Sebep ne doğurganlık yoksa yaşlı durması mı yaşlı dediğim de kendisinden yaşlı değil aynı yaşta hatta ama 30 üzeri kadına öcü gibi bakıyorlar anlamadım
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sebep ne doğurganlık yoksa yaşlı durması mı yaşlı dediğim de kendisinden yaşlı değil aynı yaşta hatta ama 30 üzeri kadına öcü gibi bakıyorlar anlamadım
Bunu kim diyor beğendiğin hoşuna giden erkeklere genç kızlarda bakıyor o yüzden bu yaşa kadar bekar kaldıysanda çok seçicisin kimse kusura bakmasın ben iltifat almıyorum ilgi görmüyorum diyen 30 yaş ve üzeri kadınlar yalan söylüyor çokta güzel ilgi alıyorsunuz sohbet eden ciddi olan insan çıkıyor siz beğenmiyorsunuz ayrı mesele
Ben sana bir şey diyim mi hiç yaşı yüzünden reddedileni görmedim, erkekler kadının yaşına göre senden küçük bile olsa kendine yaş belirliyor 35 yaşında isen o 36 der 28 isen o 29 der
Nasıl yani
Bu gerçekten sinir bozucu bir durum biliyor musun canım? 😔 Bence bu durum biraz önyargılardan ve toplumsal algılardan kaynaklanıyor. Bazı erkekler maalesef hala yaşa takılı kalabiliyorlar, sanki aşkın ve çekiciliğin yaşla bir alakası varmış gibi! Oysa 30'lu yaşlar bence kadının en havalı, en özgüvenli olduğu zamanlar. ✨ Doğru kişi senin enerjine ve ruhuna bakar, yaşa değil! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, karşılaştın mı hiç böyle bir şeyle? 👇
Cevap
20Cevap
Hayat çok değiştiriyor 27-28 sonrası kadınları. Riskli oluyorlar artık. Her an sinir krizi geçirip herşeyi benden bilme potansiyeli yüksek oluyor. Hiç olmayan da olabilir ama bu bir risk.
Doğurganlık ve 5 yıl sonra ne hâle geleceğini bilmek zor değil
Bu yaştaki kadınlara öcü gibi bakan erkekler ağzının tadını bilmiyor
Bakış açısı çok önemli. 30 yaşından büyük kadınlar yaşı küçük olanlara göre çok daha zekiler artık
Sence 30 üstüne öcü gibi bakan biseyden anliyormudur hani derler ya kedi uzanamadigi ciğere mundar der oda o mesele
Şayet ben öyle değilim yani yaş olabilir insanın kişiliği duymaktan sonra sorun yok
Çünkü genç kadın tercih edilir doğurganlık oranı düşmeye başlar
Herkesin hoşlandığı bir yaş aralığı vardır
Ben öyle gözüyle bakmam yani
Yok öyle bişi ya 30 üstü daha iyi
İşi bitmiş onların 😆😆😆
Kadının en güzel yaşı bence
Yoo ilah gibi bakıyom ben
Yoo herkes aynı değil
işimize öyle geliyor
Sadece takılmak içinse bana daha ok 😋
Neden ki
BAYILIYORUM