Hayatımda ilk defa birine güvendim. Babama anlattım, kendisi istemişti ama durduk yere uzaklaştı benden. Arıyorum, açmıyor. Takipten çıkarmış. Anlam veremiyorum, beni zor durumda bıraktı.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Başka erkek mi kalmadı memlekette? Babana de onu yanlış tanımışım benim için hayırlı biri değildi de.
Ama ilk defa anlattım mettetim hem ben hem annem çok mahcup olduk
Yani sonuçta hayırsız biriyse hiç olmaması daha iyi. İşin bu boyutundan bakın
Utanç duyulacak bir şey yok ortada anlattıklarına göre.
Bişey olmaz , yanlış bşr hareketini gördüm bşze uymadığını düşündüm ayrıldım dersin kesin kararınsa
Babam beni mahveder biz doğuluyuz öyle şeyler olmaz işte bizde tanittin ki evlenmen gerekir
Saçmalama ya neler var doğulularda … bu kadar abartma. Anana de çocuğun ski kalkmıyor çözülemez sağlık sorunları var ne yapayım
Neden alay ediyorsunuz ciddi bir konu benim için defol surdan
Lan canımsın senin için bahene üretiyorum söylediğine bak
Amacı kullanıp atmakmış İşler ciddiye binince topuklamış
Kendisi istedi ama bunu işte anlat dedi ben kendi kafama göre anlatmadım sorun burada
Ciddi olduğuna ikna etmezse vermezsin yüzük takan biliyorum ben kullanıp atttı kızı pç
Senin ki farklı duruyor işler ciddileşince üç buçuk atmış
İnsnalar bu kdr mi kötü gerçekten
Kızlarda çok masum değil
Ciddi bir hata yaptıysan bazı erkekler affetmez.
Ne yaptım ki uyuyordum kendisi bana saatlerce cevap vermedi bende gece uyandım baktım hala yok bi anda baktım takipten çıkmış
Sizi yeterince tanimadigim için net doğru bir yorum yapmak birazcık erken olur
Bir şey yapmadığıma eminim zaten merak etmeyin herkes yanlış yapar ben yapmam
Oooo bu kadar büyük konuşuyorsan adam zaten durmaz ki 😅
Olanı diyorum
Boşuna dememisler büyük lokma ye ama büyük laf etme diye
Boşuna dememisler büyük lokma ye ama büyük laf etme diye
Bana neden laf atıyorsunuz anlamış değilim hata yapmadığımı belirttim sadece hata yapsam bile karşı taraf yüzüme vurabilir mesela değil mi sabahtan berdirir 50 defa bakın 50 defa aradım açmıyor
Kaçan balık kovalanır diye bir şey duymuş muydun. Adam zaten gerçekten sevseydi aşk gurur tanımaz bu kadar aşırı tepki göstermezdi bence
Ya tepki gösterecek bisi yok ki ortada işte onu anlatmaya çalışıyorum ne oldu bi anda o kdr aradım yazdım sadece demiş ki dur eee durdum yine arıyorum açmıyor
Sen ciddi ciddi kendini kaptırmış olabilir misin bu arkadaşa
Aileme bahsettim daha ne olsun ayrıca durduk yere böyle yapması takipten çıkarması cidden normal mi geliyor tepkisiz mi kalayım yani
Bana sorarsan biraz sabırlı ol gerçekten seviyorsa illa ki dönüp mantıklı bir açıklama yapacaktir.
Ama çok zor beklemek kafayı yiyor insan 60 defa aradım uyumuyor biliyorum ama açmıyor işte
Sabır büyük ilaçtır sen abini dinle pişman olmazsın
Kalbim çok acıyor inanın ne yapacağımı bilmiyorum
Allah kerim sen sadece içini samimi olduğun birine dök içinde biriktirme ama ona da dersini ver bence
Kimsem yok ki
İstersen içini dokebilirsin
Ne faydası olacak bana söyler misn hala aynıyım gözlerim ağrıyor ağlamaktan uyuyamadım uykusuzluk beni mahvetti hala bi haber yok
Lütfen sabırlı ol sıkma canını beni dinle pişman olmayacaksin
Bekliyorum zaten elimden hiçbir şey gelmiyor ki
Yazdığında haber verirsin o zaman ben bile merak ettim resmen 🤣
Yazarsa veya ararsa tabi ben o zamana kdr intihar etmezsem haber veririm şu an kafam çok dolu her an her şeyi yapabilecek durumdaym
Bir insan için bunu yapmaya değer mi yaa sakin ama sakin bir delilik yapma. Yaşın kaç bu arada
Babama karşı mahcup oldum adamın duygularıyla oynadım bana bir daha asla güvenmeyecek 27 yaşındayım
Baban sana asla yanlış bir söz bile söylemez bu konu hakkında. İçin rahat olsun dünyanın sonu değil ya
Bilmiyorum şu an hiçbir şey bilmiyorum beni sevmek neden bu zor anlamıyorum
Seni tam olarak tanımadığım için seninle ilgili önyargılı olmak istemiyorum açıkçası
Reelsime ateş atmamış baba de
Komik değil ciddi bir konu babam bundan sonra telefonu alır elimden bir daha böyle boklar yeme dicek
Yaşın +25 mi gerçekten
Evet 27
Yaşlarınız kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda kalman beni çok üzdü. İçtenlikle hissediyorum bu karmaşık duyguları yaşadığını. Ailene bahsetmiş olman da şu an seni daha da zorluyordur eminim ki 😔 Ama unutma, bu onun problemi, senin değil. Sen sadece güvendin ve bu çok güzel bir şey. İnsanlar bazen beklenmedik şeyler yapabiliyor. Belki arkadaşlarınla konuşmak iyi gelir, seni dinlemeye hazırız hepimiz! Bu duruma nasıl bakıyorsun sen şimdi? 🤔💖