Erzincanlı sevgilimle sanal ilişkim yüzünden ailemin önyargılarıyla nasıl başa çıkabilirim?

Kendisini 4 yıldır tanıyorum. Şubattan beridir de çıkıyoruz. Erzincanlı, İsviçre'de doğmuş büyümüş sonradan Türkiye'ye temelli dönüş yapmış. Kocaeli'de yaşıyor. Ben Avusturya'da yaşıyorum izin için geldim. Ablama ilişkimden bahsettim. Beklediğim tepkisi hiç de sıcak olmadı. Bana "sanaldan ilişkilere erkeklere güven olmaz, ne malum seni kullanmaya kalkmayacağı, ya ailesi seni ezerse, ya ailesi Almancı kızı derse, üniversite mezunu değilmiş, ya kötü biri çıkar da aklını çelerse o zaman ne yapacaksın seni kandırıyordur bu kesin sen nasıl inanırsın daha iyilerine layıksın" ve buna benzer birçok şey söyledi. Hemen pat diye evlilik düşünmediğimizi, ailemin rızası olmadan asla iş yapmayacağımı belirttim ablama ve "bana yol göster abla ailemi de kaybetmek istemiyorum sevgimden de olmak istemiyorum nolur yargılama beni " dedim. Ablam "ailen kesinlikle sıcak bakmayacak en yumuşak tepki benimki babam nasıl sinirlenerek annenin yüreğine nasıl inecek elin Kürdü hiç düşündün mü" dedi. Kendisi Kürt değil bizim mezhebimizden biri dedim ama ablam "bilindik doğu ailesi seni ezer bu" diyor. Yol boyunca ağladım ve annemle babama belki etmemekte çok zorlandım şu an çıkmazdayım. Ne yapmalıyım cidden bilmiyorum nolur bana bir akıl verin

Erzincanlı sevgilimle sanal ilişkim yüzünden ailemin önyargılarıyla nasıl başa çıkabilirim?