Güncellemeler
1 yıl
Eski sevgilisi tarafindan aldatilmisti zaten dedi bana bunu biliyorum yanlis yazmisim orada ve bu 3 tur oluyor sakaya aliyorum diyor ama biz yeni tanışıyoruz madem unutamadiysan ciddi görüşmek neden ciddi de kendisi
Arkadaşlar merhaba ben birisi ile tanıştım flört ediyoruz şu an date çıkacaktik dogrusu kendisine bugün bir reels videosu attim baslikta yüzünü güldüren erkeklere karşı kızlar diye ezel filmi vardi arka plandada neyse kendisi yanit vermis benim karakteri ezele benzetiyorlar yaşadığım olayda ayni diye kendisi eski sevgilusi tarafindan aldatilmis olablr bu normal bir sey ama ben kendisini mutlu etmek adina reels atarken eski sevgilisinden bahsetmesi yeni tanisma esnasinda ne kadar mantıklı kendisine rahatsz oldugumu söyledim sakaya aldigini söyledini fazla abarttigimi dile getirdi ben bunu saygisizlik oladak görüyorum ve sogudum konusmak istemdigimi söyledim kendiside keske baska bahane bulsaydin dedi vs sonrasinda son mesajimada bakmadi özellikle erkeklerin yorum atmasini istiyorum erkek kafasi olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ilk birkaç satırı okudum gerisi okuyamadım. kusura bakma
Okusan iyi olurdu
Uzak dur
Neden
Kusura bakma ama canım mi bi kiza eski kiz arkadasini anlatiyor ve saka da olsa bunlar soylenmez
Dogrusu sadece aldatildigindan bahsetti baska br sey demedj ben sadece reels attim ve bana boyle dedi yaptigi bana saygisizlik diye düşünüyorum
Sen haklisin saygisizlik yaptigi cunku. Basta soylersin gecmiste boyle bi olay yasadim bitti. Neden surekli dile getiriyorsun. Guvenmiyorsan konusma ve bi de boyle atarli konusmasi da dogru degil
Evet ısye abartan benmişim birde kendisi aldatildigini sakaya aliyormus guven problemleri olduğunu ona göre hareket etmemi isteyen kendisi ama kendisi o sekilde yaklasmiyor bu tavriyla konusmayalim birkac gun dedim bahane baska bahane bulsaydin dedi kendimi açıklıyorum anlamak istemiyor
Anlamak istemeyene anlamak zorunda degilsin arkadas zaten hic ugrasmiyor bile gidersen git demeye getiriyor bence tekrar bi dusun derim
Haklisiniz iliskilerde olgun birisiyim ama karsimdaki insan resmen ergenlik yapiyor kendini yetistirememis olgunlasamamis insanlar yüzüne üzülmek cidden artk yoruyor insanlarin bir seye hevesi kalmiyor gayette iyiydik yani kendisi bir anda ortsligi batirdi saka gibi sonrasinda bir kız olarak erkekler hakkinda birnsey dedigimizde suclu oluyoruz kendisini yetisrememis insanlar yüzüne
Senin bir sey aciklamana da gerek yok bu yaptiklari gercekten sacma guven problemin varsa iliski yasamayacaksin o problemini yenene kadar buninsanlarin sucu ne senle mi ugrasacak
kendisi genel cerceveden bakinca hakli oldugumu ama detaya inince cok takilmayacak bir sey oldugunj da dile getirdi üzüldüğüm ve agladigim tek sey 24 yasima giricem bir seylere uzun zaman sonra hevesle hazirlaniyordum bulusma icin kalbimin kirildigi kisim bu hayal kırıklıkları
Gayet de takilacak bir konu bu her turlu sen haklisin gecmiste ne yasamissa yasamis artik onu bugune getirmesi yanlis ve bunu sana saka yollu dahi olsa soylemesi daha da yanlis baska saka yapacak konu mu bulamamis dusun ilerde daha ciddi bir surece girdiginizde olacaklari sana bir sey soyler kalbini kirar buyutme der gecer
Evet haklisiniz cidden gelecekte bu acidan bakmadim dogrusu bilemiyorum artk adam akilki insan yok napicam bilmiyorm
Adam akilli yok diye de gidip sana zarari olacak kisiyle de olmak mantikli degil ama
Datee çıkma
Görüşmeyi kestik gibi zaten