden çanak çömlek patladı diye bir oyun oynardık orada bile topu başkasına atsa sorun yapacak adamım ben o çömleği patlatırım
O çanağın veya çömleğin şeklini şimdiden nasıl bir şey olacağını anladım galiba, sonra da bunu beraber fırına versinler madem.
Hahaha yaratici
Yapabilir. O ikisini çömleğe koyar pişiririm :)
Benle yapsın niye arkadaşlarıyla yapıyor vermem o fırsatı 😜
ne şanslı eşin var
Hımmm ilte ksdın
Hayır yapamaz, g**avat degilim, hele fotografdaki pozisyondaki gibi asla yapamaz
Sen fotograftaki pozisyonda yapar misin sevgilinle
@CevapSahibi sevgiliyken hayır, evlenmeden öyle bi pozisyonla oturmam onunla
Aferim, az kaldi senin gibi kizlardan
Knk aferim ne aw çocukmu var karşında canım
😂😂
Ahahaha bir an mevzunun guzelligine kendimi kaptiriverdim 😂
Yani senin kabul etmeyisinin yanlis anlama
Yo yanlis amlamadim sorun yok
🙄
Neye sasırdınki, yanlıs anlamadım sorun yok dedim
Tamam ondan degil ya 😅
Karşı cinsle hiçbir şey yapamaz güzel kardeşim.
Mümkünse nazariyeyi ondan alsın pratiği biz beraber yaparız 😅
Olur hatta arada sevissin soruya bak yapamaz tabi yaparsa artık sevgilim değil
çömlek yapayım derken vibratör yaparlarsa ne olacak
Tabiki erkekle göz göze bir. Gelemez benim olan benimdir
Hayır yapamaz, çok istiyorsa başka bir yerden normal bir eğitim aldırırım.
Onu çömlek yaparım sonra bi güzel fırınlarım köşe başına da süs diye koyarım hayırdır
Ben karşı cins arkadaşı olmasına bile tahammül edemezken bir de çömlek yapacak aslaa
Boo
Yani kıskandığımda değil bensiz eğlenmezler tadı çıkmaz ondan yaniiiii
ay ne alaka ya bos bos hobileri olmasin, comlegi kafasina geciririm
Sevgilimin karşı cins arkadaşı mi olucak? İlahi , hiç güleceğim yoktu 😂
Yapamaz Sadece En Yakın Arkadaşı Olan kızla yapabilir
Tabiki de yapamaz😏
Medeniyetimin anasını s₺₺iklerinden beri yok
Karşı cins arkadaşı ile bu denli bir aktiviteyi doğru bulmuyorum. Normal uzaktan yönlendirebilir ama bu denli hayır.
Tabii canım o arada benim heykelimi de yapsınlar
Kariı cinsteki tek muhabbeti ben annesi ve doğacak kızı olabilir
Sevgilimin karsi cins arkadssi olcak bide çömlek yapcak o insan artik sevgilim olmazdi🤞🏿💞
Niye çömlek aga? Belki börek yapmak isteyecek belki ok atmak isteyecek. Hepsine hayır
Mümkünse yanında nefes bile almasın
Ayağını denk alsın:)
Ben yaparım onları çömlek
Mağaradan yeni çıkıyorum
O çömleğe çömeltirim onu
Karşı cinsi görünce okumayı bıraktım o derece
Yok saha neler mezhebimiz o kadar geniş değil
Sonra ben kafasında kırcaksam yapabilir 🌝
Sevgilim isterse yapabilirler
Ben mağarama geri dönüyorum
Karşı cinsle hiçbir şey yapamaz
Hayır benimle niye yapmıyorsun diye sorarlar adama