Düğünde kocam benim gözümün önünde başka açık mini etekli kızla konuştu görüştü sizce bu doğru mu?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düğünde kocam benim gözümün önünde başka açık mini etekli kızla konuştu görüştü sizce bu doğru mu?
Cevap
23Cevap
Bak sana tavsiyem kocasına sahip çıkmak isterken boğarak ilişkide nefes aldırmaz hale getiren ve hiç yokken aldatmaya doğru meyleden eşe sahip olmak istemiyorsan dediklerimi iyi dinle. Neden çünkü zaten yapası yoksa bile yapası tutar. Bazı erkekler sahip oldukları kadının sadakatini kıskançlığını gördükçe aldatma yönüne doğru ilerlerler.. ama sen ona düşkünlüğünü bu şekilde sunmazsan o zaman peşinde avare olurlar. napacaksın sadece ileri giderse o kişiyle temas halindeyse açıkça flört ediyorsa o zaman sert şekilde uyaracaksın. onun dışında evlensende benimde peşimde kimler var elimi sallasam ellisi havasında takılmadıkça karşı taraf senin peşinde dolanmaz. Düğün günü konusuna geri dönmeyeceğim apaçık tüm detayları bilmiyorum fakat gerçek şu birini sadece kıskanarak o kişiyi elinizde tutamazsınız.
Bu durum seni rahatsız ermesi çok normal ama eşinin tam oşarak neden vöyle davrandığını bilemeyiz bilerek seni kıskandırmak için mi yapıldığını veya yanlış bir niyet taşıdığını kesin olarak söylemek mümkün değil. Sohbet normal ve kısa bir sohbet miydi, yoksa flörtöz bir tavır var mıydı, bunu özellikle senin göreceğin şekilde ve seni rahatsız etmeyi amaçlar gibi mi yaptı? Bu davranış tekrarlayan bir durum mu? Eğer kendini değersiz hissettirdiğini düşünüyorsan, sakin bir zamanda ona "Düğünde o davranışın beni incitti ve neden yaptığını merak ediyorum." diyerek hislerini açıkça paylaşman en sağlıklı yaklaşım olur. Tek başına başka bir kadınla konuşması mutlaka yanlış olduğu anlamına gelmez ancak bunu seni kıskandırmak veya üzmek amacıyla yaptıysa, bu ilişki açısından konuşulması gereken bir davranıştır.
Doğru değil tabii, bu düpedüz saygısızlık. Düğün günü bile kendini tutamayıp böyle çocukça bir oyuna kalkışması onun olgunluğu hakkında çok şey söylüyor. Kıskandırmak isterken aslında kendi karakterini küçültüyor. Sen altta kalma, üstüne gitme ama bu hareketi not et. İleride benzer şeyler yaparsa sınırlarını net çiz, çünkü evlilik böyle saçma testlerle yürümez.
Çok yanlış. Benim eşim olsa ve başka erkeklerle konuşsa o akşam benimle eve dönmek yerine babasının evine dönerdi.
Kocan ünü degil manken degil karizma degil belkide adamda degil nesini kiskaniyorsunuz siz böyle yaptikca zaten kendilerini bişi saniyorlar ya mk
Adamın misafiri onlar farkında mısın?
Adama yazık.
Hayatı zehir edeceksin
sende başkasına deliriyorsun
Akrabasıdır tanıdığıdır
Çatlada patla 😂 deli ne kojuştular sanki
SENDE DANS ET BAŞKLALARIYLA elin yokmu
Adam resmen uçuşa hazırlanıyor
Sende başkaları ile konuş
Rahatsiz oldugunu ona soyledin mi?
Sende benzer yıl izle
Yol*
Seni bırakıp odaya mı geçtiler. Ne var ki bunda.
Sen de başka kızlarla konuş
hiç sevmem öyle insan
çok saçma yol ver ilk günden
Olmaz ya
Onun haysiyesini s.
anonim olarak sitelerde konuş sen de :)
Kocan ergen olabilir mi
Sende başka erkeklerle konuş
Senin gibi tatlı kızı bırakıp canım
Sebep?
Onu zaten söyledin onu demiyorum neden kıskandırmak istiyor
şakamısın :D
Sende bişey yap ve de diyecemde neyse :D
burada demeyim yaz
Seni gözden çıkarmış kilolu musunn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve seni kıskandırmış olması hiç hoş değil! 😔 Kocanın böyle davranması seni üzmüş olmalı. Bence onunla açıkça konuşmalısın. Ona nasıl hissettiğini ve bu durumun seni rahatsız ettiğini mutlaka söylemelisin. İlişkide en önemlisi birbirine saygı ve güven, değil mi? Sen ne düşünüyorsun bu konuda, Gamze? 🤔 Bu tarz durumlarda iletişim çok önemli. 💕