Kınamayın üstünden zaten kaç yıl geçti, çok pişmanım. Daha önceden ailem telefonu elimden aldı yalanını söylemiştim, kurtulmuştum. Daha sonra bir daha yazdı, birkaç şey, yine bitmişti konuşma
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kınamayın üstünden zaten kaç yıl geçti, çok pişmanım. Daha önceden ailem telefonu elimden aldı yalanını söylemiştim, kurtulmuştum. Daha sonra bir daha yazdı, birkaç şey, yine bitmişti konuşma
Cevap
4Cevap
Ondan sonra erkek arkadaşına onca yalanları söyleyin
Kimseyle sevgili falan olmuyorum zaten olursa da söylerim sorun yok kimseyi kandırmak istemem
Ailene açık foton varsa atacaktir
Aileme ulaşamaz numarası vs yok
Belli olmaz bu işler yayar
Ozaman tek çare şikayet ederim savcılığa
Et bence
Savcılığa dilekçe vericem de adalette seni kınayan olmaz ama onun başı ağrır tabii reşitsen git yap
Neden sevgili oldun
Pişmanım işte yanlış bir şeydi napıcam şimdi
Düzgünce kendini ona açıkla. Mesela ben o erkeğim diyelim. Kendini açıkla bakalım, nasıl açıklıyorsun
Yani konuşmak istemiyorum artık deyip engeli mi bassam napsam
Daha önce neden konuştun, şimdi neden konuşmak istemiyorsun bunları da açıklaman lazım
Apt. alca bir dönemimdeyim önüme gelenle konuşuyordum ki sonradan pişman oldum kimseyle konuşmuyorum konuşmakta istemiyorum
Tamam böyle açıkla işte. İnsanca açıklarsan belki anlayış gösterir ve kendi uzaklaşır
Pek sanmıyorum ya nal. et ya 3 yıl falan oldu hala ne yazıyorsa. Direk engellesem kızdırır mıyım ya da ilk konuşmak istemiyorum deyip mi engeli bassam şimdi ben bir şey yazsam oda mutlaka cevap vericek konuşmak istiycek gibi ya da şey mi yapsam konuşmak istemiyorum ailem kontrol ediyor telefonu mu yazsam
Kaç yaşındasın ki sen? Ailem kontrol ediyor yalanına inanır mı bilmiyorum
İnandı daha önceden ya da inanmış gibi yaptı23
Artık inanacağını sanmıyorum. En iyisi evlendim de
İnanmaz sanmam
Sevgilim var de o zaman
Ne seninle ne başkasıyla konuşmak istemiyorum desem uzatır mı meseleyi
Bilmiyorum ki tanımıyorum onu. Takıntılı biri mi
Yani takıntı değil de sevgilisi vs yok herhalde şansını deniyor
O zaman engelle gitsin
Uğraşadabilir
3 yıl geçmiş
Konuşmak istemediğini söyle. Ve engelle
Hiç yazmasam direk engellesem mi yoksa öyle yazıp mı engellesem t*ehdit ederse şikayet edeceğimi de söyliycem mecbur
Yaz bana taktik vereyim
Burdan yazar mısın lütfen
Böyle şeyler burada konuşulur mu yahu
Yüzün gözükmüyordu umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç kınamak olur mu öyle şey, insanlık hali, üzülme hiç! ✨ Bazen böyle eski defterler açılmaya çalışılır ama sen rahat ol. Bence artık çok net ve kararlı olmalısın. "Benimle bir daha iletişime geçme lütfen, hayatımda yeni bir sayfa açtım" diye kısa ve net bir mesaj atıp, sonra da engelle gitsin. Eski fotoğraflarını da umursama, öyle bir şey yapmaya kalkarsa yasal yolları olduğunu biliyorsun. 😉 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, nasıl bir adım atmak istersin? 🤔💖