Aşk evliliği mi daha mutlu ve huzurlu sürüyor yoksa daha önce hiç tanımadığım, görmediğim biriyle mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Aşk evliliği mi daha mutlu ve huzurlu sürüyor yoksa daha önce hiç tanımadığım, görmediğim biriyle mi?

Cevap
14Cevap
Bilemiyorum. Sadece iyi tanımak lazım. Aceleye getirmemek lazım. Biraz da nasip işi ama ben kendim bulmayı tercih ederim
Görücü usulü evlilik de aşka dönüşür bunu unutmamak gerek.
Kesinlikle getiriyor bu gidişle görücü usulüne sıcak bakıcam çünkü benim bulduklarım genellikle benamus çıkıyor
Evet ben görücü usulü evlendim
Arti eksi yonleri nelerdi
Hayır getirmez. severek evlenmek tercihim.
ikisi de mutluluık getirmez. kim mutluluk getirir size söylim; insan evladı olan iki insan bir araya geldiğinde ikisi de birbirini sevdiğinde... bu kadar basit...
kızlar 180 boy ve alfa erkek takıntısı ile dayak yiyecekleri h*rtlara yürüyorlar.. Erkeklerde gerçekten seven kız diye k*ş* rlanmış iyi aile kızı taklidi yapan kızların ağına düşüyorlar... Finalde evlilik olsa bile ayrılık kaçınılmaz oluyor.
insan gibi insan.. böylesi az kaldı.. olanlar havada kapıldı zaten..
Görücü usülü işe yarayabilmesi için görücünüzün gerçekten yetenekli bir eşleştirici olması lazım. iyi insan tanıyan sana da o kişiye de kefil olacak kadar sizi tanıdığı için eşleştirebilecek biri olması lazım.
Sizi başkasına doğru anlatacaklarına ne kadar inanabilirsiniz.
Veya sizin için düşünülen erkek/kadının sizin için ideal olduğuna karar verecek kişi gerçek doğru kişi mi?
Gerçekten çok mu zor bir kişiyi seçip 1 saat oturup sohbet etmek.
Eve gitmek daha kolay dimi.
Bir çok kişi açlıktan nefesi kokma kıvamına gelmiş.
En iyisini bulacağım diye hayatını hatta kaderini elinin tersi itme yarışı içinde.
Hatta öyle bir noktaya gelmiş ki sevgililerini bile bir biriyle yarıştıran var.
Bununla bir birine hava atan bile var.
Anneniz veya babanız bile olsa sizi sizden başkası anlatamaz.
Bu gerçek unutulmak istendiği müddetçe aynı sonu yaşamak zorunda kalacaksınız.
Sonrada yapmanız gereken şeyleri kabul etmeyip yapmamış bile olsanız suçu hiç alakası olmayan insanlara atacaksınız.
Görücü usulü evlilik mantıklı gibi görünsede bazen aldatmalar, şiddetli kavgalar daha çok oluyor bazen birbirlerini hiç sevemiyorlar aile veya çevre baskısından boşanamayınca iyi sanılıyor bazen belkide ama sevmediğin, seçmediğin biriyle ömür geçirmek bana mantıklı gelmiyor hiç mutlu olunacağına pek inanmıyorum 💁🏻♀️✨
Ben oyumu görücü usulünden yana kullanıyorum 😋 zaten görüşülüp konuşuluyor bir süre yani bakiyosun sana uygun mu değil mi 😊
Kesinlikle katılıyorum
Afgshaj 😂 ya hayır anlaşamadık diyorsun. Ya da istediğin özelliklerde değilse acikliyosun kırmadan. Tanışma evresinde diyosun tabi.
Bak ya 😂 onu mu diyorum ben. Tanımadan evlenemezsin neticede. Tanıma süreci
Belli olmaz ama görücü usulü evlilik daha iyidir Aşk Evliligi yapanlarin hali ortada Türkiye de en cok bosanmalar var evlilikten niye Aşk Evliligi yapiliyor evlen iki sonra ben seni nasil sevdim taniyamamisim diye cik ortaya bosan
Evlilik nasip işi nasıl evlendiğinin hiç bir önemi yok , şansli değilsen iki yönde de yüzün gülmüyor,
Tamda görücü usulü mutluluk getirir. Mal mal senelerce çıkıp evlenenlerin hepsi 2 sene sonra kanlı bıçaklı oluyor. Yaşasın eski yobaz adetler
Mutlu bir evliliğin sırrı; ne aşk evliliği, ne de görücü usulü evlilik bence. Mutlu bir evlilik, eşlerin birbirlerine karşı tutumundan geçer..
Olabilir mutlu olanlar var
Önemli olan kişilik karakter bence, mutlu olmayacak olduktan sonra her şeyi bahane eder mutsuz insan
Taniyip evlenenlerde mutsuz olabiliyor o yuzden farketmez
En güzeli görücü usulü bence
Sana sormak lazım
Daha iyi bilirsin diye
Bilmiyorum yaşından dolayı dedim
E hangisi daha iyi
Sen hangisini denedin
Boşandn mi sen
Eşine aşık oldun mu peki
Evlenen çok
Orası öyle Allah mutluluğunuzu daim etsin
Olunabilir, olunmayabilinir
Ben istemem, duygumu hissettiğim biri lazım
Görücü usulü evlik iyi dir
Evet bazen çok mutlu insanlar oluyor
Görücü usulüne karşıyım.
Evet kesinlikle
Görücü evlenenler mutlu
Severek olanlar ayrılıyor
Getirebilir
Sanmıyorum
Getirebilir
Getirir efendim..
Bilmiyorum
Getirir.
Aşk 💛°•
hiçbiri getirmez
saçma buluyorum hep öyleydi
bana göre öyle
Getirebilir
Bazen
Tabiki görücü usulü
hepsi aynı olmaz
Evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada! 💖 Bu çok güzel ve düşündürücü bir soru olmuş gerçekten. Bence her iki evlilik türünde de mutluluk bulunabilir, önemli olan o insanlarla uyumun ve aranızdaki bağın ne kadar güçlü olduğu. 😍 Aşk evliliği tutkuyla başlasa da, görücü usulünde de zamanla kocaman bir aşk yeşerebiliyor, hatta daha sağlam temeller üzerinde ilerleyebilir. Her ikisinde de karşılıklı anlayış ve emek çok değerli bence! ✨ Sen hangi evliliği tercih ederdin?