Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kadınlar bir ortama girince oraya ayk uydurmak için daha çok debelenir. Misal çevresi süslü püslü ise o dışlanır. Aldatmak demeyelim hemen buna. Çünkü iyi bir kanıt lazım. Örneğin iş yerine gidin vakit buldukça. Birlikte yemeğe vs gidin. O zaman daha iyi gözlemlersiniz orada çalışanları vs vs
45 Yorumla
Soran2 ayZaten 9 aydır çalışıyor ilk 7 ay sorunsuz mutluyduk işten gelince nasıl geçtiğini anlatır dışarı çıkmak ister yürüyüş yapardık izin günleri son 2 aydır sanarsın yabancıyım
Soran2 ayTeşekkürler herkese aldatıyor telefonu ver dedim vermedi bitmiştir herkese teşekkürler
- 2 ay
demek bi evlilik daha bitti ya<
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. İhtimaller dahilinde ama içini karartma böyle bir durum olmaya da bilir ilgili davranışların cevap bulamiyorsa al karşına önce bu konuyla ilgili bir konuş derim uzaktan bir takibe al kendisini çaktırmadan mesajlarını email ini falan bir kontrol et kendisini işten almak bahanesiyle is ortamını bir kendin de gör ortamı bir kokla yaklaşımları şöyle bir gözden geçir değerlendir goze çarpan absurd bir yakınlık durumu varsa konuyu daha detaylı bir incelemeye alabilirsin yoksa da takibi elden bırakmadan durumu da fazla kasimadan aynen devam hakkında hayırlısı olsun ne diyelim sen gönlünü ferah tut başını dik öyle bir durum olsa da herkes kendine yakışanı yapar
02 Yorumla
Soran2 ayAldatıyor sağol yinede yorum için telefonu istedim vermedi şifresini değişmiş bitti
Yorumlarda yapmaz etmez diyenler var hiç hayat tecrübeleri yok kazık yememişler dünyada dönenlerden haberi yok hayatlarında dizi film de seyretmemişler ben okur okumaz anladım durumu işe başlayıp para kazanınca özgüveni yerine geldi iş ortamında gözü açıldı seni küçük görmeye başladı iş ortamlarında çok işler dönüyor birisiyle ilişkiye bile girmiş olabilir işyerinde türbanlı bir kızın iş yerinde çirkin bir adamla p*rnosunu seyretmiştim kötü zamanlardayız bu zamanların tez bitmesini umuyorum izlediğim tarz video çok var malum sitelerde kadın beladır bu zamanda
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınlar genelde ortamdaki diğer kadınlarla yarışır. Kendi iş yerimden biliyorum. Ben kıyafete, iyi giyinmeye düşkün biriyim. Ben işe başladıktan sonra kadınlar alışverişe vermişti kendini. Ayrıca insan başka bir insanın aldattığını tak diye nasıl düşünür. Kaç senelik eşin o senin.
41 Yorumla
Soran2 ayİlgisiz davranması
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni endişelendirmesi çok normal. Eşinin davranışlarındaki bu ani değişim kafanı karıştırmış olmalı, seni anlıyorum. 😔 Belki işe yeni bir heyecanla başlamış, kendine olan güveni artmıştır veya farklı bir tarz denemek istiyordur. Ama tabii ki seninle ilgilenmemesi can sıkıcı. Onunla içten bir konuşma yapmayı denesen nasıl olur? Belki de farkında bile değildir hissettiklerinden. 💖 Ne düşünüyorsun, konuşmak iyi gelmez mi? 🤔
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bana göre bir kadın makyaj yaparsa eşine yapmalı onun dışında birine yapıyorsa başkasının dikkatini çekmek için bana göre öyle
64 Yorumla
Soran2 ayTeşekkürler aldattığını öğrendim telefonu istedim vermedi bende vermez bitti dedim gitti
- 2 ay
Vallaha kusura bakma da bir kadın kendine neden bakmak yapsın ki eğer tek başına ise bakmaya gerek yok davetler dışında söz ediliyor
Adam diyor ki soruyu bir daha oku istersen 7 yılık evliyiz eşim benimle hiç ilgilenmiyorve her gün makyaj yapıyor sevmiyorsan makyaj yapmasın ama başkasını etkilemek için yapar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayÇalıştıpı ywrdeki kadınlar bakımlıdır o da heveslenöiş öğrenmiştir ondna yağıyordur
36 Yorumla
Soran2 ay7 aydır yapmadım 2 aydır yapıyor
- 2 ay
Bir anda ortama ayak uyduramaz ki bence eşinle konuş bur durumu
Soran2 ayGerek kalmadı hepinize teşekkürler telefonu istedim bu konuyu açtım vermedi bende dedim vermezsen biter ve bitti gitti
- 2 ay
7 senelik ilişki bir anda bitiyor mu
Soran2 ayAldatmanın affı olur mu 2 çocuğum var bende bitmesini ister miydim
- 2 ay
Ben de iki tane benle sevgili olan yeni sadığız ciddiyiz diyen salağın şüpheli tutarsız hareketlerinden kullanıyordum bi de düşün daha ilk ay telefonlarını vermediler etmediler diye ben de aldattılar kabul edip bitirdim. Yalancı ve aldatan herkesin ölmesini dilerim boşa güven kaybı yaratıyor ahlaksızlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 270,6b cevap paylaştı.
u 2 aygüvenmiyorsan boşan
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 ayHani burada özenmiştir diyorlar ya yeme o lafları özenti olsa ilgine karşılık verir özenti bunun önüne geçmez en azından bunu iyi biliyoruz bir gün git uzaktan izle görürsün zaten ha aldatıyor ise sakınce eve gel onu bekle geldiği gibi konuş sana açıklama yapsın eğer ki devam ederse boşanma davası aç bitsin zarar vermek gibi saçma sapan düşüncelere de girme
41 Yorumla- 2 ay
İmzami atiyorum
2 ayDaha önceden onu baskılamışsındır oda şimdi çalışıyor olunca kendi özgürlüğüne kavuşmuştur makyaj yapmaya başladı kendine bakmaya başladı diye hemen altında başka bir şey arama böyle yaparsan yapmayacağı varsada yapar onu farkettiğini hissettir değişimini önce sen fark et başkası fark etmeden ve kapatmaya çalışma kadını eski hatalarını gözden geçir kendine odaklan
130 Yorumla
Soran2 ayHiç baskıcı biri değilim severek evlendik zaten çok mutluyduk 7 ay çalıştı herşeyi anlatır mutluyduk son 2 ay bozdu
- 2 ay
Yapmayacagi varsa da yaparmi.
Mayasinda ya vardir ya yoktur.
- 2 ay
Bu yorumu kale alma. Zaten konuşmanın başlangıcı bile erkeği suçlayıcı mesela bu ruh hastası şunu diyor: "onu baskılamışsındır oda şimdi çalışıyor olunca kendi özgürlüğüne kavuşmuştur"
Yok yaw? Yatağında mıydın nerden biliyorsun. kdmn ruh hastası deli seni - 2 ay
2 aydır kendine bakıyor diye hemen kötü düşünmen büyük haksızlık
- 2 ay
Belki orta yaş sendromundadır belki bu şekilde atlatmaya çalışıyordur onu anlamaya çalış değişimi fark ettiğini ve bunun nedenini sor suçlamadan yargılamadan sadece anlamaya çalış
- 2 ay
@Strongerr111 yorumu sende oku lütfen
- 2 ay
Kotu dusunmuyorki. İhtimalleri sunuyor iste insanlar tahmin etsin diyor bi fikir almaya calisiyor farkli yorumlar gorup olayi duzgun degerlendirmeye calisyor soran kişi.
Yorumu bende okudum.
Birde şu soyleminiz cok yanlis yani yapmayacagi varsa da yapar demek ne kadar yani nasi bir bakis bu ya.
Simdi birinin bakin mayasinda kaşarlik ya vardirrr ya da yoktur. Yani oyle sey olmaz. - 2 ay
@Strongerr111 aklına iş düşürmek oluyor bu yanlış bir şeymi dedim
- 2 ay
Onu dusunmesi direk kesin aldatiyor deme degil tabi. Adamin aklinda 4-5 farkli ihtimal gelmis , iste dislanmak , kadinlar arasi rekabet birde aldatmak. 3 ununde ihtimali var.
Degerlendiriyor iste - 2 ay
@Strongerr111 herkes yorumda kesin aldatıyordur yazmış asıl ön yargı bu değilmidir
- 2 ay
Ya aslinda onyargi evet ama simdi ulkemize bakinca sunu goruyoruz. Gencliginde gezip tozmamis disari cikmamis bir kadin flort etmemis bir kadin e kac yasina gelirse gelsin sosyal bir ortama girince hayata karisip boyle canlanmak istiyor.
Kesin aldatiyor diyemeyiz. Ama bence aldatmiyorsa da esinden uzaklastigi kesin. Ve bundan sonraki aşamada pek olumlu degil.
Ama adam stratejik ve sogukkanli olursa durumu kontrol edebilir.
Soran2 ayKonuştum telefonu ver dedim vermedi daha anladım yorum yapmanıza gerek yok herkese teşekkürler
- 2 ay
@Strongerr111 ben karısına karşı ön yargı yapmadım o burada değil kendini savunamaz benim yorumuma cevap veremez ama kocası burada ve cevap verebilir onu baskılamış olabilir geçmişte diye düşündüm çünkü öyle kadınlarda var yıllarca baskı altında olup çalışmaya başlayıp özgürlüğünü eline aldığında değişim yaşarlar kadının yıllardır içinde tuttuğu eziklik duygusunu aştığını gören erkek ise karım artık beni umursamıyor diye düşünür ama öyle bir durum yokmuş arakadaş baskılamadım diyor kabul baskılamamıştır ama aldatıyormudur diye düşünmesin onada böyle bir şey söylemesin kadının aklına niye iş düşürsünki değişmiş bakımla güzelleşmişse güzelliğini fark etsin kadınlar fark edilmeyi severler ama kırar kavga ederse olmaz ters teper y a bu kadın sadece kendini iyi hissetmek adına süsleniyorsa belki yaşlandığını fark etti ve depresyona girdiyse depresyonda olan insan kendine bakmak ister depresyon değilde orta yaş senduromundaki bir kadın ve bu değişimi yumuşak bir geçişle tamamlamak istiyorsa eşi tarafından güzeldin şimdi dahada güzelsin sözünü duymak istiyorsa eğer duyamamışsa kırılır kırıldığı için soğuk davranmış olabilir
- 2 ay
7 senelik eşiniz yani güven ve samimiyetiniz ne derecedeydiki.
- 2 ay
@Strongerr111 kime sordun
Soran2 ayAramız iyidi ama beklemiyordum şahsen ve 2 çocuğumda var boşanmak büyük ihtimalle kısa sürerde çocuklara günah oldi
Soran2 ayKeşke bu dünya hayat yaşam daha güzel olsaydı insanların yalan söylemediğini birbirini aşağılamadiğı mutlu bir yaşam
- 2 ay
Elinde kanıtın var mı aldattığına dair
Soran2 ayVar telefonuna el koydum şifresini değiştirmiş ama bende açılır illa
- 2 ay
Bu henüz bir kanıt değil ayrıca karın bile olsa özel hayatını resmen baltalıyorsun ona hep böyle kabamı davrandın
Soran2 ayEşlerin birbirinden özeli mi var hayır tabiki ama artık onu ordanda çıkarmam lazım çünkü bu iş böyle olmaz
- 2 ay
Kıskanmışsın😊 ama bir dinle güzel güzel belki düşündüğün gibi değildir kırma karını
Soran2 ayTamam açıklama yap mantıklı konuşursan Kuran kitap gidip getireceğim
Soran2 ayMantıklı gerekçe yok biraz insanda akıl olur çocuk kandırmıyorsum
- 2 ay
Bakabildinmi telefona var mı ters bir durum merak ettim
- 2 ay
Kimbilir coktan bitirmistir bile.
Adamda kopmus kadinda. - 2 ay
@Strongerr111 sen bir şey gördünmü yani telefonda
- 2 ay
Soran ben degilim.
O kisi gelmedi daha. Gelsin cevaplar - 2 ay
@Strongerr111 valla bende merak ediyorum
- 2 ay
Bence o adam da sogumustur.
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Erkeklerin bu tür algısında nefret ediyorum. Evet bende işe ilk başladığımda zamanlar makyaj yapmazdım. Kendime özen göstermezdim. Zamanla kendimi daha çok beğenmeye ve daha güzel makyaj yapmaya başladım kendime özen göstermeye başladım. Aynı eşimde sizin gibi düşündü hayırdır? Hayırdır derken kişi kendindne bilir işi. Kadın makyaj yapması kendine bakması aldatıyor anlamına gelmiyor öncelikle bunu kalın kafanıza sokun.
00 Yorumla
2 ayEşinizin günahını almak istemem iş yerindeki kadınlardan görüp heves etmiş olabilir sizin tepkinizden dolayı çekinip şifre koyup ilgisiz davranmış olabilir öfkeyle kalkan zararla oturur sakin kalın sakince eşinizi suçlamadan bu durumu konuşun her şey göründüğü gibi olmayabilir yanılıyor olabilirsiniz burdaki insanlara bakmayın sizide eşinizide kimse tanımıyor sonuçta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
2 ayDostum yazdıklarını okudum da durum biraz vahim gibi. İlk başta makyaj senin için yapıyor diye düşündüm sana ilgisi yok. İş yerinde güzel gözükmek için yapıyor diyelim telefonun şifresi neden değişti.
Garip geliyor yani yakın bir takip yapman gerekiyor çaktırmadan bence iş yerine hediye göndermelisin gitmelisin bakalım ne tepki verecek çünkü iş yerinden biriyle seks hayatı var net
00 Yorumla
2 ayCalisan biri olarak sunu sòyleyeyim, normal hayatta cok makyaji ve satafati sevmem.
ama ise giderken gorùntùm asiri farklidir kiyafet olsun, makyaj, taki olsun.
erkek ya da kadin fatk etmez, cok dùzgun bir gòruntùyle hersey sasilacak sekilde degisiyor. Nasrettin Hocanin kúrk misali.esinde bunun farkinda bence o yùzden. Ama ilgini eksik etme
00 YorumlaBurada cevap verenler de rastgele yazıyor anlamış olduk dikkatle okuma düşünerek cevap verme yok adam diyorki 7aydır çalışıyor 2aydır süsleniyor kendinizi kandırmayın bu kafayla sizi ayakta uyuturlar 🤣
312 Yorumla- 2 ay
Doğrular acıdır 😂😂 arkdasa geçmiş olsun
- 2 ay
@Bulut343437 hic ciddi iliskin oldumu ya da evlendinmi.
O zmn sen evlendiginde de esin aldaticak haberin olsun. Gercekler acidir. - 2 ay
Ben burada kötü bı yorum yapmadım cidibir ilişkim oldumu dağdan inmedik şükür konum benle ne allaksi var @roosey doğruyu söylemiş bir kadinda değişiklik varsa bi sorun vardır ben düz adamım date exs bilmem bı iliki yaşarsam sonuna kadar giderim ve birlikteliği ilişkin sahtesi olmaz bende her şey ciddidir
- 2 ay
@Bulut343437 bende hersey ciddidir degil iste. İnsanlarda ciddiyetsiz degil 7 senelik evliler.
- 2 ay
7 senedir evli bi erkek karısını tanır ve bu tarz şeyler burada konuşulmaz sence soran neyin ne olduğunu bilmiyomu ben evli olsam ya da olmasam hiç farketme bir iliskim bile olsa Cidi ya da diyil bırak burada konuşmayı konusunu bile ecmam buraya meze ettirtmem konuşur ya da konusturusam buda benim adamligimaa. yakismaz 7 yıldır evli evliliğini bitir demedik diyolarki iş yerindekilere ozenmistir karın bu yaşıma kadar hicmi arkadaşı eşi distu yok du buzmankada onlara niye ozenmemis
- 2 ay
@Bulut343437 dediklerinde haklilik payin var.
Ama burada gizli sordugu icin sorun olmaz. Kimse tanimiyor sonucta - 2 ay
@Strongerr111 adamın aldatılmasıyla ilgisi ne asıl böyle saf davranırsanız aldatılırsınız bulut gayet herşeyin farkında söylediğine göre valla çok seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen kadına a da erkeğe de inanmayacaksın laflar değil yaptıklarına odaklanmak daha doğru insanların bunu demeye çalışıyoruz uyanık olun yani
- 2 ay
Benim hangi soylemime cevap olarak yazdin anlamadim.
- 2 ay
@Strongerr111 ay boşverin başka soruyla birbirine girdi galiba hiç uğraşamıcam kahvaltı yapmam lazım
- 2 ay
Evet bende bir tane cevabi baska soruya yazmis olabilirim.
- 2 ay
Afiyet olsun
- 2 ay
@Strongerr111 teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)2 ayArkadasim kadinlar hayatlarinda ani degisiklik yapiyorsa, ya birisine iyi gorunmeye ve ilgisini cekmeye calisiyordur ya da coktan birisini bulmustur.
Bir kac hafta once, bir erkek buraya yazmisti. Esim ozel bolgesinin killarini uzatiyor ve sekilli tras ediyor diye. Bende birek seni aldatiyor demistim. Daha sonra postumun aldina tesekkur postu yazmis. Kadinlar ani degisiklikler yapmaz
Esine boyle birsey soylesen kendini kapatacaktir. Gizliden gizliye takibe baska. Soylediklerim sasmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayÇocuklar kaç yaşında? Eşinizin işi ne? İşi falan makyaj gerektiren ortamlarsa yapıyor olabilir. Uyarı bile almış olabilir. Bazı işyerleri bunu yapıyor. Otel vs. Çocuklar küçükse, sorunları varsa onlarla ilgilenmekten seni ihmal ediyor olabilir
00 YorumlaBu tek başına bir aldatma belirtisi değil, kadınlar genelde ortamdaki bakımlı ve güzel bir kadın ile rekabet haline girer. Bunu itiraf etmese de içten içe öyledir ne yazık ki😅 ama bu cinsel hayatınıza yansımaya başlarsa işte o zaman sıkıntı vardır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
2 ayİşyerindeki kadınlar arasında sönük, bakımsız görünmek istemiyordur. 7 yıllık eşinden şüphelenmen güvensizlik... Sen aldatmaya meyilli isen onu da kendin gibi düşünürsün.
20 Yorumla adına üzüldüm özellikle de o 2 çocuğa... makyaj yapması genel olarak aldatması anlamına gelmez ama belirli bir süreden beri yapıyorsa ve dediğin gibi telefon gizleme durumu varsa olabilir geçmiş olsun. umarım hakkınızda hayırlısı olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayHemen aklına kötü şeyleri getirme bence. Sonuçta siz birbirinizi sevmişsiniz iş yeri olduğu için kendine çeki düzen veriyor olabilir mi veya orada ki kadın arkadaşlarından gördüğü için olabilir mi 🙄 ?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı.
2 ayEşimi işe koydum ne ya😅normal değil mi makyaj yapmak güzel giyinmesi pazara gider gibi ise mi gidilir orada herkes suslenirken eşin paspal paspal gidip dalga mı geçirsin kendisiyle
04 Yorumla
Soran2 ayTelefonu ver dedim vermedi aldatıyor belli daha yorum için teşekkürler
- 2 ay
Şeytan vesvese veriyor
Soran2 ayBundan sonrası vesvese değil şifresini bile değiştirmiş çocuk kandırmıyor
- 2 ay
Yani şifresini vermemesi şüphe ettirici ama yine de vesveseye kapılma belki kavga sırasında vermicem diye tutturur inadı tutar... ben öyleyim mesela...
- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
2 ayBu kadar değişim varsa ve gizli saklı işler ise illaki başkası için olabilir artık iki arkadaş olmuş evde sanırım ilgisi bitmiş aşk sevgi hepsi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın makyaj yapıyor süsleniyor sende endişe ediyorsun. İş yerinde de böyle makyaj yapan vs varsa eşinde yapmak istemiş olabilir çünkü bizim is yerinde de öyle
00 Yorumla
2 ayKesin başkası var olağanın dışında davranış sergilediğine göre. Sonuçta seni umursamıyor dolayısıyla sana değil başkasına güzel görünmeye çalışıyor. Boynuz kulağı geçmeden ayrıl en iyisi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendini bakımsız hissetmiştir diğer kadinalrla kıyas yapmıştır.. Ama ilgisizlik kısmı düşündürücü takip et bir süre bakalım..
05 Yorumla
Soran2 ayIlgi kısmı zaten şüphe veriyor ama işten çıkaracağım 9 ay çalışıyorum 7 ay sorunsuz işten gelde ne olsa anlatır izin günleri gezmeye gideriz 2 ay bozuldu
Soran2 ayDirek işten çıkartacağım
- 2 ay
Senin böyle bi hakka sahibin var mı sen kimsin ki işten cikartiyorsun başka iş bulamicak mi ne paranoyak manyak adamsiniz siz ya eminim bir şey yapmissindir uzaklasmistir gelmişsin karini meze ediyorsun burada gitde yuzune soyle kurtulur umarim senden o kadin mi kız mi artik
Soran2 ayHerkese teşekkürler aldatıyormuş telefonu ver dedim vermedi yorum yaptığınız için sagolun
Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. İlgi görmeyi istiyor. Ve sana karşı da ilgisi bitmiş gibi. Bu aldattığı anlamına gelmez. Ama ilişkini bence sorgulamanın vakti gelmiş gibi görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayHemen aklına kötü şeyleri getirme. Bana da arkadaşlarım bazen neden şunu gitmiyorsun, saçını şöyle yapsana. Makyaj yap gibi şeyler söylüyor. Ya da ona karşı olan ilgin azalmıştır ve senin dikkatini çekmek için özen gösteriyordur.
04 Yorumla
Soran2 ayIlgisizde davranıyor 2 aydır 9 aydır mis gibi çalışıyordu her şey yolundaydı
- 2 ay
O arkadaslarinin lafina cok gelme yine de ki kadinlarin arkadas cevresi cok sknti. Erkek icinde kadin icinde genelde en iyisi tek takilmak.
Cevap sahibi2 ayKötü niyetleri olsa zaten güzel olmamı istemezler. Öyle sıradan arkadaş değil bunlar
- 2 ay
İyi eger gozu acik biriysen iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
2 ayŞu anlatımına bakılırsa aldatıyor ya da aldatmanın ilk adımlarını atıyor samimiyet kısmında daha ya da aldatmaya çalışıyor. Her harükarda aldatabilirim ne olacaksa olsun düşüncesi var gibi.
07 Yorumla- 2 ay
Ama başka kadınlarla yarış hali de olabilir. Belki biraz geç o aşamaya gelmiştir. O durumda bile aslında diğer kadınları, bir çok erkek beğenir ya da biraz samimi konuşurlar ya, espiriler falan. O da öyle olmak ister. Yani kafın rekabeti, dolaylı yoldan da olsa erkeklerce beğenilme tarafına kayabilir. Bu çok yaşanır iş yerlerinde.
- 2 ay
Kesinlikle. Ya birde herseyden once yemin ediyorum erkeklere bize helal olsun o konuda. Erkekler gecinir birbiri ile gercekten birbiri ile sidik yaristirmazlar.
Yaw arkadas ama kadinlar da nasi desem ozguven sorunu var, ulan bir birey olarak kim ne derse desin dislarlarsa dislasinlar s***kim topunu diyemiyorlar iste.
Rekabet direk yetersizlik duygusunu gosterir. Yetersizlikte iste ozguvensizlik. Bence bunun nedeni hayatta zorluk cekilmemsi ve pismemis insanlarda olur. Aslinda bu tur kadinlarin boyle olmasinin nedeni de babalari. Yani toplum olarak cahiliz - 2 ay
@Strongerr111 çok haklısın. Bana da tuhaf geliyor. Rekabet olacaksa zeka, espiride, söylenene cevapta olmalı.
- 2 ay
Ama bir anlamda normal. Empati kur, kadınlar fizik olarak çok çeşit, kıyafet olarak milyon çeşit, makyaj vs bir sürü zımbırtı. İster istemez yatış hali olur.
- 2 ay
Ama bir anlamda normal. Empati kur, kadınlar fizik olarak çok çeşit, kıyafet olarak milyon çeşit, makyaj vs bir sürü zımbırtı. İster istemez yatış hali olur.
- 2 ay
Hocam normalde gereksiz efor ya. Bosuna yoruluyorlar.
- 2 ay
@Strongerr111 evet
2 ayBu erkeklerin de ne istediği belli değil. Bakımlı olsan dert olmasan dert
16 Yorumla- 2 ay
Kadin istediği yerde bakımlı olur bu kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca kadının bakımlı olmasıyla gvatlik ne alaka
- 2 ay
Sana karşı ilgisizse zaten sorun var demektir
Soran2 ayHayır söyle aslında 9 aydır çalışıyor 7 ay sorunsuz gidiyordu bu 2 aydır böyle normalde 7 aydır böyle değildi bana işten gelince ne olursa anlatır anlaşırdık
- 2 ay
İşe neden koydunki. Maddi sorunlarmi
Gizli Üye(36-45)2 ayMaks 24 yaşında olsan 7 yıllık evliyim diyorsun 17de mi evlendiniz? 17 yaşımdaki hiç bir kararımı desteklemem ben şu an, çocuk oluyorsun çünkü, belki seninle ilgili verdiği kararları sorguluyor olabilir
13 Yorumla- 2 ay
belkide yasını yanlıs yazdı hemen hesap kitaba girmissin:;)
Cevap sahibi2 ay@fanatikk07 muhabbetteki 3. kişi olarak sanane.
- 2 ay
Ben sana bisey sormak istiyodum o yuzden yazdim
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sanmam. Sonuçta çalışmaya başlamış, iş ortamını ve herkesin kendine özen gösterdiğini görmüş, o da severek uyguluyor. Bakımlı kadın daha iyi değil mi?
00 Yorumla
2 ayilgisiz mi bıraktın güzelim ihtiyacın var mı günlerin nasıl geçiyor demedin mi. kadınlar erkekler gibi uçkuruna düşkün değil malum
00 YorumlaSenin adına üzüldüm bir ömür elele yürümek için hayal kurup böylesi bir durum yaşamak parçalar insanı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bekarim 15 yillik esini aldatan gordum ve yakaladim genelde esine nerde oldugunu soruyor ona gore plan bulusma yapiyor esini erkek kadin karisik ortamda calistirma
00 Yorumla
2 ayIse gidiyor diye kendine gelmıstır kadın Bı hayatı oldugunu fark etmıstır
013 Yorumla
Soran2 ayÖyle bir insan değilim ve aldatıyor belli düşün 9 aydır çalışıyor 7 ay sorunsuz geçiyor işten gelince konuşabiliyorsun samimi geliyor izin günlerinde dışarı çıkıyorsunuz ama son 2 aydır böyle bunda bir iş var
- 2 ay
Bilemedim konus kotu dusunme ve sakin aldatıyon mu diye sorma sorun ne neden degıstın diye konus
Soran2 ayTeşekkürler yorum için aldatıyormuş telefonu ver dedim vermedi bitti Teşekkürler
- 2 ay
Ne alaka ya vermedi diye aldatıyor diye mı dusundun :)
Soran2 ayŞifresini değişmiş evden gönderdim şifresini açsın bitti gitti
- 2 ay
Gecmıs olsun ne dıyım umarım cocuk yoktur
Soran2 ay2 tane var sen de diyorsun hala aldatmıyordur evden attım yine o telefonu açmadı neden neden yani insan sadece 3 tuşa bas ver özel olduğu ilk defa duydum eşinin eşinden özelimi var
- 2 ay
😔
Soran2 ayÖzür dilerim teşekkürler
- 2 ay
Benden neden ozur diledin ki
Soran2 ayBen genellikle sinirli biri değilim biranda üstünüze gitmiş gibi oldum kusurabakmayın hakkınızı helal edin
- 2 ay
Helal olsun
Soran2 ayTeşekkürler iyi geceler dilerim
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
2 ayYaşın başın kaç 7 yıllık evlisin iş bul para biriktir sonra süslenecek birini bul daha ohooo çok yolun var...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. wayy babo wayy
sana gurban olsun..
bilinçli yapiyordurrr03 Yorumla
Soran2 ayGerçekten
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
2 ayŞimdi kadının makyaj yapmasından seni aldatmasın nerden çıkardın kadının evdeyken makyaj yapmaması kadar doğal bir şey yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
2 ayİşe mi başladı diyecektim soruyu okudum tahmin ettiğim gibi
Kadınlı erkekli iş yerleri çok sıkıntı kimin kime verdiği belli değil00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
2 ayAldatıyor demek değil. Özgüveni yükselmiştir. Kendine önem veriyordur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı.
2 ayHahahaha bi kere kacamaktan bisi olmaz kanka 🤣🤣
11 Yorumla- 2 ay
Saka yapıyorum ama aldatma ihtimali olablr
- Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
2 ayHemen aldatmaya bağlama çok şüphe ediyorsan takibe al.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hoşuna gidiyordur daaaaa senin ilgine karşılık vermemesi baya sıkıntı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayGeçmiş olsun tatlım kapıyı çıkarken boynuzların çarpmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
2 ayİş yerindeki kadınlar süslülerse eksik hissetmemek için yapıyor olabilir.
00 Yorumla
2 ayUmursamıyorsa sıkıntı ama abartıyor da olabilirsin
01 Yorumla- 2 ay
Fazla ilgi gösterme
2 ayZannetmiyorum. Çevresindeki iş arkadaşları yaptıüı için yapıyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Hakkına girmek istemem. Neden konuşmuyorsun bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayReis üzerinde dur Kadını direkt suçlama veya yapmaz'da deme.
Kadınlar zekidir onların kafasına girip onlar gibi düşünmek gerek bazen.
İnce düşün cevabı alırsın
01 Yorumla
Cevap sahibi2 ayAffetme Yapan bir daha yapar Geçmiş olsun sıkma canını
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Makyajdan değil, seni umursamamasından aldattığını düşünürüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
2 ayİşyerindeki makyajli kadnlari görünce heveslenmistr her halta da kurulma senaryo yazma
00 Yorumla Makyaj yapıp süslenme mesele değil de umursamamak sıkıntı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. Durum vahim gorunuyor umarim degildir ama gostergeler iyiye isaret etmiyor dikkatli ol
00 Yorumla
2 ayÖzel hayatınız nasıl sence yeterli tatmin oluyor mu yoksa yetmiyor dışarıda aklı kalıyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayBizde makyaj yapıyoruz da eşim yapma dese yapmam yani. Erkegin sözünü dinlemek lazım kocam sonucta yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBisey sorcam sen mi çalış dedin parası için mi çalış dedin
16 Yorumla
Soran2 ayHayır o istedi
Cevap sahibi2 ayEşinle ilgilen ilgi eksikliği onu dışarıdaki çakalların hedefi yapar
Soran2 ayZaten ilgili biriyim düzenli çiçek alırım vs
Cevap sahibi2 ayRomantik ol hep aynen isyerine bi git gözlem yap
Soran2 ayDirek işten çıkaracağım
Cevap sahibi2 ayBilenir sana
Gizli Üye(25-29)2 ayÖzelde çalışan çoğu kadın böyledir koymasaydın işe
13 Yorumla
Cevap sahibi2 ayÇok üzüldüm sizin adiniza
Soran2 ayTeşekkürler nerden bileyim o istedi kötü oldu
Cevap sahibi2 ayboş ver erkenden görmüşsün gercek yuzunu demek isterdim ama nafile
Gizli Üye(18-24)2 ayNedense aldatma ihtimali yüksek geldi ama onunla oturup konuşmalısın rahatsızlığını dile getirmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aySenden sıkılmış da olabilir sadece başka anlam aramaya gerek yok, ben de telefonum karıştırılsın istemezdim şahsen ve aldatmıyorum kimseyi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayİşe giderken makyaj yapmak çok normal anormal an evde kendi kendine makyaj yapmak 😂 bakımlı kadında çoğunlukla işe makyajsız gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBir kadın başka bir erkek için süslenmez bir kadın her zaman kadınlara süslenir
04 Yorumla
Soran2 ay9 aydır çalışıyor 7 aydan sonra mi süsleniyor
Cevap sahibi2 ayOlabilir belki kendini ispat etmek istemiştir
Soran2 ayTamam 7 aydır ne zaman gelsem benle konuşur işinin nasıl geçtiğini söylerdi pazarları bir yerlere giderdik artık yabancı gibiyiz
Cevap sahibi2 ayBunları eşinle konuştun mu
Yani olduğumuz ortamda başka kadınları makyajlı süslü giyinen görüyorsak özenebiliriz ortama uymak açısından da yapıyor olabilir hemen aldatmaya vurmamak gerek. Kesinde öyle düşüncelerin varsa telefona bakılabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayİl hayatı öyledir diğer kadınları görünce onlar gibi olmak istediğinden yapabilir makyaj hemen aldatma düşünme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 aysende akşamları güzel giyinip parfümler sıkıp dışarı çıkmaya başla. bak naısl değişiyor davranışlar
00 Yorumla - Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat