Kimseyle sevgili olmadım tercihim değildi o zaman ki kafamla evliliğin hiç bana göre olmadığını düşünürdüm ama bir baktık yaş ilermiş ve benim hala ne sevgilim ne de bir eşim var arkadaşlarım çoğu evlendi bile bende artık evlenmek istiyorum onları görünce çok kıskanıyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hak veriyorum. İnsan illaki yuva kurmak ister. Evinde yemeğini yapsın, eşine tatlılar yapsın, çocuklarıyla oynasın, huzurlu bir yuvası olsun illaki ister.
Ama maalesef evlilik dediğimiz müessese tam anlamıyla böyle ilerlemiyor. İllaki sıkıntılar da oluyor. Bu gibi durumlara sabır olacaksa o evlilik güzel sonuca varır, sabır olmazsa evlenmek yerine bekar kalmak en iyisi olur.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yıl😕sen birde onlara sor. Evliler de bekarları kıskanır. Ben de öyle mesela Evli olan arkadaşlarım genelde öyle derler bana. Benim şanslı olduğumu ve iyi kararlar verebildiğimi söylerler
10 Yorumla
+1 yılVala tanıman lazım önce bir erkeği ona güven vermen lazım tabi erkeğinde sana güven vermesi gerekiyor... Bunun sonucu olarak bir tanışma Faslı kur sonrasında herşey yolunu bulur dene sürekli fakat insanları deneme tahtası olarak kullanma sakın kimsenin duygularını incitmeden ciddiyet düşün...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Evlilik oyun değil. Erkekleri tanıyıp beklentilerini bilmiyorsan. Bu beklentileri karsilayamayacaksan bence bekar kalmaya devam et. Anladığım kadarıyla libidon düşük, erkeklere karşı yeterli bir ilgin yok. Bu durumda evleneceğin erkeği de kendini de mutsuz edersin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
96Cevap
+1 yılYaş aralığınız 25-29 ise çok geç değil bence. "Yaş ilerlemiş" deyince 35-40 falan sandım sizi. Çevrenizde sürekli evlenen ve belki de mutluluk portresi çizen birilerini gördüğünüz ve siz de daha o duyguları tatmadığınız için kıskançlık hissetmeniz çok olası. Size akıl verecek en son kişiyimdir belki çünkü benzer bir duruma sahibim sizinle. Hatta aynıyız, diyebilirim. Ancak bazen akışına bırakmak gerektiğini öğrendim. Bu zamana kadar bir ilişkiniz olmamasında da bir hayır vardır belki. Öyle bakın olaya. Fakat yine de, daha çok sosyal ortamlara dahil olmanızı, kendinize ve bakımınıza - giyim kuşamınıza daha çok dikkat etmenizi ve karşı cins ile ilişki kurmak hakkındaki kitapları okumanızı önerebilirim sadece. (Belki de karşı cinsle ilişki kurmakta sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz, o yüzden belki de yakın çevrenizden bu konuda akıl almalısınız.)
20 YorumlaSenin bu dediğin sırf evlenmiş olmak için evlenmek gibi oluyor.. bunu da asla yapmamanı tavsiye ederim çok mutsuz olursun. Gerçekten sevebileceğin hayatı, geceni gündüzünü paylaşmayı göze alabileceğin biriyle tanıştığın zaman düşünmeye başla bu evlilik işlerini. Yoksa hiç düşünme bile.
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Yasiniz kac once bilmiyirum ama evlilik guzel birsey ama dogru kisiyi bukdugunda emin ol evlenecegin adam bir yerlerde ve dogru zamanda karsina cikacak ve sen bike sasiracaksin nasil evlendigine bir bakmissin evlisin o yuzden unudunu kaybetme lutfen kiskanmada nerden biliyirsun onunda senin bekarligini kiskanmadigini:) rahat ol hersey gonlunce olacak saygilar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen o duygulara kapılıyorum çünkü yalnızlık bazen sıkıyor. Heyecan arıyor insan. Ama o sorumluluğu düşündükçe hemen soğuyorum evlilikten. Çocuğu yeni olan arkadaşlarım sabaha kadar uyuyamıyor, istediği gibi çıkıp gezemiyor bana dert yanıyordu biri çok zor bir iş dedi bana. Eve akrabalar geliyor onları ağırlamak falan. Evlenmek sadece iki kişinin bir evde romantik dakikalar geçirmesi değil. Aileler de işin içine giriyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖZELLİKLER
Y - Yakışıklı
A - Aklı başında
R - Zengin
A - Adam gibi adam
K - Karizmatik
İstediğin özelliklerin kodunu yazıp 3455 e kısa mesaj atıp adres belirtin en kısa sürede bir veya daha fazla erkek adresinize gönderilecektir.10 Yorumla
+1 yılYa kıskanmak demeyelim de özeniyorsun diyelim, ama lütfen böyle özendiğin için arayışlara girme çünkü insan tam da böyle anlarda hayatına çok saçma insan alıyor. Umarım bir gün hislerinle çok güzel bir yuva kurarsın
20 Yorumla
+1 yılİnsanların mutlululuklari ile mutlu olduğunda tam anlamiyla olmuş ! Olacaksın. . İnsanoğlu böyledir hamdin pistin oluyorsun.. Sağlığına şükür et ve rabbinden hayırlısını dile.. İnsanları izlemek ve haset etmek yerine dua etmelisin..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaş kaç ki? 31 yaşındayım evlilik hala bana göre değil. Bu işler sen istesen de istemesen de nasiptir. Hayatını yaşamaya bak evlilik dediğin çok da şart değil bence.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen bence çok haklısın erkekler de kıskançlık bile kalmadı aşırılıktan dolayı erkeklere güven bile olmuyor... Ben herşeyi yaparım havasındalar
Bu bekarların da evlileri kıskandıkları bir bitmedi gitti, bu kadar kasma kendini ne oluyor evlenince madalya falan takmıyorlar zamanı gelince sevgilinde olur kocanda ve bıkarsın bile zamanla.
20 Yorumla
+1 yılKıskanılacak bir durum değil aslında ama evlenmek istiyorsan çevrendeki insanlara şans ver kendine göre birini kısa sürede bulursun
20 YorumlaKısknamana gerek yok neden mi herkes kendi hayatını seçer ve yaşar seninde bir hayatın var mutluluk her insanın kapısında bekleyen birşey sen de şu an kendine göre mutlu ol ve mutlu et kendini seninle hayatını birleştirmek isteyen bir nasip olacak ve sende mutluluğa dahada mutluluk katacaksın pozitif düşün ve eksileri kendinden çıkar hayat YAŞAYABİLDİĞİMİZ kadar iyi bak kendine
00 YorumlaHerşeyin hayırlısı diyorum. Herkes kısmetini yaşar. Önemli olan mutlu olmak. Evliyim ama mutlu değilim. Evliliğim kötü anlamında değil. Sadece ekstra mutluluk getirmez.
00 Yorumla
+1 yılGüvenebileceğin doğru insanı bulamadıktan sonra evlilik vs boş iş. Kıskanman anormal değil yalnızlıktan sıkılmışsındır. Atamayla bulunacak iş değil bu hem de nasip kısmet işi. Hakkında hayırlısı.
00 Yorumla
+1 yılKızların yaşadığı kaçınılmaz standart bir durum:) 18-24 yaş arası evliliğe karşılar. 24-28 yaş arası aslında evlilik fena olmaz ya diye düşünürler. 28 yaşını geçtim mi ulan evlenmeden olur mu diye düşünmeye başlarlar ah vah ile evde kalan çok :)
01 Yorumla- +1 yıl
Evde kalanlar basmış eksiyi. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşa dememişler hahahahah :)
+1 yılKıskanılacak bir durum değil evlilik doğru insanı bul önce yoksa evlilik sandığın şey senin cehennemin olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Allah hakkında hakkımızda hayırlısını versin demekten başka bir şey diyemiyorum...
Nedenine gelince ise üzüleceğine evler daha iyi...
O yüzden evlenmek isteme hayırlısını iste Allah tan emi? 😔00 Yorumla Geçti artık gizlicim vaktinde fırsatları tepmeycektin 🥳
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılbenimkiler evlendi, ikinci çocukları doğacak, ben hala bekarım kahretsin, bulamadım ki benim gibi birini :@
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kıskanmak değil o imrenmek☺️Her nasip vaktine esirdir, zamanın var demekki hayırlısını iste güzel olsun her şey evlilik kısmet işi.
00 Yorumla
+1 yılAl benden de o kadar işte yaş gelince anlıyor insan kıymetini ama o zamanda evlenecek kimseyi bulamıyorsun
00 Yorumla- 00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılEmin o ki güzelim evlilerde nizleri kıskanıyor içlerindeki yaşadıkları sorunlar hiçte dışardan güründügü gibi toz pembe degil
00 Yorumla
+1 yılKıskanıyorsan belli etme, içinde kalsın, sana hayırlı bir kısmet çıkar umarım. Birde insanlarla kendini karşılaştırdıkça mutsuz olursun, kendi hayatına bak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Akıllı ol evliliği unut emin ol onlar seni kıskanıyorlar
10 Yorumla
+1 yılEvlen ama bu siteden biriyle olmaz. 1000 tane Erkek varsa 10 Erkek düzgün.
10 Yorumla
+1 yılSen muhtemelen önüne gelen ilk fırsatı degerlendirmek isteyeceksin ama acele etme. bir arkadaşım sırf arkadaslari evleniyo diye kendinden yasca büyük biriyle evlenmisti. Umarim mutlu olur.
00 Yorumla
+1 yılEvliler bekarları, bekarlar evlileri kıskanır canım 🌺
00 Yorumla
+1 yılKendini hazır hissediyor. Uygun biri olursa neden olmasın. Benim 18yıl oldu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Emin ol onlar da seni kıskanıyor evlilik cok zor bir şey
00 YorumlaArtık senin iş görücü usülüne kalmış. Annene babana söyle onlar sana talip bulur zaten
00 YorumlaOnları kıskanmıyorsun onların yerinde ol aldığın için kendine kızgınsın gibi duruyor
00 Yorumla
+1 yılEvliler ayrilmak istiyo bewkarlar evlenmek kısır döngü içerisinde sürükleniyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Kisksnma evlen senin de olsun sanki 60 yasindasin yahu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBu işler aceleye gelmez kısmetinde varsa yaşına bile bakmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılhe onlar evlendi başları göğe değdi sen geri kaldın allahım sana geliyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. Sende evlen o zaman😊
Hatta ondan önce çocuk yap o seni kıskansın o zaman00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılBende evliyim bosanicaz napican evlenip de ya Türkiye şartlarında evlilik çok zor
04 Yorumla- +1 yıl
Niye boşanıyon abi
- +1 yıl
Uzun hikaye sen de nisanli misin yoksa ya da evlilik asamasinda misin
- +1 yıl
Hiçbirisi öylesine sorduydum herkes boşanıyor da bu aralar... 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bu aralar yaygin Evet 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeç kalmışsın. Bu saatten sonra da kendin gibi birini bulabilirsin anca.
13 Yorumla- +1 yıl
@Staycoool daha sevgili bile yapmamış. Bence geç.
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Kıskanıyor olman sanırım aile kurdukları için
Srn de görüşmelere başla evlilik amacıyla00 Yorumla
+1 yılTipik Türk kızı profili. Panikleme elbet biri çıkar karşına yoksa evlenecem diye gidip dört ayaklı bulursun.
00 YorumlaEvliligi mutlulukla bagdastirmissin snaki. Onlar evli olduklari icin mutlu mu saniyorsun? Sadece mutluymus gibi yapiyorlar. Boyle dusun ve kiskanmamaya zorla kendini.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bende evlenmek istiyorum ama kafa dengi birisi çıkmadı karşıma
00 Yorumla
+1 yılOnların mutluluğu ile mutlu olmaya çalışırsan, kendini daha iyi hissedebilirsin...
10 Yorumla
+1 yılEvlensende ayrı bir dert nişanlıyım ama güzel bir evliliğim olacağına inanmıyorum çünkü odunun teki bakalım nolacak sonumuz
21 Yorumla
+1 yılEvlen sende o zaman geçer kıskançlık 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniyetiniz ciddi ise bir tanışma teklifi yapmak isterim yanlış anlamaz iseniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen öyle ya senin gibi düşünüyorum bende baktım yaş 30 u geçiyor bekar arkadaşım kalmadı pek 3 kişi kaldık
00 YorumlaEvde mi kaldın aplacığm sen 😁 Bir kaç sene öncesinde lafını yapmışsındır ama " Evlilik benlik değil yaa, özgürlük yaa" bilmem ne diye.
00 YorumlaÇevrende ilgini çeken birileri yok mu arkadaş olarak konuşmaya başlayıp ileriki günlerde huyu huyuna denkse sevgili olursunuz. Nasipse evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılŞimdi dışari cikayim akşama kadar hrm zrngin hrm yskisikli 50 tsne erkek bulurum , iş profesyonellikte
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yspıyorsun parayla mı evlilik için mi?
- +1 yıl
@Masajcıkız98 para olmali tabiki olmassa napican
+1 yılValla bende öyleyim 28 yasındayım isim gücüm var altımda arabam var ama evlilik bende düsünmedim zamanında simdi dank etti kafama
00 YorumlaEvlensen de evlenmesen de kendine dert etme. İkisinin de artıları ve eksileri var.
00 YorumlaUmursama onları düşünmemeye çalış hatta kıskanmak yerine mutlu ol onlar seni kıskansın
00 Yorumla
+1 yılEvlilik çok boş iş gibi geliyor bana herkes boşanıyor. Niye böyle bilmşyorum
013 Yorumla- +1 yıl
İnşallah aramam adam mı var hani...
- +1 yıl
İstediğim olmadı yaa yaşı çok büyük ama genç duruyordu ben de olmayacağı için vazgeçmiş gibi görünüyor ama işin içine gelince aslında vazgeçmemişim hala gördüğüm de mutlu oluyorum 🤣🤣🤣 niye böyle ilk defa yaa kimseyle çıkmadım bile haa demek ki bana layık değil 37 yaşına gelesiye kadar her boku yiyorlar zaten... 🤣☣️
- +1 yıl
Benden küçükler bile istiyor ama ben istemiyorum yaa çocuk gibiler
- +1 yıl
Ben niye göremiyorum 🤣 bilemem orasını
- +1 yıl
Kim var bakacağım peki
- +1 yıl
İçime sinmiyor
+1 yılAslında bu olaylarda bizim pek etkimiz olmadığını düşünüyorum bacım. Her nasip vaktine esirdir
00 YorumlaBelkide şu an onlar seni kıskaniyordur. Evlenmek doğru tercih değildir kimisi icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAç cicikleri gez ortalarda bak bakalım talip çıkıyomu çıkmıyomu
57 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@goraci eeehh yalan mı
Cevap sahibi+1 yıl@goraci haha teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl@Fth37 amaan şakasına yazdık abartmayın canım siz de doğru insanı değil avını avlarsın anca bu şekilde
+1 yılDua et senin gibi yim yuvam sevdiğim olsun isterim yok yaş geçince çocuğu eşi olsun ister
00 Yorumla
+1 yılİlerde ben de böyle olacağım galiba
30 Yorumla
+1 yılEn güzeli işe gir para kazan. Boş işler bunlar
20 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!