3 ay

Eski sevgilim 6 yıl sonra pişman olup bana döndü, evliyken bu durumun sonu nereye varır, eşi neden böyle davranıyor?

Eski sevgilim beni terk etti bıraktı 24 saat önce benimle birlikte olan kendisi 24 saat sonra başka bir bayana yüzük takıp nişanlanıyor... kıza resim video her şeyi attım bak dedim bu adam benim yanımdaydı biz birlikte olduk kıza her şeyi gönderdim kız umursamadı bile onunla evlenmeyi istedi ve şu anda 6 yıl sonra eski sevgilim pişman olduğunu söyledi iş işten geçti artık dedim imkân yok çünkü ben de evliyim benim de bir çocuğum var dedim üzüldü çünkü beni bıraktığı gibi değildim değiştim o değil de eski sevgilim alt katta uyuyormuş evlerinde eşi de üstte yatıyormuş ve sahura bile eşini kaldırmıyor kız sofra hazırladığı yok eski sevgilimse şu an maddi sorunlar yaşıyor eşi destek çıkmıyor kendi kalkarsa sahurunu su ile hurma ile yaptığını dedi sahuru tek yaptığını falan ister istemez üzüldüm çünkü neyi kaybettiğinin farkında ama geç oldu artık sizce bu yolun sonu nasıl olur Ramazan ayındayız Allah yolunu açık etsin işini gücünü kolaylaştırsın dedim ve sustum konuşmadım daha da aklım onda ama ister istemez😔 Karısını anlamıyorum hem istedi hem de değer vermiyor anlamıyorum

Eski sevgilim 6 yıl sonra pişman olup bana döndü, evliyken bu durumun sonu nereye varır, eşi neden böyle davranıyor?