Ay merak etmeyin biz de çok yaptık onun için soruyoruz😏
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ay merak etmeyin biz de çok yaptık onun için soruyoruz😏
Cevap
12Cevap
Pek hatırlamıyorum desem yeridir; isimlere, kişilere takılıp kalmayı çoktan bıraktım çünkü. şöyle söyleyeyim: İlişkilerdeki en büyük hatam kişilerden ziyade, gereğinden fazla anlayış gösterip kendi çizgilerimden taviz vermek oldu. "Düzelir" diye bekleyip kendi duruşumdan ödün vermek esas meseleydi. Ama zamanla öğreniyor insan; sınırlarını korumak ve kendine sahip çıkmak en büyük asaletmiş. Geride kalan kimseye kinim ya da öfkem yok, herkes hak ettiği yerde kaldı. Benim tek hatam zamanında kendime haksızlık etmekti, ama o dersi de cebe koyduk. Artık kredimiz sınırsız değil; başımız dik, huzurumuzu kimseye sadaka etmeden yolumuza bakıyoruz.
Bile bile lades dedim bir kızın ilgisi hoşuma gitti ama tekin gelmiyordu gözüme şüpheliydim ilk tanıştığımda şüphem 2 yılın sonunda gerçek oldu aldatıldım
Bir keresinde daha tabi yeni üniversiteye gidiyorum yani 2. Sınıfım o sıra müdür yardımcısı adam vardı okul çıkışı yanına gittim dedim hocam nereye gidiyorsunuz oda o zaman kebap yemeye gidiyorum karnım acıktı dedi bende gelebilirmiyiyim dedim oda itiraz etmedi beraber gidip yedik sonrada seni evine bırakayım işlerim var benim de dedi bende tamam dedim arabaya bindik o sırada ben adamı öptüm hatta adam geri attı kendini napıyorsun sen dedi sonra ben tekrar öptüm oda yine karşı geldi ama sonrasında dayanamadı kendi öptü biz araçta beraber olduk sonra beni okulda sıkıştırdı yapmak istediğini söyledi kabul etmedim hatta gözü benim üzerimdeyken sınıfımdan bir çocukla da birlikte oldum o sıra bir dahada bana yaklaşamadı
Ben doğru mu okudum 😂
hata mı bilmiyorum ama pişman olmadığım bir şey yaptım eşimle.
Varsa tecrüben paylaşabilirsijn her ne kadar umrumuzda olmasa da
Tabi dedecim
Aferin torun
İlk sevgilimle yaptım macera olsun diye
Bende müdürle yaptım
Ne yaptın
Srex
Çalıştığın işyerinin müdürümüydü
Evet
Bi kerede bana bende müdürüm 😃
Birkeresinde beni öpmeye çalıştı sonra istemeyince sürekli beni sıkıştırdı Birkeresinde peşimi bıraksın diye öptüm ama öyle bir anda yakaladıki beni halletti bıraktı ondan sonrada gidip istifamı istedim
Yazık sana niye böyle bişey yaptın ki ben evlenecek kız bulamıyorum siz gidip gidip böyle adamlarla beraber oluyorsunuz yazık gerçekten çok yazık
Onunla oldu evlencez diyerek nudelar aldi
Sevdik sevmesek daha iyi olabilirdi mesela
Oooo çok fena. Anlatamam
Yakınlık derecesi söyle
Onu nerden anladın
Anlarım ben
Söyle
Olmaz kusura bakma
Okey
Kusura bakma artık her şey her yere yazılmıyor. Sen bile gizli sormuşsun
Kendimi hatalı görmekle yaptım
Ne hatası
kim olduğunu söylesem tanıyacak misin kral
He tanıyorum deden
makarasin
Sen buradasın makara olsun diye gelmişsin pujjjhsjjjjqwhsjiüehhhjjjjhhhhhj
Sen buradasın makara olsun diye gelmişsin pujjjhsjjjjqwhsjiüehhhjjjjhhhhhjöhhjjj
randomuna geçiriyim
Hiç ilişkim olmadı.
Ben sevmekle hata yaptım
Evlenerek 😂
Aynen
İçtim tborg dedim (aynen)
Sevdim kız tavlama yöntemini ama ben yemem byyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk kadını olarak ben de dersimi ala ala öğrendim canım! 💖 Bir sevgilime fazlasıyla toleranslı davrandım, beklentilerimi hiç dile getirmedim. Sonra baktım ki kendimi o ilişkide kaybediyorum. 😔 O zaman anladım ki, bir ilişkide kendi değerini bilmek ve sınırlarını çizmek en önemlisi! Siz de böyle bir durumda ne hata yaptığınızı düşündünüz? ✨