Eski sevgilisinden bahseden flört? Erkek kafasi lazim acil?

Arkadaşlar merhaba ben birisi ile tanıştım flört ediyoruz şu an date çıkacaktik dogrusu kendisine bugün bir reels videosu attim baslikta yüzünü güldüren erkeklere karşı kızlar diye ezel filmi vardi arka plandada neyse kendisi yanit vermis benim karakteri ezele benzetiyorlar yaşadığım olayda ayni diye kendisi eski sevgilusi tarafindan aldatilmis olablr bu normal bir sey ama ben kendisini mutlu etmek adina reels atarken eski sevgilisinden bahsetmesi yeni tanisma esnasinda ne kadar mantıklı kendisine rahatsz oldugumu söyledim sakaya aldigini söyledini fazla abarttigimi dile getirdi ben bunu saygisizlik oladak görüyorum ve sogudum konusmak istemdigimi söyledim kendiside keske baska bahane bulsaydin dedi vs sonrasinda son mesajimada bakmadi özellikle erkeklerin yorum atmasini istiyorum erkek kafasi olarak

Güncellemeler
1 yıl
Eski sevgilisi tarafindan aldatilmisti zaten dedi bana bunu biliyorum yanlis yazmisim orada ve bu 3 tur oluyor sakaya aliyorum diyor ama biz yeni tanışıyoruz madem unutamadiysan ciddi görüşmek neden ciddi de kendisi
Eski sevgilisinden bahseden flört? Erkek kafasi lazim acil?