Liseden, ilkokuldan beri gorustugum arkadaslar var. 1 yıl önce evlendim. Eşimin babasi hollandali, annesi türk. Arkadaslarim ilk basta yadirgadilar bu adam yabanci falan diye ama sonra alıştılar. Hayat benim hayagim zaten.
Arkadaslar eşimi sadece dugunde gördüler. Onun dışında tanışmışlıkları olmadı. Ama eşime yaptiklari övgüleri dugunde duydum. Ne yakisikli adammis, bizim kiz bunu nasil tavladi ki falan diye. Özel gunum, mutlu gunum diye aldirmadim.
Sonra sonra arkadaslar bana sana evlilik yaradi. Işıl isilsin, cildin falan parlıyor. Bazi evlenen kadinlar görüyorum 1 yilda çöküyorlar, eniste iyi bakıyor anlaşılan sana gibi laflar ediyorlar.
Sonra arada evime misafirlige geliyorlar. Eşimin olmadigi vakti ayarlamaya calisiyorum ama bazen cok oturuyorlar. Eşim isten gelince karsilasmis oluyorlar.
Eşimin bana zaman zaman davranislarini görünce de ne tatli dilli, kibar hep boyle mi falan diyorlar. Mutlulugunu zaten gozlerinden anliyordukta gercegi baskaymis, her kadin böyle bir evlilik ister falan diyorlar.
Yani karsilasmalarini istemesem de karsilasiyorlar. Esim hakkinda cok yorum yapmalarini istemesem de yapıyorlar. Yani artik devir öyle bir devir ki yakin arkadaşin eşine goz koyan oluyor. Biraz kiskandiklarini da hissediyorum her açıdan. Nazar edecekler falan diye endise ediyorum.
Bilmiyorum ben mi abartıyorum? Yani ben karsimda duzgun, yakisikli bir adam olsa, bu kisi arkadasimin eşi olsa lafini etmem, rahatsiz olur vs diye. Ama bunlar oyle yapmiyorlar. Yok ne yakisikli, yok ne tatli dilli, ne kibar bir suru sey söylüyorlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer