Fake hesaptan aşık olduğum çocuk beni engelleyip açıyor, sevgilisi de var, önüme mi bakmalıyım?

Şimdi bundan yedi ay önce konuştuğum bir çocuk vardı fakeimle konuşuyorduk ondan sonra bu çocuk bana benden hoşlandığını söyledi ben de fake olduğumu söyleyemedim ama hoşlandığımı da söylemedim ve ben çocuğa gerçekten aşık oldum çocuk benim fake olduğumu buldu ondan sonra ben de çocuğu kıskandırmak için eski sevgilimle fotoğrafımızı paylaştım çocuk gurur yaptı haklı sonuna kadar haklı ben haksız demiyorum sonuna kadar haklıydı o çocuk ama ben yanlışlıkla gerçekten aşık oldum yazdım yedi ay boyunca yalvardım ama bizden olmayacağını söyledi bu süreç içerisinde beni sürekli engelleyip engelimi açıyordu yani sevmiyorsan neden açıyorsun iş yerlerimiz karşı karşıyaydı evlerimiz de alt mahallemdeydi ben çok pişmanım çocuğa bunu defalarca söyledim uzun uzun mesajlar yazdım çevremdeki herkes seni sevmese sana cevap vermez dedi çünkü her yazdığım şeye o da uzunca cevap veriyordu ondan sonra ben artık 100 yüze konuşma kararı aldım sabah beş bana yazdı ben askere gidiyorum ben de zamanlamana sıçayım dedim çünkü yanına gidecektim en son dedim ki beni yine engelleyecek misin o da engellemek zorundayım çünkü yengen kızar dedi yani sevgili yapmış benim yaptığım çok yanlış bunu da biliyorum sevgilisi olmasına rağmen askerdeyken yazdım telefonumu açtı konuştu benimle ondan sonra bir daha hiçbir şekilde konuşmadı ben yine uzunca bir mesaj attım yine cevap alamadım önüme mi bakmam gerekiyor bilmiyorum ama ben önüme bakamıyorum ben bu çocuğu gerçekten seviyorum
Fake hesaptan aşık olduğum çocuk beni engelleyip açıyor, sevgilisi de var, önüme mi bakmalıyım?