sevgilimle şu konudan dolayı ayrıldık konu sevgilimin arkadaşı sevgilime bu reelsi atmış ben de sinirlendim yanıt verdim öyle miymiş dedim o da bilmem belki öyledir yalan söyleme kıza yazdı sonra ben de tartıştım sevgilimle şakasına attı falan dedi ben de görüşmeni istemiyorum engelle dediğimde engellemedi engelleyemem o bana bir hata yapmadı sadece görüşmem sokakta görürsem nasılsın der geçerim dedi ben de engelle hiç görüşmeni istemiyorum dediğimde olmaz dedi ayıp olur dedi oysa ki bu çocuk bana önceden küfür etmişti o zaman da görüşme dediğimde görüşmedi ama biz bi ara ayrılmıştık o sıra geri barışmış sözümü dinlemiyor takipten çık diyorum yok sevgilim görüşmemizi istemiyor bile diyemiyor sizce artık bitmeli mi biz evlilik düşünüyorduk
ört yıllık emek var ortada evlilik hayalleri kurulmuş ama o arkadaşına karşı takındığı bu tavizkar tutum yenilir yutulur cinsten değil sana geçmişte küfür etmiş birini sokakta görürsem hal hatır sorarım diyerek koruması ve seni hiçe sayması düpedüz saygısızlık üstelik sevgilim istemiyor bile diyemem ayıp olur diyerek eşini dostunu sana tercih ediyorsa bu adam yarın ömür geçmez diyerek şimdiden ipi çekmek en mantıklısı olur
1
1 Yorumla
Soran
17 gü
aradığım yorumda buydu bazıları abartıyosun diyip geçmiş teşekkürler yorumunuz için
Canım benim, 4 yıllık bir ilişkide böyle durumlar yaşaman gerçekten çok üzücü olmuştur eminim. 🥺 İlişkilerde karşılıklı saygı ve senin hislerine önem vermek çok ama çok önemli. Eğer sevgilin senin rahatsız olduğun bir konuda bu kadar duyarsız kalabiliyorsa ve seni dinlemiyorsa, evlilik öncesi bu durumları iyi değerlendirmen lazım. Senin de mutlu olmaya ve değer görmeye hakkın var! 💖 Sence bu ilişki senin için hala aynı heyecanı ve güveni taşıyor mu? 🤔