Diğer Birine iban attim ozel resimimi de attim ama yuzum yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adımı soyadımı ve ibanimi verdim bir şey olur mu? Güncellemeler+1 yıl İbandan paramı cekebilirlermi Birine iban attim ozel resimimi de attim ama yuzum yok? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İsimsizz_kullanıcı__ Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 76% +1 yıl Kanka olmaz aq bana atsaydın bi fotoya 3000 verirdim 0 1 Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Çekebilirler Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yok bisey olmaz.aciklamaya ozel resim bedeli mi yazdi acaba?Kaca attin özel resimlerini merak ettim😂 0 0 Yorumla
karakartal251334 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ne olmasını bekliyorsun belki internete atar 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm yok ama iban söylerken ad soyad söyledim resmin üstüne adımı soyadımı yazarmiki Yorumla karakartal251334 +1 yıl Yok yazmaz yazsada pek kimse görmez büyük sayfalarda görse fotoyu alsa ismini bulurlar kimse başına bela almak istemez Yorumla Soran +1 yıl Anladım peki ibandan dolandirilabilirmiyim Yorumla karakartal251334 +1 yıl Dostum sende bı tamam ama yiyeceğin bu boku önceden dusunmemissin ibandan paramı çekebilirlermi diyorsun şaka gibisin şu an korkudan ne yazdığının farkında değilsin tabikide cekemzler Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim ya acil paraya ihtiyacım vardı çaresizlikten yaptim Yorumla karakartal251334 +1 yıl Ya örneğin ne kadar para Yorumla Soran +1 yıl 500 lazimdi Yorumla Soran +1 yıl Oturdum ağlıyorum sinirden cidden böyle biri değilim Yorumla karakartal251334 +1 yıl Ya dostum zaten günlük bir isde çalışsan 600 700 lira para sence yaptığına değdi mi Yorumla Soran +1 yıl Değmedi ama acil lazimdi Yorumla karakartal251334 +1 yıl Bidaha böyle bı hataya dusmeyecegini dusunuyorum kral Yorumla Soran +1 yıl Yok düşmem teşekkür ederim sanada Yorumla karakartal251334 +1 yıl Rica ederim Yorumla karakartal251334 +1 yıl Psikolojik destek için buradayım 🖐️ Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Korkma bişey olmaz 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dolandirilmazsan birsey olmaz 0 1 Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Parani cekmezlerde tehlikeli jş Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. yeni sistem bu mu acaba 0 0 Yorumla
cekiyorum_gulumse Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yok canım ne olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ad soyadda söyledim resmin üstüne yazıp bi yerde paylaşır miki Yorumla
Oğuz555 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Nolucak kanka kac paraya yaptin bu isi 😂😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Resminmin altına adımı soyadımı yazıp kullanıtmiki Yorumla Oğuz555 +1 yıl Bisey olmaz kanka ya resmini kac paraya sattin onu merak ediyorum Yorumla Soran +1 yıl 500 vercekti ama engelledi zaten Yorumla Oğuz555 +1 yıl Atmadimi parayı Yorumla Soran +1 yıl Yok engelledi Yorumla Oğuz555 +1 yıl Takip atsana kanka konusslim canim sıkılıyor Yorumla Oğuz555 +1 yıl Acil neye lazimdi kanka ya hicmi dostun yok ben şu an istiyom 100 bin 10 dk da bulurum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kanka olmaz aq bana atsaydın bi fotoya 3000 verirdim
Çekebilirler
Yok bisey olmaz.
aciklamaya ozel resim bedeli mi yazdi acaba?
Kaca attin özel resimlerini merak ettim😂
Eğer aynı şeyi yapmak istersen ben burdayım...
Ne olmasını bekliyorsun belki internete atar
Yüzüm yok ama iban söylerken ad soyad söyledim resmin üstüne adımı soyadımı yazarmiki
Yok yazmaz yazsada pek kimse görmez büyük sayfalarda görse fotoyu alsa ismini bulurlar kimse başına bela almak istemez
Anladım peki ibandan dolandirilabilirmiyim
Dostum sende bı tamam ama yiyeceğin bu boku önceden dusunmemissin ibandan paramı çekebilirlermi diyorsun şaka gibisin şu an korkudan ne yazdığının farkında değilsin tabikide cekemzler
Ne bileyim ya acil paraya ihtiyacım vardı çaresizlikten yaptim
Ya örneğin ne kadar para
500 lazimdi
Oturdum ağlıyorum sinirden cidden böyle biri değilim
Ya dostum zaten günlük bir isde çalışsan 600 700 lira para sence yaptığına değdi mi
Değmedi ama acil lazimdi
Bidaha böyle bı hataya dusmeyecegini dusunuyorum kral
Yok düşmem teşekkür ederim sanada
Rica ederim
Psikolojik destek için buradayım 🖐️
Korkma bişey olmaz
Paparq kullan bu işler için
Dolandirilmazsan birsey olmaz
Parani cekmezlerde tehlikeli jş
yeni sistem bu mu acaba
Yok canım ne olabilir
Ad soyadda söyledim resmin üstüne yazıp bi yerde paylaşır miki
Nolucak kanka kac paraya yaptin bu isi 😂😂
Resminmin altına adımı soyadımı yazıp kullanıtmiki
Bisey olmaz kanka ya resmini kac paraya sattin onu merak ediyorum
500 vercekti ama engelledi zaten
Atmadimi parayı
Yok engelledi
Takip atsana kanka konusslim canim sıkılıyor
Acil neye lazimdi kanka ya hicmi dostun yok ben şu an istiyom 100 bin 10 dk da bulurum
Keşke yapmasaydın
Niye yaptın ya
Banada ateşlermisin