Evlilikte sevgisizlik, aile baskısı ve başkasından hoşlanma arasında sıkıştım ne yapmalıyım?

Ben 3 senedir evliyim eşimle görücü usulü evlendik ama kendim istemiştim evlenmeyi sanki Allah aklımı başımdan almıştı bir anlık hevesle kabul ettim evlendim 1 ay içinde en büyük hatam da bu🥲. Eşimle evlendiğimizden beri bana vakit ayırması için yalvarıyordum resmen bana aşık olsun sevsin diye neler yaptım beni seviyor ama o kadar da düşkün değil yani küsersem gönlümü almaz çabalamaz benim için dünya bir yana ben bir yana değilim onun için. Ailesiyle birlikte yaşıyoruz ekstra sorunum bu. Babaannesi sürekli beni izliyor, karışıyor her hareketime eleştiriyor beni sürekli bir de laf sokma peşinde. Dün artık bıktım kavga çıkardım beni suçlu çıkardı kadın ağlayarak yalandan. Şimdi de konuşmuyoruz ama sürekli laf sokuyor, kapıları yüzüme çarpıyor. Şimdi diyeceğim asıl şu ki, başkasından hoşlandığımı fark ediyorum hoşlandığım birisi hiç beni tanımıyor kim olduğumu bile bilmiyor sadece sosyal medyadan tanıyorum🥲 Konuşmuyorum sadece canlı yayın açarken giriyorum izliyorum. Bunun tek sebebi eşim bana istediğim duygusallığı, sevgiyi vermedi. Ben istediğim evlilik, aşk hayallerini yaşayamadım o heyecanları yaşayamadım. Bir oğlumuz da var. Boşanırsam çocuğum babasız büyüsün istemiyorum. Eşimi aldatmak, başkasıyla konuşmak bunları yapamam ama duygularıma hakim olamıyorum ne yapmam gerek eşime başka eve çıkalım diyorum maddi durum yetmez diyor

Evlilikte sevgisizlik, aile baskısı ve başkasından hoşlanma arasında sıkıştım ne yapmalıyım?