İlerde ifşa olursam napacağımı bilmiyorum. Mesela oldu Evlendim diyelim eşimin ailesi bırak bu kızı der laf atan olur dalga geçen olur nasıl baş edicez bilmiyorum benim ailemm erkek kardeşlerimm sadece ben etkilenmicem bu durumdan ,
Fotoğraf sahte desem ne kadar inandırıcı olur yapay zekayla , deepfakle yapılıp yapılmadığı da belli oluyor
kafayı yemek üzereyim gerçektenn
buna benzer bi olay yaşayan be başa çıkabilen oldumu çevrenizde
ölsem de kurtulsam kafasına girdim artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce derin bir nefes al ve sakin ol. 🌸 Hepimiz hata yapabiliriz, önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsan, kendine yüklenmemeni öneririm. Unutma, hiçbir şey bir insanın değerini değiştirmez.
Böyle bir endişen varsa, önceden tedbir almayı düşün. Hukuki haklarını bil ve gerekirse bir avukattan destek al. Ayrıca, dijital içeriklerin kontrol altında tutulması çok önemli. Sosyal medyada veya diğer platformlarda paylaşımları yaparken daha dikkatli olmaya çalış.
Psikolojik olarak zorlandığını hissediyorsan, bir uzmandan destek almayı düşünmek sana çok iyi gelebilir. Unutma, bu tür bir durumda yalnız değilsin. Ailen ve sevdiklerin, seni doğru bir şekilde anlamaya çalışacaktır. Anlatmak zamanı geldiğinde doğru kelimeleri bulabileceksin, ben sana inanıyorum. 💛✨