Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Böyle bir şeyi görmek insanın içini gerçekten sarsar, o an ne hissettiğini tahmin etmek zor değil. Ama o noktada en sağlıklısı kendini korumak ve sakin kalmaya çalışmak. Aldatılma güveni kırar. Böyle bir durumda çoğu insanın yaptığı şey mesafe koymak ve kendine saygıyı seçmektir. Çünkü insan en çok kendini korumalı.
13 Yorumla- 4 ay
Sende tanımadığın insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğren üslubunu düzelt sonra fikir belirt. Keriz nedir ya, inanır inanmaz. soru cevap sitesi ya hani herkes siteyi sizin gibi sabahtan akşama kadar kız peşinde koşmak için kullanmayıp amacına uygun kullanıyor. ayrıca bu olay bizzat çevremde yaşanan bir olay, yaşanması ihtimal olan bir durumken nasıl bu kadar imkansız gözüyle bakıp sağa sola keriz gibi ithamlarda bulanabiliyorsunuz. Ha bu arada sen söylemeden diyeyim EVET AVUKATIYIM.
En İyi Cevaplar
Aldatıldığını öğrenmek zaten yeterince zorken bir de o manzarayla karşılaşmak tam bir şok dalgası. Ama dürüst olmak gerekirse o kızın saçını başını yolmak seni sadece o anlık rahatlatır. Asıl mesele seni bu duruma düşüren o çocukta bitiyo ve şu an zaten öfkeni kusman çok normal ama daha fazla kendini yorma. Hiç açıklama beklemeden ve daha fazla muhatap olmadan arkana bakmadan gitmen en büyük asalet olur bence. Senin ne hissettiğin o ortamdan çok daha değerli. Kendine gel ve o defteri tamamen kapat. Sana klasik ama çok haklı bi söz. Güven ayna gibidir bi kez çizik verdimi hep çizik gösterir. önüne bakman en iyis. Tekrar geçmiş olsun, bol şanslar. ❤️
10 Yorumla
Ne yapmalıyım sorusu bile fazla tabiki de önüne bakacaksın öyle birinin hayatında yeri yok.
Ama şuna da takıldım ben kızın saçını yoldum demişsin, tabi detaylara hakimsen başka ama belki kızın haberi yoktu bekarım sevgilim yok dedi adam? Kızın burada suçu ne kahin mi olması lazım?
110 Yorumla- 4 ay
ciddi düşünüyoruz aramızda tartışma geçti geçmiş ile ilgili herkesin sevgilisi olmuştur yakınlaşma olmuştur ileri değil Tabii bu lafı tekrar açtığı için engelledim sonra affet bidaha söylemem gibisinden o günde Tabii Instagramdan bi kıza istek atmış konuşmuş üstüne demiş 3 kişi hayatımdan geçti biri geçmişi pis birilerinden duydum diye benden bahsediyo burada sanki verdim her neyse diğeriyke de anlaşamadım dedi bunları bilmiyorum affettikten sonra kız bana bunları atıyo çünkü barıştığımızda kızla konuşmayı kesmiş ona sordum ne bunlar sen işletiyosun sandım filan dedi her neyse ona rağmen barıştım yanlış mı yapıyorum şu da var her buluşmada öpmek istiyo yorumlar mısınız şimdi de ev alınacak Tabii dedi ya sözlenince alınmazsa filan bana öyle sıfır lüks olmasın diyo
- 4 ay
@ecrinksa Yani okurken aklım karıştı biraz. Hem ciddi düşünüyorsunuz hem engellediğin gün başkasına istek atıp konuşuyor hem geçmiş konuları gününüzde problem oluyor ama üzerine de ev alınmaktan bahsediliyor.
Tabi tek tarafın bir paragraf yazısında tüm ilişkiyi özetlemek ne kadar doğru bilemiyorum.
Ama bence birincisi güven problemi var ikincisi iki tarafta kendilerine ve birebirlerine saygı duymuyor gibi..
Bunlar da sağlıklı bir ilişki için olmazsa olmaz. Seni buralara getiren ve kafanda düşündüren şeyler varsa birşeyler yolunda değil demektir. Hakkınızda hayırlısını diliyorum
4 ayYa ilk sevgilisi o ise, ya o diğer kişiyi senle aldatıyorduysa? Sevgili olmak çok saçma en güzeli yalnız olmak, insanlardan uzak durmak! İnsanların aç gözlü ve çıkarcı olması insanı insandan uzaklaştırıyor.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın şey gerçekten kalp kırıcı bir durum, seni çok iyi anlıyorum… Güvendiğin birini o halde görmek insanın içini paramparça eder 💔 Şu an öfke, hayal kırıklığı, hatta şok yaşıyor olman çok normal. Ama şunu bil: seni aldatan biri zaten seni hak etmiyordur. Kendini suçlama. Şimdi en önemli şey senin gururun ve ruh sağlığın. Onunla konuşup içini dökmek ister misin, yoksa tamamen hayatından çıkarmayı mı düşünüyorsun?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Öncelikle olgun bir kadın olarak ikisini tebrik etmeliydin. Sonrasında ilişkide onda gördüğün pozitif ve negatif yönlerinden bahsederek onu ona hazırlamalıydın. Kendi yaptığın hatalardan da bahsederek karşı taraftaki yeni hanımefendiyi bu ilişkiye hazırlamalıydın. Senden böyle bir olgunluk beklerdim.
00 Yorumla
4 ayKızın saçını yolduysan eğer, sevgilinin sana boynuz takmasından sonra dahi onu kabul edeceğin izlenimini verir. Hiç düşündün mü, belki de kız, senin eve gelişinle birlikte aldatılanın kendisi olduğunu düşünebilir. Burada yolunması gereken bir kişi var sadece. Fakat senin tavrın boynuzu kabullenip birlikte olmaya devam etmek
00 Yorumla
4 ayEvlilik kadınlara verilmiş bir lütufken ve gerçek bir lüx'ken. Erkeklere takılmış bir zincir olur. Bak en fazla ayrıldık aysel senle diyicek bitti. Kim erkeği beslerse o almalı. evlilik kurumu kapatılmalı bu yüzden. Kadınlar hiç bir şeyin garantisini vermezken erkekler garanti sunuyor evlilikte. Dengesiz ve kadınların söyleyiyle "eşitliksiz" bir ortam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAldatılmışsın knka ne aşk acısı saçmalama bir kez kafamı cama vurdum. Aşk acısından daha kötü hdhdhdbd aldatılınca neden kızları dövdügünüzü anlamıyorum. Bu adam sizi aldatıyor , sonuçta her şey iki kişi arasında çocugu neden dövmedin? Sadece kızı dövüyorsun? Git çocugu döv mk
12 Yorumla- 4 ay
Ksjsk bu kız harbi kız sevdim
Cevap sahibi4 ayZaten knki adam olsaydi derdi senin benimle ne işin var ? hadi ordan git diyebilirdi. Ama bunu demedigine göre ? Yolcu yolunda gerek , hadi ordan git deseydin.
Senin yerinde olsaydım adamı doverdim iyi ve ya da hicbisey yapmazdım susardim odaha çok sinirlendirirdi
41 Yorumla
4 ayBence kızı dövmek yerine sevgilini dövmeliydin. Sonuçta seni aldatan o. Belki kıza sevgilisinin olduğundan bahsetmemiştir bile. Belki onu da kandırmıştır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
4 ayİyi yapmamışsınız. Kızın ne suçu var ki? Sizi aldatan sevgiliniz ve öyle birisine tek bir laf bile söylemek zaman kaybı. Ben olsam arkamı döner giderdim. İki yüzlü ve hainler ile hiç işim olmaz...
00 Yorumla kızın saçını yolman övüneceğin bir şey mi ilk tepkini sevgiline ver seni aldatan kız değil sevgilin bir olayda herkes ilk öfkesini kadından çıkarıyor kadın ne kadar suçluysa sevgilinde o kadar suçlu ayrıca kız sevgilinin bir sevgilisi olduğunu bile bilmiyor olabilir o çirkefliğinizi kadınların üzerinden haketmiş erkeklere çevirin lütfen
11 Yorumla- 4 ay
Aşkım🩷
Kendi evinde en azından. Yapacak bir şey yok baş başa bırak kapıyı çek ve git. Ha bir de her yerden engeli bas🤗
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
4 ayIyi yapmamışsin tabi ki. Sevgilin başkasını hayatına davet etmeyecekti, o kızın çok da bir suçu yok. Sevgilinin kıllarını yolsaydin 🤣🤣
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı.
4 aySakin ol ve bir silah bul ikisini zorla su dolu küvettin içine otturttur ve suyun içine elektrikli bir şey at bırak carpılsınlar sonrada binayı ter et eve git ve derin bir uyku cek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kızın ne suçu var ki? Belki senden haberi bile yok. Sevgilisi olan erkek, gidip erkeğin saçını başını yolman lazımdı.
Bir kadının en büyük düşmanı başka bir kadındır resmen bunu yaşatmışsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
4 ayAl gene aldatmanın sonunda kızın saçı yolunuyor bacım sana sadık kalması gereken kişi sevgilin onu yol kızın belki de senden bile haberi yok neyse bu adamla irtibatı koparacaksın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayKızın saçını yolmazdım erkeğin yolardım sonuçta o izin vermese kız ona yanaşamazdı dimi? Fırsat verilirse kızda yapar he oda ayrı namussuz ama seni ilgilendiren sadece erkek arkadaşın.
03 Yorumla- 4 ay
Peki erkek kelse? 😂😂
- 4 ay
@AfiliYlnzlık Daha iyi kafasına iki vursun beyin hücrelerinde azalma olur 😄
- 4 ay
Vurdurursa tabi 😂
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Bu soruyu sormana bile gerek var mı ev kimin sevgilininse çık git ne uğraşıyosun adam 1 ile yetinmemiş bonusunu çağırmış nediyelim yani toplumun kafa patates...
00 YorumlaHayir kötü yaptin susup engelliceksin birsey demeden birdaha da geriye bakmican hem exin cildirir hemde dogrusu bu ama aldatmayi seviyorsunuz hoşunuza gidiyor galiba
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bunu nasıl yapabildin anlamadım ama herhalde çok sinirlendin dimi? şimdi yapabileceğin en iyi şey konuşmak sanırım, her şeyi açıklığa kavuşturmak lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. zatenbaşka bişiy yapamazdın, polise gitsen evli deilsin dicekti. yapabilceğin şey bence sende biriyle seks yaparken sevgilinin bunu görmesini sağlamak.
00 Yorumla
4 aySakinliğini korumak mesela rahat olmak karşındaki kişi içten içe kendini yer acaba ne planlıyor acaba ne yapacak bana gibi içten içe kendini yedirtirsin sonra peşinden koşar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. 00 YorumlaSaçmalamışsın. Sevgilin ağaç, o kız ise ağacın dalına konmuş herhangi bir kuş. Ağacı kesmez dallarını kırmazsan başka kuşlar konmaya devam eder
12 Yorumla- 4 ay
Nasıl yani adamın ellerini ayaklarını mı kırsın
4 ayKızla işin yoktu sevgilinin saçını yolacaktın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ay3 hafta uzun bir süreç aslında. Başkasını bulabilir bu süreçte. Kardeşim de hızlıydı. birinden ayrıldı bir hafta sonra başkasına kaydı. Buda böyle hızlı genç olabilir. Şimdiki gençler çok hızlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayAldatildin 3 haftadır aramıyormuş zaten ve sen hala sevgilim diyorsun. Evde bastığında da sözde sevgilini halledeceğine gücünü kadına kullanmaya çalışmışsın. Olgunlaşman ve akıllanman için umarım bir bu kadar daha yaşamana gerek kalmaz.
00 Yorumla
4 ayKızın ne suçu var sevgilin karı atmış eve ohoooo kız kesin güzeldi senden ondan çekemedin.. sevgiline saldırsaydın keşke hadhhdhshx
00 Yorumla
4 ayKızın saçını niye yoldun onun mu sana sadakat sorumluluğu vardı? Sevgilinden çıkar hırsını yapan her türlü yapar o kız olmasaydı başkası olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySevgiliyle 3 haftadır hiç konuşulmuyorsa o ilişkide bir şeyler bitmiş demektir. Belki de asıl sevgilisi o kızdı ve onu seninle aldattı. Burada yolman gereken kişi kız değil sevgilin olmalıydı. Sana sadakat borcu olan kişi sevgilindi.
00 YorumlaO adamla bütün bağlantı ve ilişkini kesmelisin hiç bir şey söyleme yapma açıklama şu bu jiçbirşey sadece sessizce uzaklaş ve bitir
00 YorumlaAşkım 3 haftadıe görüşmüyorsanız nasıl sevgili olmaya devam ettiniz ama yolma işini keşke sevgiline yapsaydın asıl hakeden o yinede go girllll
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sinirlenmeseydin sessizce salonda oturuyorup TV izle tepki vermeden bak bakım nasıl sinirleniyor
00 YorumlaKızın saçını ne yoluyon ki cahillik yapma sevgilinde iş yok onun suratına tükür sende iş yok kusura bakma düzeltiymeyi hak ediyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayÇekirdek kola al otur onları izle. Güzel filmdi, mutsuz sonla bitti ama olsun deyip evden çık.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ellerine sağlık aşko. Bazı şeylerin cezası olmamalı kanunda ama maalesef var. İkisi de Allah'ından bulur zaten, sen gönlünü ferah tut 🍀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayBen bu tür ise sen canım derim. Sana ait değil. Sana sadık değil. Sokak itini eve bağlayıp adam edemezsin
00 Yorumla Her erkek aldatır ben olsam sallamazdım bile bazıları misal ben o kadar zavallı durumdayım ki keşke gelsede aldatsa diyorum o derece.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKızı değil sevgilini dövseydin sevgilin hayır dedikten sonra kız hiçbir şey yapamaz suç sevgilinde o da karşı koymamış niyeti varmış yani bu ilişkiyi bitirmekten başka çaren yok gibi görünüyor
10 Yorumla
4 ayYa gerçekten sizi anlamıyorum kızı niye dövdün sevgilinin rızası olmasa kız zorla mı giricek sevgilinin koynuna terk edeceksin tabiki bide ne yapıcam diye soruyorsun kızlar neden böylesiniz ya ( bu arada bende kızım )
20 Yorumla
4 ayYapmamışsın. Aldatıldıysan ceketini al ve çık. Diğer türlü güçlü davranmamış olursun bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Kız belki seni bilmiyordu asıl sevgilinin saçını başını yolsaydın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAldatılmışsın, yani ne dememizi istiyorsun ki?
Kızı dövmek çok ucuz hareket, kötü hissettin anlıyorum ama seni aldatan kız değil sevgilin. Ve %99 o da kandırılmış bir kız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
4 ayHayır.. sevgilinin saçını başını yolmalıydın..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. İyide onun evinde evinde nasıl bastın ki. O kadar rahat mı takılıyorsunuz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayİkisini yanyana domaltip baş kırbacı hunharca
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bastım derken? Alt alta üst üste görmedin ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. İlişkide arada aksiyon olması iyidir. Şimdi sıradakini çağır, onunla başla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 aySevgilini de dövseydin keşke kızın belki senden haberi yoktur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 aymadem öyle niye engellemiyorsun ne yapmalıyım diye soruyorsun? Af etsen yine yapacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKızın haberi yok belki? Bu durumda kadının gözünde hiç normal bir konumda değilsin. Eski sevgilin de üstüne "o eski sevgilimdi ayrılığı kabullenemedi, normal birisi değil" dediyse ikisi de seni çekiştiriyor, sana üzülüyorlardır şimdi. Senin muhattabın adam, tanıdığın kişi de o adam. Ne işin var senin dış kapının dış mandalıyla da kızla kavga ediyorsun?
00 YorumlaHemen nikah salonuna git başka ne yapacaksın shshdj ya sabır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayKızın senden Haberi yoksa kıza saldırman hiç iyi değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBu soruyu sorduguna gore sende enayılık var affedıceksın gıbı gelıyo bana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayGeçmiş olsun. Ama belki kızın sevgilisi olduğundan haberi yoktu, keşke sevgilinin üzerine gitseydin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayİkisini de o halde bırakıp ortamı terket ve maraton koşusu yap müzik eşliğinde
00 Yorumla
4 ayHakkını helal etme ve kendi hayatına devam et iletişimi tamamen kopar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. Erkeğin doğasında, kimyasında, biyolojisinde tek eşlilik yok.
01 Yorumla- 4 ay
@girllllkkj ulan olm sana biyolojik bir şey söylüyorum. Senin gibi ağzı bozuk birine az bile yapmış. Yürü simdi
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
4 aytüm iletişimini kesip hayatından sonsuza kadar çıkaracaksın başka yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayYalana bak mk öyle bir şey olsa günlerce salya sümük ağlıyor olurdun burada soru sormak nasıl aklına geliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Kral kaybederse dizi vardı final yaptı bitti bazı erkeklerin özeti o dizide güzel anlatılıyor
10 Yorumla
4 aybide ciddi ciddi yorum yazanlar komedi büyük trol soru sen şimdi sevgilini başkasıyla basıcan hiç üşenmeyecen kızlarsoruyor sorusuna paylaşım yapcan he sevgilimi evinde onu başka biriyle bastım diye ne yapmalıyım güzel etkilişim almış soru :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayİntikam soğuk yenilen bir yemektir
En yakın arkadaşlarıyla kuzenleriyle onu aldat sende
İçimde kalmasın
İyi gelecektir00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat