Ve karısının yanında bakıp durması, karısı da benimle ilgilen diye koluna girmeye çalışması, güç gösterisi yaparken kendi rezil duruma düşüp erkeğin de beni sal karıya demesi ne demek bunlar
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ve karısının yanında bakıp durması, karısı da benimle ilgilen diye koluna girmeye çalışması, güç gösterisi yaparken kendi rezil duruma düşüp erkeğin de beni sal karıya demesi ne demek bunlar
Cevap
5Cevap
Yani şahsen öyle bir ortamda olmak istemem ben bırakıp giderim oturmak zaten karşılığı karşıyım erkek ve kadınlar bir arda olmasına bizim ailede zaten yok çok şükür
Hastane ben annem için geldim karşılaştık bir anda tesadüfen
Ben umursamadım karısı çıldırdı ama eski sevgilimde ona beni sal kari ya bunaltin dedi ikide bir bana bakıp eski sevgilimin koluna girmeye çalışması sürekli benimle ilgilen diye darlamasi
O tarz birini neden engellemiyorsunuz mesela, asıl soru bu olmalı
Hastane hastanede engelleme tuşu yok ya hani hastalık bu annem için hastaneye gidiyorum tesadüfen onlarda karşıma çıkıyor küçük ilçe normal
Karşına çıkıp sizle konuşmaya çalışıyorsa, "seni rezil ederim bu hastanede" diye tehdit ederseniz, hem işinden hem evliliğinden hem de prestijinden olacağı için sizden uzaklaşır.
Konuşmaya çalışmadı bana baktı karı koca ikiside önce karısı bana baktı rahatsız oldu beni görünce direk koluna girmeye çalışması benimle ilgilen demesi oda bana bakarak karısına beni sal kari ya bunaltiyorsun diye sinirlendi belki karısı öyle yapmasaydi benim geldiğimi bile farkında olmuycakti zaten baştan ilgisizdi elinde telefon vardı
O zaman siz romantize etmişsiniz, bu sizle ilgilendiği anlamına gelmez ki... kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz
Yok hastane dışındada yolda kaç kez gizliden bakıyordu 😂ayrıca ilgilenmiyorsa ne diye karısı güç gösterisi yapıp sürekli bana bakıp durdu
Bu sizin de hoşunuza gidiyor gibi, garip.
Karısının yanında bunu yapması sana bu şekilde bakması karşı tarafı ne kadar kişiliksiz Ve karaktersiz olduğunu gösterir. Dua et ki böyle bir adamdan kurtulmuşsun
Evet hatta arkadaşlarıma bile yürümüş bana yakınlık kurabilmek için evliyken
Ya gerçekten ne karaktersiz ne şerefi yoksunu insanlar var. Evlenme O zaman böyle bir kardeşimsin sen evlenme o zaman.
Karısıda bilerek evleniyor zaten öz kuzeni
Bunlar nasıl insanlar ya o zaman desene tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ikisi birbirine çok yakışmış
Ya isteyerek evlenmedi bu başka ildeyken aile zorla kızı istiyorlar haberi yoken evleniyor :) sırf ailesi benimle evlenmesin diye zorla evlendiriyorlar aile beni tehdit etti
Bayaga mahkemelik olaylarimiz vardı kuzenide bunu bilerek evlendi
Benimde ailem onu istemiyordu
Ya dediğim gibi her şerde bir hayır vardır bence böylesi senin için daha iyi olmuş düşünsene böyle bir insana evlendiğinde ailesi sürekli sana bu şekilde davranacaktı Bence mutlu olYa dediğim gibi her şerde bir hayır vardır bence böylesi senin için daha iyi olmuş düşünsene böyle bir insana evlendiğinde ailesi sürekli sana bu şekilde davranacaktı Bence mutlu ol
Ailesi sapık abisi tecavüz edicekmis bana oyle söylentiler vardı ve abiside evli sapikmis hatta kaç kez kardeşinden ayrıldıktan sonra kaç kez adımı çıkarıp parmakla gösterip gözleriyle beni süzdü ama eski sevgilime durumu anlatım evli olabilirsin ama geçmişten dolayı abin bana takıntılı bunu halet dedim ve arkadaşlarınıda ondan sonra bana bulasmadilar bana tecavüz ediceklerdi hatta gruplar kurulmuştu
Ya sen nasıl insanların arasına düşmüşsün beni erkek arkadaşın da dahi bunlar nasıl bir sapık bunlar nasıl bir zihniyet. Ucuz kurtulmuşsun Sen bunlarda elinden geldikçe uzak dur. Organize sapıklar
Evet evet iyi ki evlenmemisim zaten evlenseydim hayatım kayardi rahat vermezlerdi bana
Tabii ki sana rahat vermezlerdi kim bilir belki de abisi bile sana tecavüz etmeye yeltenebilirdi. İnan Sen Allah'ın sevgili kulusun. Lütfen böyle aşağılık insanlardan da uzak dur
Evet Allah korumuş beni bu devirde evlilikte kolay değil
Yok yok zaten inan ki hiç kolay değil hatta ben bazı şeylerden de inan vazgeçtim. Evlilik öyle bir şey ki evleneceğin insanla sohbet edebileceksin birbirine yeteceksin O varken başkasına ihtiyaç duymayacaksın aslında evlilik böyle bir şey
Son eski sevgilimde kumarbaz ve aldati beni :( hiç yüzüm gülmüyor ama onun ailesi sapık değildi bunun gibi o yönden iyi bak
İnan bazen öyle şanssız oluyor ki insanlar karşılarına her bir tip çıkıyor bir öncekini aratabiliyor. Ben de bir insana 6 yılımı verdim baktım ki değişen bir şey yok o zaman bitsin dedim Çünkü boşa kürek sallıyor gibiydim. Dengini bulmak gerçekten çok önemli
Evet maalesef denk çok önemli
Ama yine de umudunu yitirme sen lütfen. İnan bir gün öyle biri karşına çıkar ki gerçekten bunları sana tamamen unuturuz. Hayatı bu şekilde öğreniyoruz bu şekilde deneyimliyoruz
Yorumdaki adam ne kadar kötü bu ilişkim çocukluk dönemimde oldu ne alaka takılmak adamla yatmamisim bile o adamla yatmam gerek değil mi o yaşlarda takılmayı ne bilelim? Sanki sevdiği kadınla evlendi sonundada 🤣😂başkasıyla evlendi diyor ayrıca bu evlenmeden önce ben başkasıyla sözlenmiştim ayırdı bizi bu arada evlilik yolundaydim
Ya dediğim gibi bak hayatta yaşadığımız her şeyin bir sebebi vardır iyi kötü hayat bize bir şeyleri öğretiyor. Hata ya yaptığın için üzülmeyeceksin hatayı tekrarlarsan eğer orada bir sıkıntı vardır 🙂 insanların ne dediğini çok fazla takılma insanlar senin demek istediğinle kendi söylediklerini farklı yerlere çekebilirler. Özellikle insanların akıllarında fikirlerindeki cinsellik olduğu için canım canım yorumlar yapabilirler O yüzden çok fazla takılma
Ya adam karısını sevmiyor bile kör Ahmet bile bunu anlar yani zorla evlendirdiler bu başka ildeyken aile kızı istiyor mecbur kalıyor yoksa namus töresinden öldüreceklerdi bunu iki tarafta ayrıca ailesi benide tehdit etmişti ölümle
Ya tamam işte bırak artık o kendi pisliğinde boğulsun gördüğüm kadarıyla ailede çok temiz bir aile değilmiş sen kurtulduğuna sevin yani onun Artık ne yaptığıyla sen ilgilenme kendine bak
Dimi evet ailesi temiz değil abileri filan çevreside mahkemelik bir aile taciz tecavüz ne ararsan var sapık bir aile
Bir de senin bu aile ile zaten işin ol dediğim gibi sana Sen Allah'ın sevgili kulusun sevin bundan sonra da hayatını alacağın insan lütfen bu şekilde olmasın. Sen bu adamla evli olsan var ya hayatın kayardı
Dimi evet rahat vermezdi yorumdaki şahısta metres görüyordur diyor lan metres görse karısi bana niye takıntılı olsun zaten adamın kaç tane metresi var evlilik dışı çocuğu var gider onlara saldırır benden ne istesin demeki adamın halen aklindayim
Tabii ki öyle ama şöyle düşün bu adamla sen cinsellik yaşamadıysan aklında olman normal belki de bunu seninle yaşamak istiyordu belki de o sıralamaya seni de almak istiyordur Bir de o şekilde düşün. Şu anda sen onun için erişilmezsin belki de erişilmez olduğun için bu şekilde anlatabildim mi
İşi yarım kalmıştır diyorsun onu tamamlamak için bak bu olabilir ama bunu yapamaz 😂ağzına sıcacigimi onu davalık edeceğimi biliyor
Aynen öyle emin ol iş yarım kaldı bugüne kadar her istediğini aldı ama seninle birlikte sert kayaya çarptı.🙂 O yüzden bu aşağılık pislikten uzak dur
Mahkemeligimiz bile oldu bana iftira ati bakirelik raporumu görünce hatta kendiside zor bozulan kızlık zarına sahip olduğumu biliyor
Yani dediğim gibi seninle çok uğraşmış ama istediğini alamayınca içinde bir şeyler kalmıştır bu pisliğin. Sapığa gereken dersi tamamıyla vermişse kesinlikle bu insandan uzak dur. Sen neler yaşamışsın böyle ya
Birde bu bir ara son iliskimdeki adamla komşu oldu neden peki okadar ev varken mahallemde ve sevgilimin olduğu yerlerde
Ya diyorum ya sana belli ki bu adamın sana karşı bir takıntısı var o yüzden sana dikkat et diyor. Gerekirse yerinde olsam o ortamdan biraz da olsa uzaklaşırım. Çünkü karşımdaki çok takıntılı ve sapık bir zihniyet
Uzağım zaten ben yakın degilimki ama aynı ilçede oturuyoruz denk gelmemiz normal
Ya dediğim gibi aynı ilçede olsan bile denk gelmemeye özen göster. Hayatına bak ve O mutsuz oldukça sen daha da mutlu olacaksın göreceksin bak. Çünkü sen ne istediğini biliyorsun.
Birde bunun babası son sevgilimin annesini takibe almış son sevgilimin anneside yüz vermemiş şok oldum babasida böyle bunun karı kız peşinde
Bunlar nasıl bir aile ya gerçekten çok ilginç. Buldukları her kadına sarıyorlar. Ailecek sapıklar 😅
Babasida annesini aldatıyor bir sürü hesabında kadınlar var
Ben sana bir şey söyleyeyim mi Sen bu insanı evli olsan kayınbabanda abisi de sana her türlü göz dikerlerdi ve inan başına her türlü şey gelirdi. Çok şanslısın çok
Evet doğru yaparlardı iyi ki evlilik olmamış hatta eski sozlume demişler sen bu kızı kurtardın onun hayatını kararticaklardi demiş eski sevgilimin çevresi eski sozlume
Yani dediğim gibi sana gerçekten çok ucuz kurtulmuşsun bunlardan her türlü kötülük gelirdi ve inan hepsi de birden yapabilirdi bak o kadar net konuşuyorum. İyi ki de senin için böyle olmuş gerçekten. Bundan sonra gerçekten hayatına alacağın kişiyi iyice bir araştırın lütfen
Ailem baştan sevmemisti istememislerdi zaten güven vermiyor demişlerdi
Ailen insan sarrafıymış yani sen nasıl gerçekliğin göremedin ilk başta. Derler ya Aşkın gözü kördür gerçekten öyle ilişkinin içerisinde olduğun zaman hiçbir şekilde gerçekleri göremiyorsun. Sapık bir aileden kurtulmuşsun
Yok be cocuktum diye anlamadim
Olgunlaşınca karşı tarafın ne olduğunu gördüm tabi. Neyse ki sana bir kötülüğü dokunmamış cinsellik olarak
Yelkendi ama gerçekleştiremedi sadece
Yeltenmesi çok normal çünkü böyle bir zihniyetten bunu beklerim. İyi ki doğmamış onun ezikliği ile gerçekten çok daha kötü olabilirdin.. Bir de bu tipler var ya adam diye ortalıklarda gezerler
Neden karşındalar bu bir. Berbat durum bence
Hastanede karşılaştık
Yazık kafalarına
Metres arıyordur
Metresi bol zaten onlara güç gösterisi yapamıyor kadın bana yapiyor sadece hatta diğer kadınları biliyor
Başkasını severek evlenmedi ki zorla evlendi hahaha ayrıca o evlenmeden önce ben başkasıyla sözlenmiştim zaten evlilik yolundaydim beni ayırdı madem benimle takıldı beni niye ayırdı takılan adam başkasıyla olmasını mutluluklar diler ayrıca takılması için aramasi cinsellik olması lazımdı degilmi niye ozaman karısi başka kadınlarla kiskanmazken geçici heves görürken benden kıskandı hiçbir erkek takıldığı kadını kiskanmaz evlendiği kişide öz kuzeni mal başkasına gitmesin diye + ben türküm diye ailesi istemedi benim ailemde onu istemedi ne alaka şimdi
Takılmak ayrıca ne çirkin kelime eski sevgilim benim bakire olduğumu biliyor takılan adam bakire kadinmi arar ilgincsin bakire olmayan kadınla takılır neden risk alsın okadar bakire olmayan kadın varken ve ne iğrenç üslup sanki onunla yatmisim gibi konuşuyorsun ne kadar çok kötüsün aramızda cinsel temas bile olmadı
Ha sunuda söyleyim onunla biz çocukluk askiydik cocuken takılmayı ne bilelim canım? Hani yetiskinken olsak tamam diycektim cocuguz lan bakireyiz aradan 10 15 sene geçmiş şaka gibisin demeki sen herkesi veya kendini kullandirtigin için kendin gibi biliyorsun
O niye rezil oluyo knk sen bakınca olmuyon
Eee banane bundan mantikmen geçmiş olmuş bitmiş ilişki neden olayım ki bakan ben degilimki uğraşan ben degilimki karısı bir anda beni görünce rahatsız oldu tesadüfen sonuçta hastaneye gittim bugün orada karşılaştık normal şeyler ve ayrıca ilişkimizi bilerek evlendi evlenmeseymis ozaman
İkisi de birbirinden utanmaz.
Evet
Ne demek istedin anlaşılmıyor
Eski sevgilim bana bakıp durdu eşinin yanında eside sürekli bana bakıp hemde eski sevgilimin koluna girmeye çalışması benimle ilgilen demesi eski sevgilimde beni sal ya karı diyip yanından uzaklaşması aklınca bana güç gösterisi yapmaya çalıştı eşi ama yapamadı eski sevgilim ona beni sal kari ya bunaltiyorsun beni gibi şeyler söyledi
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten de çok rahatsız edici ve kafa karıştırıcı olmalı senin için! 🙄 Evli birinin hala eski sevgilisiyle böyle ilgilenmesi, hele ki eşinin yanında, hiç hoş değil. Eşi de kendi içinde bir mücadele vermiş belli ki ama bu tarz güç gösterileri kimseye yaramıyor, sadece gereksiz drama yaratır. Sen bence bu toksik ortamdan uzak durmalısın. Sen olsan bu durumda kendini nasıl korurdun? Yorumlarda bekliyorum! 👇💞