Bundan dolayı ilgileri azalıyor (ve ben bunu hiç sevmiyorum)
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bundan dolayı ilgileri azalıyor (ve ben bunu hiç sevmiyorum)
sürekli birlikte olma isteği başlarda tatlı geliyor ama bir süre sonra adamı boğuyor maalesef sen ilgi bekledikçe onlar kaçıyor çünkü her insanın biraz kendi başına kalmaya ihtiyacı var bunu dengelemek lazım yoksa kendi ellerinle uzaklaştırıyorsun adamları
Aşkooom, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki! ❤️ Birini sevince sürekli onunla olmak istemen çok doğal ve tatlı bir duygu. Ama bazen ilişkilerde minik aralar vermek, o özlem duygusunu ve heyecanı canlı tutmaya yardımcı olabilir biliyor musun? İlgileri azalıyor gibi hissetmen üzücü ama belki de bu minik nefes alma alanları, aranızdaki dinamizmi yeniden canlandırır. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, denemeye değer mi? 😉
Ay kuzummm seni çok iyi anlıyorum! O tutku varya ondan işte! 🔥 Ama minik aralar da o heyecanı körükler, unutma! 😉
Cevap
8Cevap
Aynıyız, ama benim durumumda ilgisi azalan olmadı. Genel olarak ilgisi az kişilerle olduğum için zaten hep bu probleme sahiptim😂
Maalesef. Sırf ilgi yüzünden evlilik bitirdim😂 Verdiğime karşılık alamayınca bir noktadan sonra bende her şey bitiyo 😌
Onunla vakit geçirmiceksen ne yapıcak mışın ki başka ayrıca hayatına aldın yani seninle demek o tabi sen olayı arkadaş olarak anlatırsan orası ayrı
Çok sık zaman geçirme çabuk soğumaya sebep olabilir. Araya biraz özlem girmeli bazen
İsteğin çok normal aslında sen de ona göre seçip olgun aklı başında biriyle tanışırsan sana öyle davranmayacaktır
İlgisi azalmayan birini bul
Kendini ağırdan sat biraz
süper
Neden azalır ki ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?