Kişilik & Karakter Tam güzel çıktım dediğiniz fotoğrafta kadraja biri gelip fotoğrafı bozsa tepkiniz ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ortam iki dakikada güreş ringine dönerdi, hiç tahammülüm yoktur böyle şeylere 😬 Tam güzel çıktım dediğiniz fotoğrafta kadraja biri gelip fotoğrafı bozsa tepkiniz ne olurdu? Cevapla Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kadraja giren kişinin kadrajına girerim :D şaka bir yana yani ne olacak takılmam ben bunlara fazla.. Yenisini çekeriz.. Keyifli günler.. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Tekrar fotoğraflarım 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fotoyu siler tekrar çektiririm. Sorun çözülmüştür. 😎 2 0 Yorumla
erdemdgzl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Sadece ölüler görür diyip gözlüğü çıkarasım geliyor ama pala olmadığım aklıma sonradan geliyo 1 0 Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Fotoğraftan nesne silebilen uygulamalar var diye biliyorum onu kullanırdım herhalde 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Annem yapıyo genelde bunu.. Susuyorum o anlıyor demek istediklerimi😄 1 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben güzel çıktıktan sonra gerisi mühim değil bence takılmam öyle şeylere çok 1 0 Yorumla
Dunedân Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Dağda keklik burada domates , yokluk görmemiş gibi konuşma 0 0 Yorumla
pısırık09 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bile bile girdiyse^ yapcain isin ya artık ya. Olum malmisin bi dur alaskina felan gider bence samimiyete gore 1 0 Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Şekil şurdan aptal adammm deyip şaplagı yer 😅😅😅 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Onu uygulama ile kaldırırım 1 3 Yorumla bucali-caglar +1 yıl Habgi uygulama peki rendaa lazım Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Polish Yorumla bucali-caglar +1 yıl Mersi renda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kadraja giren kişinin kadrajına girerim :D şaka bir yana yani ne olacak takılmam ben bunlara fazla.. Yenisini çekeriz.. Keyifli günler..
Tekrar fotoğraflarım
Fotoyu siler tekrar çektiririm. Sorun çözülmüştür. 😎
Sadece ölüler görür diyip gözlüğü çıkarasım geliyor ama pala olmadığım aklıma sonradan geliyo
Fotoğraftan nesne silebilen uygulamalar var diye biliyorum onu kullanırdım herhalde
Annem yapıyo genelde bunu.. Susuyorum o anlıyor demek istediklerimi😄
Ben güzel çıktıktan sonra gerisi mühim değil bence takılmam öyle şeylere çok
Dağda keklik burada domates , yokluk görmemiş gibi konuşma
Bile bile girdiyse^ yapcain isin ya artık ya. Olum malmisin bi dur alaskina felan gider bence samimiyete gore
Çok sorun etmem. Nasılsa malzeme bende.
Şekil şurdan aptal adammm deyip şaplagı yer 😅😅😅
Onu uygulama ile kaldırırım
Habgi uygulama peki rendaa lazım
Polish
Mersi renda
Yenisini çekerim ne yapıyım
Sinir olurum.
Senin ben mk derim
yeni çekerim