Naza çekmekle hiçbir alakası yok. Feminizm erkek-kadın ilişkilerini mahvetti. Bunun farkında değilsiniz ondan. Erkekler bir kıza merhaba deyince, ufak bir kız çocuğuna gülümseyip göz kırpınca bile linç ediliyor ve tecavüzden, tacizden yargılanıyor. Bu şartlar altında erkek ve kadın bu kadar birbirine düşman edilmişken, en ufak bir şey bile taciz, tecavüz olarak algılanırken neden erkekler kadınlarla konuşsun ki? Neden böyle bir riske girsinler? Kadınlar daha çooook yalnız kalacak. Doğanın kanunlarını değiştirmeye kalkarsanız, doğa da etki tepki şeklinde mutsuzluk verir. Kadın beyanı esastır, nafakalar vs bunlar kalkmadığı, feminizm yok olmadığı sürece kadınlar erkeklerden daha çok şikayet etmeye başlayacaklar. Çünkü kadınların zaten hiçbir sorunu yok. Erkekleri değiştirmek için kadınlara ayrıcalık verilmez. Yapmaları gereken erkek haklarını savunmak.
Çoğu erkeklerin yorumları şu. Bir kadınla aynı asansöre bile binmem. Kadınlarla göz göze bile gelmiyorum vs tarzında yorumlar yapıyorlar. Sitede biraz dolaş, ara bu yorumları direk bulursun. Bunlara neden olan feminizmdir.
Kadınlar, “biz güçlüyüz, her şeyi yapabiliriz” başlığı altında her şeye yeltendiği için erkeklerin işine geliyor aslında. Bu durum sonucunda çoğunlukla erkeklerin yaptığı şeyleri kadınlar üstlenmeye başladı. Ve aşk ilişkilerine de aynen yansıdı bu durum. İlk adımı artık kızların atması gibi.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
6 ay önce birisiyle konuşuyordum buluştuk falan ben bunu sevmeye başladım sonra araya soğukluk girdi 10 gün önce falan mesaj attı tekrar konuşmaya başladık çocuk askerde şu an 3 gündür mesaj atmıyor instada aktif oluyor ama bir kız mı vardır ki benden mi adım bekliyor anlamadım
Evet ya bir kız var fotoğraf atmış altına deliyim gibisinden bir şey yazmış o da bir deli için fazla güzel yazmış ama kız bir gram güzel değil yaa çıldırdım o yorumu görünce
Kadinsılaşmaya baslamış bir erkek nesli yetisiyor.. ""kızdan kiymetli"" .. nazlı.. alıngan.. asiri hassas.. cekingen ve utangaç.. tripli.. ve asosyal.. neden? Saksı boş cunku.. sor bildigi seyler cok sınırlı.. LOL pubg , futbol ve arabalar.. ha pardon bir de her an ibre en tepede olan bir libido.. icine kapanik ve kendini ifade etmeyi bilmeyen ,. kizlardan resmen korkan bir nesil.. yetistirilme hatası bu.. cocuk bildigi her seyi internetten ogreniyor.. aileden degil.. biz kucukken kizlarla evcilik oynardik. Ya doktor olurduk ya evin babasi. Diyalogumuz da kucuklukten ilerlemeye baslardi. Karsi cinsle kendimizin fıtrat ve tavır farkini yasarak gorerek ogrenirdik.. simdikiler ise daha 2 yasinda eline tableti aliyor.. bu kadar.. sonuc ortada..
Peki neden artık erkekler değil de kadınlar ilişkilerin katili oluyor? Gerek var mı kadın için savaşmaya? Zaten bitirecek ilişkiyi, haksız olsa da kendince haklı bir sebepten. Şunun altına sığınmayın! "Neden biz kadınlar böyleyiz, bilmiyorum" Kadına zerre güvenmiyorum bundan dolayı.
Hemcinslerimin erkeklerin gönlünü büyütmemesi gerekiyor 😂😂 Her iki taraf için de geçerli bu şaka bir yana. İlgi gösterince nazlanma durumu oluyor ve gördüğüm şu sıralar kadınlar erkeklerin üstüne çok düştüğü için oluyor. Çevremdeki arkadaşlarım üstüne düşmez erkeklerin mesela nazlı da değil hiçbiri sjsjhs.
çok naz aşık usandırı derler... eeeee nazda bir , r yere kadar artık o nazı biz çekmek istemiyoruz , belki sizin nazınızdan yorulduk... :D :D :D... işin şakası da bu açıkcası dünya tersine dönmeye başladı ya da tersine dönüyordu geç farkettk biraz... :)
Bünyeler alışık değil anam babam, nerede görülmüş kadının erkeğe yürüdü diye düşünen yüksek oranlı bir erkek kesimi var. Bu naz çok normal işini bilmeyen eline kız eli değmemiş erkek kendine yaklaian kadından kaçar korkar korkutmayalım çocukları sahayı işini bilenlere bırakmak lazım her zaman.
bir zahmet o kadınlarda ilk adımı atacak. Çünkü erkeği ayartan o artık kadınlar erkekleşmeye erkklerde kadınlaşmaya başladı. Erkekleşen kadınlar ilk adımı atmalı. Erkeğin yerini işini alıyorsa sorumluluklarınıda alacak.
Eskiden kadınların bir ağırlığı bir değeri var idi. Günümüz kadınları o ağırlığı ve değeri çok basitleştirdiler. Kısacası çabuk elde edilir hale getirdiler, erkekler bunun farkında ve artık o olmazsa başkası olur diyor.
İmam nikahlı erkek neden çok evlilik yapabiliyor biliyor musun ilerleyen zamanlarda erkek sayısı az olduğu için bir erkeğe 3 veye 4 kadın düşecek kızlar normal olarak ihtiyacını karşılamak için mecbur kabul edecek onun için belkide 🤷♂️
Aşkta ilk adımı erkeğin atması gerektiği hususu, bence genel kabul görmüş bir yanlış. 😊 Burada mühim olan aşk, tutku, arzu, sevgi, saygı, paylaşımcı olabilmek. Kadın ilk adımı atarsa eyvahlar olsun mu diyeceğiz yani. 😄
Aslında naz işi değil pek bu şöyle düşün belkide sadece senle konuşmuyorum ve senden daha fazla ilgimi çeken biri var ama seni de kaybetmek istemiyorum 😊 naz işi değil bu bence
Günümüz abaza erkeklerinin yarattığı kötü intibadan dolayı hoşlansak bile bir kıza adım atamıyoruz çünkü her an adımız abazaya çıkacakmış gibi hissediyoruz bu yüzden sakince oturup kısmetimizi bekliyoruz napalim 👍
Herşey o kadar kolay değil zaten. Ama her erkek öyle değildir. Kimisi kolay av olur kimisi de ava giderken avlanır. Kadınlar içinde geçerli bence. Ama daha cok erkekler yapıyor bu hatayı.
Bence naz değil. Baksak abazanız, selam versek sapık, konuşsak tecavüzcü. Eh, olumlu bir karşılık almadan da konuşmak olmaz tabi, o da ilk adım oluyo. 🤷🏻♂️
O kadar çok talep görüyonuz ki farklı olmak için mecbur kalıyoruz. Bişey yazsak hiç kimseden farkımız kalmıyor. Abaza kültürlü ayrımını da yapamıyonuz maalesef 😏😏
genel olarak erkekler nazlı olmaya başladı, ben öyle olmam zaten duygularımı bastırmayı sevmem. Kaldı ki aşık olsam kimse tutamaz olur olmaz gider açarım duygularımı :D
Bugüne kadar hep ilk adım erkekten beklendi. Adım atıldığında da kabul edilmedi. Sıkıldık artık. O yüzden artık bu durumu yaşama sırası sizde. :D Biraz da siz çekin bu stresi. :D
sizler yuzunden toplum yapisi yuzunden erkekler bir seyi yapmaktan cekiniyor kiz yanlis anlar kotu tepki verir diye erkekte gururu incilir diye demiyor
Katılıyorum şu sıralar roller değişmeye başladı. Ben de hiç memnun değilim. Seven taraf kızlar, sevdirilmeye çalışılan erkekler oldu. Nedenini ben de çok merak ediyorum. Ama nedeninde iş bulmanın zorlaması olabilir. Kadınlar çalışırken kendi ayakları üstünde duruyor. Erkekler de bunu farkedip kendine iş değiş aşk kadını arıyorlar. Ararken de kafasında bambaşka bir kadın kuruyorlar. Ve o kurdukları kişi dışında birini belki de fazla takmıyorlar. Benim tahminim bu.
Bu zamana kadar diyelim 10 kıza teklif ettiysem hepsi yerin dibine soktu İnsanın kalbini kırıyorsunuz nasıl bir şey olmamış gibi başkasıyla konuşabilirim ki hepsi aynı sonuca varacak diye cekiniyorum artık
Lisedeki anılarım aklıma geldi kimseye yüz vermezdim hocalar bile benden ilgi duyarlardı sürekli kendimi naza çekerdim keşke o yıllara geri dönebilsem 🤗😁
sizde bu durumu kullanın bence benim arkadaşlıklarımın nerdeyse hepsi kızların adım atmasıyla oldu. erkekler naz yapmıyor aslında korkuyor cesaretleri az belli etmemeye çalışıyorlar
En İyi Cevaplar