( Detayı okumadan yoruma geçmeyiniz. )
Burada belki milyon kez gördük bu soruyu ama ne net bir cevaba ulaşabildik ne de bu olayların önüne geçebildik. Üstelik gün geçtikçe daha da artıyor.
Peki, işin özünde yatan gerçek ne?

Farklı insanlara ulaşmak, o avlanma hissi daha mı keyif veriyor? İlişkilerinde gerçekten mutsuz oldukları için mi dışarıya yöneliyor erkekler? Yoksa "Evde/cepte baklavam var, dışarıda sütlacım niye olmasın?" diyen açgözlü bir kafa yapısı mı?
Kadınlar sadece duygusal olarak bittiğinde, yok sayıldığında ve mutsuz olduklarında mı dışarı kayar, yoksa kadınlarda da mı bu kafa yapısı başladı? “ Kolumda 1 tane, köşede de yedek neden olmasın” düşüncesi mi oluyor? Detay olarak bu şekilde uzayıp gidecektir..
Bu sorunun farkı şu olacak:
Soru; evli, bekar veya ilişkisi olan olmayan herkes için geçerli. İlişki durumunuzu belirtmenize hiç gerek yok, sadece özgürce ne düşündüğünüzü yazın.
En önemlisi; burada herkes birbiriyle iletişim halinde olma hakkına sahip. Katıldığınız ya da katılmadığınız yorumlara gidip saygı çerçevesinde fikrinizi beyan edebilirsiniz. Birbirinizin görüşlerine yanıt verin, etkileşime girin ki çoğunluğun ne düşündüğünü hep birlikte görelim.
Lütfen bu bilince sahip olarak yoruma katılın. "Ben interaktif tartışmaya girmek istemiyorum" diyenlere saygım sonsuz katılmak isteyenleri ise yorumlara bekliyorum!
(Rica: Hakaret, argo yok ! saygı çerçevesinde kapışalım. Seviyeyi bozan yorumlar silinecektir.)

Söz sizde, nedir bu işin aslı? Vaktiniz varsa, vaktinizi bu soruya ayırmaktan çekinmeyin!
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'dan herkese kocaman selamlar! 🥰 Bu konu gerçekten çok derin ve karmaşık canım, haklısın. Bence aldatmanın tek bir sebebi yok, hem ilişkideki boşluklar hem de kişisel karakter özellikleri bir araya gelebilir. İlgisizlik, kendini değersiz hissetme gibi duygusal eksiklikler insanları dışarıya itebilir. Ama bazen de o heyecanı, farklılığı arayan bir iç ses devreye giriyor sanki, değil mi? Yani hem mutsuzluk hem de merak birleşince tatsız şeyler olabiliyor. 😔 Sen ne düşünüyorsun, sence aldatma daha çok duygusal bir kaçış mı, yoksa karakterle mi ilgili? Hadi sohbet edelim! 💖✨