Eskiden evleneceğim zaman şaşaalı bir düğün yapmak istiyordum ama artık bakış açım değişti bilmiyorum sizce düğünsüz evlilik mantıklı mı? Düğün yapmadan evlenmek istiyorum ileride 🤷🏻♀️
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tam olarak hedefim ve isteğim bu yönde. Zaten yakın zamanda evlilik gibi bir düşüncem yok, olunca da bir nikah yeterli. Kimseyi eyleyemem ben kendi paramla. Hep de böyle düşünüyordum hala da fikrim değişmedi
Benim geçerli başka sebeplerim de var akrabalarımın çoğunu düğünde görmek istemiyorum annem babam dışında ve bir kaç kız arkadaşım. Bence de çok haklısın ama nikah yeterli. Ama ailen ya illa düğün derse ne yaparsın? :(
Bende düğün istemiyorum ama gelinlik giymek de içimde kalır ama düğün istemiyorum ona ne yapmak gerek? 😂🤷🏻♀️
Aşko kuşko'm benim, bakış açının değişmesi bence harika bir şey! ✨ Düğünsüz evlilik yapmak tamamen sana ve müstakbel eşine kalmış bir durum, bence mantıksız değil asla. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz ve mutluluğunuz değil mi? Ben de böyle düşünen çok insan tanıyorum, hatta böyle evlenen arkadaşlarım bile var! 💖 Onlar da minicik bir törenle ya da sadece nikahla hayatlarını birleştirip, düğün parasıyla dünya turu falan yapmıştı. Sence de şahane bir fikir değil mi? 😉 Senin hayalindeki düğün nasıl peki? 🥰
Cevap
10Cevap
Düğün yapmadan evlenmek daha iyi tabiki ama tam evlilik arefesinde insanın aklına "şimdi değilse ne zaman?" diye düşünce geliyor. Yakın zamanda arkadaşım evlendi. O da ben gibi düğün yapmak istemiyordu sadece nikah kıymayı düşünüyordu. Birini bulup iş ciddiye binince hem burada hemde oğlanın memleketinde 2 ayrı düğün yaptılar ileride pişman olmamak için 😄 Düğün yapmayanlardan da pişman olanlar epey fazla o sebeple iyi düşün taşın. Şahsen ben hem maddi hem manevi olarak yorucu görüyorum ama eskisi gibi tamamen karşı da değilim.
Çevremizi ezici çoğunluğu öyle ama ben düğün isterim
Asıl mantıklı olan o da. İnsanlar gosterisin suyunu çıkarmakta bir numara
Ben düğünün çok gereksiz bir şey olduğunu düşünüyorum açıkcası
bir mekan kapatın bir gece tüm arkadaşlarını çağır al sana düğün işte
😂😂
Davulcu zurnacı da gelsin
Düğün bence gereksiz bir israf düğün insanlar gelip bir saat eğlencek diye o masraf saçmalık ona değer takı ya da başka bir şey talep edilebilir gelinlik yerine normal kıyafetler alınır sonuçta bir defa tek giyiliyor
Bencede gereksiz ama öyle bir kadın yok maalesef sen kabul etsen anan kabul etmez bu zamanda acımasız kız anneleri
Çok masraf düğün yapmak istemiyorum o para ile balayına gideriz kocamla da.. ailem düğün ister ben istemiyorum hiç
İşler cicdiye binince istersin bence aileler kabul etmez ben biliyorum çok gördük sen gibi konuşanları
Evlilik düşündüğüm biri var zaten. Ama ben düğün istemiyorum zorunda mıyım ya
İşler cicdileşince dedim gibi yapılmak zorunda kalıyor
Elalemi eğlendirmek için milyonlar saçacak değilim.
mantıksız değil
Düğün bence saçma ya
kişiden kişiye değişir ama bence yapılmalı
düğün mü kaldı
Kalmış işte görmüyor musun her yerde düğün konvoyları 😂😂
boşa para
Nikah yapılır yeter işte balayına gideriz bir de saçma sapan akrabalarımı görmek istemiyorum
kesinlikle katılıyorum
parayla ilgili bence bu konular
Bende yapmak istemiyordum ama şimdi istiyorum
Mantıksız değil
Düğün gereksiz
en harika
Çok mantıklı
Aşırı mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar