4 senelik ilişki?

4 senelik ilişkimiz var çocukluktan beridir birlikteyiz. Bazı dönemler toksikleştik ve bu bizi epey yordu yıprattı ayrılma durumlarımız oldu. En son bir hafta önce ayrıydık, ben onu bekliyordum ama hayatında bir başkası vardı. Her neyse bana mesaj attığı gün o kızdan ayrılmış, kız ile de 1 aylık ilişkisi vardı. Telefonunu almam konusunda hiçbir sıkıntı çıkartmadı, şifresini verdi 1 haftadır benimle kalıyor ve ilişkimiz iyi ilerliyordu. Bugüne kadar telefonunda hiçbir şey yakalamadım hep korktuğum şey onu bir başkasıyla görmekti, bu gece google fotoğraflara girdim ve fotoğraflarını gördüm. O kadar kötü oldum ki daha uyuyamadım bile. Çok unutkan bir insandır ben biraz detaycıyımdır, mesaj attı ne gördüğünü biliyorum konuşalım mı biraz diye ben reddettim. Gözümün önünden o kızın saçına papatya takışı gitmiyor, el ele tutuşmaları gitmiyor. Ben gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum. Sineye çeksem kendime ayıp çekmesem onu kaybedeceğim ve bu iki seçenek beni mahvediyor.
Güncellemeler
1 yıl
ben onu çok seviyorum, ondan gidemiyorum bir başkasını da istemiyorum, şu an benimle olduğu için mutluyum yanımda en azından diyorum benimle diyorum ama biliyorum beni sevmediğini. Benimle olmayı istiyor seviyor ama beni sevmiyor. Biliyorum çok ezikçe ve zavallıca görünüyorum ama çok denedim onu bırakmayı yoluma bakmayı çok denedim yapamadım
Güncellemeler
1 yıl
aile evimde kalıyor ailem onu kendi oğlu gibi görüyor abimle yatıp kalkıyor öyle söyleyeyim, gerçekten çok derin bağlar var aramızda
4 senelik ilişki?