Beni seven bir çocuk var bana bunu açıkça belli ediyor ama itiraf etmedi kendisi de zaten hoşlandığım kıza bile hoşlandığımı söylemem diyor onu cesaretlendirip bana açılmasını sağlarsam ve itiraf ettiğinde kabul edersem sonra sevgilisi olan sevdiğim çocuğu kıskandırıp sevgilisinden ayrılınca bende ondan ayrılıp sevdiğim çocuğa gitsem aldatma olur mu? Ben sevdiğim çocuğa çok aşığım. Benden hoşlanan çocukta beni çok seviyor ama ben onu arkadaş olarak görüyorum.
Sevdiğim çocuğu o da biliyor hatta bana boş ver onun sevgilisi var unut diyor beni çok seviyor o çocuğa umut verip sonra sevdiğim çocuğa gitsem aldatma olur mu?
Bana olsa sorun etmem sonuçta erkek bu yapar bana göre aldatma sorun değil zaten herkes aldatıyor.
Dünyaya bir kere geliyorum sevdiğim çocukla olmak benim de hakkım değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevmediğin birisinin zamanını biye çalıyorsun? Kabul etmeyebilirdin? Senin gibiler yüzünden bu Dünya m*ktan bir yere gidiyor. Allah uzun ömür versin. Midem kalktı.
Oda sevinsin zavallı seveni yok
Tamamda bu gerçek sevgi değil ki? Senin yaptığın çocuğa uyuşturucu vermek. Sen bir süre sonra gitmek isteyeceksin. Sevmiyorsanız kabul etmeyin ciddileşmeyecekseniz kabul etmeyin kardeşim. Sonra sizin yüzünüzden çoğu temiz erkek eskorta, alkole, sigaraya geberene kadar gidiyor.
Amacım onu üzmek değil ben aşkım peşindeyim
Ancak üzeceksin. Sevmiyorsan kabul etme kimsenin vaktini çalmaya hakkın yok. Yaptığın şey ve düşündüklerin mide bulandırıcı. En yakın zamanda psikoloğa gidip tedavi olmanı öneririm.
Psikolojim iyi
Hiç sanmıyorum.
Ben sadece aşkımın peşindeyim o zaman beni sevmeseydi
Sende kabul etmeyebilirdin? Her gelene kabul mü edeceksin? Veya her evine gelip seninle yatmak isteyene tamam mı diyeceksin?
Hayır istemem ama o benim başkasını sevdiğimi biliyor sonra ondan vazgeçtiğimi söyledim inandı zavallı
İstemiyorsan o zaman insanları sırf egonu okşamak için hayatında tutma. Git biraz büyü. Ruh hastası.
Sensin o ben aşığım anlamıyorsun o çocuk zavallı iyi bir insan ama zavallı
Zavallı diye kimseyi tutmak zorunda değilsin. Yaptığın tek şey kötülük.
Evet ama aşık olunca anlarsınız
Bende aşıktım ancak sevdiğim insan beni sevmemiş gayet ne olduğunu biliyorum. Ergenus triplerini kendine sakla. Senin derdin hem ayranım dökülmesin hem...
Bende onu sevmiyorum gayet doğal
Neresi doğal? Sevmiyorsan ayrıl kardeşim. Boş boş savunma kendini.
İşim bitince ayrılacağım
Ne işi?
Çocuğu ayırma işi sonra vucuağım tekmeyi
İnşallah boynuzlanırsın.
Beddua döner ben onu boynuzlayacağım
Umarım ev adresini bulurlar ve 10000 tane kapıda ödemeli pizza sipariş ederler.
Ailem zengin sıkıntı yok aldatma önemli değil
Atom bombasının altında kal.
O canıma değsin aldatıcağım geyik olacak
Ne çeşit psikoz yaşıyorsunuz helal olsun
Ben ona aşığım
O seni sevmek zorunda mı peki kral
Değil ama nu çok seviyorum belki sever
Ya tanıyınca sen onu sevmekten vazgeçersen bunca yaptığın entrika hile günah olmaz mı
Oladabilir ama onu tanımak isterim
Tanı o zaman önce sonra bunlara gir
Aldatarak hile ile sevgi olmaz
Tanımaya çalışacağım
Zorlama ama bence sen bugün başkasının sevgilisini ayartırsın yarın senin sevgilini başkası ayartır aklında bulunsun kral
Tamam bulunsun
Hadi eyvallah kral
Eyvallah
Vay orspu vay
Sensin o istediğimi yaparım
Kes lan tirbüşoncu
Ben ona aşığım
Aldatma kötü
Olur