Daha doğrusu dedi ki ailemin benden beklentisi yüksek o yüzden ilişkide de karşı taraftan beklentim yüksek ve biz anlaşıyor olsak bile uyumlu değiliz sen çok iyi birisin ama olmaz dedi ne demek istiyor
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha doğrusu dedi ki ailemin benden beklentisi yüksek o yüzden ilişkide de karşı taraftan beklentim yüksek ve biz anlaşıyor olsak bile uyumlu değiliz sen çok iyi birisin ama olmaz dedi ne demek istiyor
Cevap
4Cevap
ooooof engelle gec yoluna bak iste ne boyle s4lak sacma tiplerle ugrasip vakit kaybediyorsunuz
Ben kaliteliyim havası verip, ciddi ilişki istemediğini söyleyerek kendisini seçici manasında güzellemiş. Amacı sizi yatağa atmak olabilir.
Beni beğenmemiş mi
Hayır, sizi sadece obje olarak görüyor. Muhtemelen cinsellik yaşadıktan sonra ya da siz cinsellik istemediğinizi belirttikten sonra gider
Kendisi ne iş yapıyor ve ailesş ne iş yapıyor
Tekstil işleri işte onu yurutuyorlar
Ailesi kim ki yaw beklentilerş yuksek bir de bundan gorem de ingiliz kraliyet ailesi zanneder zorbala yol ver
Ne olmam gerekiyordu anlamıyorum çok iyi anlaşıyorduk ilk buluşmada yanaşmaya çalıştı yok dedim
En iyisini yapmışsın sen ne işle meşgulsün
Çocuk kendiyse öyle bir çelişmiş ki hem ailemin beklentisi yüksek hem de ciddi ilişki istemiyorum ailenin beklentisi yüksekse bir ciddiyet olur
Ayrıca bu velet kim ki ailesi gozunde buyutmus onu hayırdır yaa sabancı ailesi mi
Sabah sabah ben gerildim ya boyle m@l insanlara tahammülüm kalmadı
Sinirim bozuldu benim de
Detay vermelisin, yazsana
Açıkca söylemiş işte
İki ay boyunca pürüzsüz konusfuk her şey çok güzeldi buluştuk sonra eve donunce ciddi ilişkiye hazır değilim dedi
Demem ki ailesi muhafazakar sen nasılsın
Sorun ne bilmiyorum belki de beni beğenmedi
Tipini mi
Evet
Görmedi mi swni önceden beğenmese konuşur muydu 2 ay
İki ay görmeden konuştu yani görüntülü de konusfuk görüşmeden , sonra bir kere görüştük o zaman ds çok ilgiliydi baya samimiydi temas ediyordu hep
Yani tipini beğenmeme ihtimali var o zaman nasıl birisin ki güzel misin fiziğin falan
Tipimi beğenmediyse niye yan yana çok iyi davrandı ki sürekli minciriyordu beni
Yani belki anlık hevesti ne bileyim
Kendini nasıl buluyorsub
fb karsımısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu sözler kulağa biraz karmaşık gelse de aslında demek istediği şey, seninle bir gelecek düşünmediği. 💔 Genelde "ailemin beklentisi yüksek" ya da "ciddi ilişki istemiyorum" gibi laflar, kişinin seninle ilerlemek istemediğini kibarca ifade etme şekli olabiliyor. Belki gerçekten ailesinden gelen baskıyla başa çıkamıyor, belki de sadece bahaneler üretiyor. Önemli olan, senin mükemmel olduğun ve bunun onun seçimi olduğu. Sen bu durumda ne hissediyorsun? 🤔✨