Sevgilim işini 6 ay gizleyip bana yalan söyledi, ikinci şansı verdim ama güven sorunu yaşıyorum, bu ilişkiye devam etmeli miyim?

Dostlar kız arkadaşımla tanıştığımda bana iyi bir şirkette organizatör olduğunu söyledi, ben de tamam deyip geçtim. Biz ilişkimizde genelde görüntülü ve sesli konuşan bir çiftiz, işe gittiğinde molalarında, işe girmeden önce ve çıktıktan sonra çıkar çıkmaz arar. Bu süreçte hep görüntülü konuştuk, iş yerinin civarında bir kafeye oturup konuşurdu benimle, sonra da artık gitmem gerekiyor deyip vedalaşıp giderdi, ben de bu esnada ya evde ya da işte olurdum. Hep molalarımızı denk getirmeye çalışırdık. Bir süre sonra ben onun molasında yanına gelmek istediğimde bana, ne alaka, ne gerek var, çok mu özledin? Zaten daha yeni buluştuk, 2 gün görüşmeyince öldün mü vb. şeyler söylemeye başladı. İlk başta bir şey demedim ama içime kurt düştü bir kere, acaba orada başkası mı var, başka bir şeye zemin mi hazırlanıyor diye düşündüm. Tabii bu süreçte ben iş yerinde veya evde olurdum, onu arabamla almaya gelemezdim, istemezdi, hediye gönderemezdim. İşte sen bana güvenmiyorsun, o yüzden benim yanıma kolaçan etmek için geliyorsun, oturmak, çay kahve içmek senin bahanen diyordu, işi yokuşa sürüyordu. Ben de arabayı onun istediği yere çekiyordum, geldiğim zaman o yanıma geliyordu, öyle gidiyorduk. Ben bu süreçte ara ara bu işin konusunu açıp birkaç kez ayrılmak istedim, kendimi geri çektim, 2-3 defa bu yüzden ayrılıp barıştık. Ben senin gözlerine bakıp nasıl yalan söylerim, o kadar gezip konuşup dolaşıyoruz, başkası olsa seninle nasıl bu kadar zaman geçireyim diyordu. Neyse, en son ben her yerden engelleyip dayanamayıp ayrıldım. Aynı gün beni başkasından arayıp bana yalan söylediğini söyledi, aslında ben görüntülü konuşurken sana buraya gidiyorum deyip kapatınca, arkamı dönüp başka bir işe gittiğini söyledi. Nedenini sorunca, çalıştığı işinden utanıyormuş, bir yerde mağazada satış danışmanıymış, o yüzden söyleyememiş. Ama sana diğer anlattıklarım, geçmişimle ve yaşamımla başımdan geçenlerle ilgili anlattıklarım her şey doğruydu. Ben bu olayı öğrenmeden önce ondan shiftini atmasını istemiştim plan yapmak için, bana onu da göndermedi, şimdi bana bunları yapan kız acaba gerçekten işe gitti mi, ne yaptı gibi soruları getiriyor kafama. Bu arada işinden bahsederken de çalışan arkadaşlarının isimlerini aynı tutup, yaşadığı şeyleri bir ofis ortamında ne gibi şeyler oluyorsa ona göre sallamasyon yapmış. Ben de bana bu yalanı, sesi bile titremeden, kekelemeden, yüzü bile kızarmadan güle güle anlatan biri bana, benimle olmak için her yalanı söyler deyip, korkunç bir insansın deyip ayrıldım. Sonra yemin ederim bu dışında her şey gerçekti deyip bana anlattı, işte benden 2. şans istedi, şu an devam ediyoruz ama içim içimi yiyor bir yandan. Ne yapmalıyım, onu seviyorum ama bir yandan da özdeğerim, kişiliğim, kurallarım bunu kabul etmiyor. Sizce geleceğimi riske atmış olur muyum, ne yapmalıyım?

Sevgilim işini 6 ay gizleyip bana yalan söyledi, ikinci şansı verdim ama güven sorunu yaşıyorum, bu ilişkiye devam etmeli miyim?