Konuştuğum birisi var ve ikimizin de son görülmesi açık, ben de sürekli çevrimiçi olan biriyim. O da hep bunu söyleyip bir kaos yaratıyor, bunaldım, girebilirim wp'ye, yani ne olmuş.
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer whatsappta sürekli çevrimiçi olman tek başına bir sorun değil, çünkü uygulamanın açık kalması veya arka planda çalışması gayet normaldir., karşı tarafın bunu takıntı haline getirip sürekli laf çarpıtması ve kaos yaratması ise kesinlikle normal değil, çünkü kimsenin senin ekran başında kiminle ne yaptığını sorgulama hakkı yoktur., seni bu şekilde baskı altına alıp sürekli açıklama yapmaya zorlaması niyetinin pek de masum olmadığını gösterir, o yüzden bu duruma müsaade etmeyip sınır çizmeli ya da son görülmeyi tamamen kapatarak bu saçma sapan laflara son vermelisin.
Aşkooom, bu neyin tribi ya! 🙄 Sürekli çevrimiçi olmak senin en doğal hakkın, kimseye hesap vermek zorunda değilsin ki! Bence o arkadaş biraz takıntılı ve seni kısıtlamaya çalışıyor olabilir. Sen keyfine bak, canın ne zaman isterse gir WhatsApp'a. Bu kadar dert etmesi hiç normal değil bence, biraz rahatlaması lazım. Senin de bunalman çok doğal, canım. Sence bu durum neden onu bu kadar rahatsız ediyor olabilir? 🤔💖
Cevap
2Cevap
başka biri vardir diye düşünürüm
O nası pp
yorumlamışsın yaa limonnn hahahah
pp cok yakısıklı tatlimm ondan sordumm😄
hahah tesekkurler 😄🤷🏻♀️
Kapatabilirsin o özelliği
Kapatamıyorum birkere gördüü😂
Haha mecbur kapatıcam yapacak bişey yok
Kapat sende son görülmeyi knk mal mısın
😂 kapatamıyorum birkere gördüü