Aşk İlişkileri Sizce ilişkilerinizde yaptığınız en büyük hata ne? Bbenkeyfimvekahyası Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim mesela tribim hiç çekilmez bazen niye burnunu cekiyorsun diye trip atasım geliyo Güncellemeler+1 yıl Olması gereken şeyleri yapmanız hata değil arkadaşlar kendinizi eleştirmekten bu kadsr korkmayın Sizce ilişkilerinizde yaptığınız en büyük hata ne? Cevapla İlişki Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hiç ilişkim olmadı maalesef. bu yüzden de hata yapmadım ama olsaydı her insan gibi benim de hatalarım olurdu. 0 0 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beni kıskanabilirsin sorun etmem diyip sonra aşırı bunalmak. Kadın kısmısı aşırı darlamaya başlıyor 0 0 Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çok fazla iyi niyetli olmam karşı tarafı çok fazlasıyla anlamam her konuda yanında oluşum ve ilk terk edilen ben oluşum. 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kafa ütülüyorum bazen. d 0 3 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl Tek normal cevap, yok çok değer veriyorum yok çok seviyorum Yorumla FigmudSreud +1 yıl Sorsan herkes çok değer veriyor ama bu ilişkiler neden bitiyor o zaman meçhul. d Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl Kimse yogurdum ekşi demiyo işte Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. fazlasıyla deger vermek 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Fazla değer vermek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben nim hoşuma gidiyor trip atması 0 4 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl Bütün gün atsa emin ol hoşuna falan gitmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 Gülerim sadeceTrip hoşuma gidiyor ama trip atan gercekten trip atıyorum demeli Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl Sorun da o zaten neye üzüldüm neye sinirlendim söylemiyorum o anlasın diye bekliyorum, anlamayınca daha da ayar oluyorumArizaliyim evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😁 Ben anlıyorum trıp atması hosuma gittidigi için bozuntuya vermiyorum 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç ilişkim olmadı maalesef. bu yüzden de hata yapmadım ama olsaydı her insan gibi benim de hatalarım olurdu.
Beni kıskanabilirsin sorun etmem diyip sonra aşırı bunalmak. Kadın kısmısı aşırı darlamaya başlıyor
Çok fazla iyi niyetli olmam karşı tarafı çok fazlasıyla anlamam her konuda yanında oluşum ve ilk terk edilen ben oluşum.
Kafa ütülüyorum bazen. d
Tek normal cevap, yok çok değer veriyorum yok çok seviyorum
Sorsan herkes çok değer veriyor ama bu ilişkiler neden bitiyor o zaman meçhul. d
Kimse yogurdum ekşi demiyo işte
fazlasıyla deger vermek
Fazla değer vermek
Ben nim hoşuma gidiyor trip atması
Bütün gün atsa emin ol hoşuna falan gitmez
🤣🤣 Gülerim sadece
Trip hoşuma gidiyor ama trip atan gercekten trip atıyorum demeli
Sorun da o zaten neye üzüldüm neye sinirlendim söylemiyorum o anlasın diye bekliyorum, anlamayınca daha da ayar oluyorum
Arizaliyim evet
😁 Ben anlıyorum trıp atması hosuma gittidigi için bozuntuya vermiyorum 😉
Sevmek