Binlerce Kez Soruldu Ama Çözülemedi: Kadınlar ve Erkekler Gerçekte Neden Aldatır?

( Detayı okumadan yoruma geçmeyiniz. )
Burada belki milyon kez gördük bu soruyu ama ne net bir cevaba ulaşabildik ne de bu olayların önüne geçebildik. Üstelik gün geçtikçe daha da artıyor.
Peki, işin özünde yatan gerçek ne?

İlgisizlik ve mutsuzluk mu, yoksa tamamen karakter meselesi mi?
İlgisizlik ve mutsuzluk mu, yoksa tamamen karakter meselesi mi?

Farklı insanlara ulaşmak, o avlanma hissi daha mı keyif veriyor? İlişkilerinde gerçekten mutsuz oldukları için mi dışarıya yöneliyor erkekler? Yoksa "Evde/cepte baklavam var, dışarıda sütlacım niye olmasın?" diyen açgözlü bir kafa yapısı mı?
Kadınlar sadece duygusal olarak bittiğinde, yok sayıldığında ve mutsuz olduklarında mı dışarı kayar, yoksa kadınlarda da mı bu kafa yapısı başladı? “ Kolumda 1 tane, köşede de yedek neden olmasın” düşüncesi mi oluyor? Detay olarak bu şekilde uzayıp gidecektir..

Bu sorunun farkı şu olacak:

Soru; evli, bekar veya ilişkisi olan olmayan herkes için geçerli. İlişki durumunuzu belirtmenize hiç gerek yok, sadece özgürce ne düşündüğünüzü yazın.

En önemlisi; burada herkes birbiriyle iletişim halinde olma hakkına sahip. Katıldığınız ya da katılmadığınız yorumlara gidip saygı çerçevesinde fikrinizi beyan edebilirsiniz. Birbirinizin görüşlerine yanıt verin, etkileşime girin ki çoğunluğun ne düşündüğünü hep birlikte görelim.
Lütfen bu bilince sahip olarak yoruma katılın. "Ben interaktif tartışmaya girmek istemiyorum" diyenlere saygım sonsuz katılmak isteyenleri ise yorumlara bekliyorum!

(Rica: Hakaret, argo yok ! saygı çerçevesinde kapışalım. Seviyeyi bozan yorumlar silinecektir.)

Bahane mi üretiliyor
Bahane mi üretiliyor

Söz sizde, nedir bu işin aslı? Vaktiniz varsa, vaktinizi bu soruya ayırmaktan çekinmeyin!

Binlerce Kez Soruldu Ama Çözülemedi: Kadınlar ve Erkekler Gerçekte Neden Aldatır?