Evet, bu soruda biraz içimizi dökelim ve vicdan muhasebesi yapalım istedim. Söz konusu ilişkiler olunca, insan kendisini genelde hatalı görmek istemez, suçu karşı tarafa atmak ister. Ama tarafsız gözle bakıldığında; eğer ilişki iki kişi ile yaşanıyorsa, bence hatalarda da iki kişinin payı olabilir. Sizin ilişkilerinizdeki en büyük hatam şuydu dediğiniz neler var?İçini dökmek isteyenler buraya! 😏😏
Şimdiye kadar ilişkilerinizde yaptığınız en büyük hata neydi?
Sevmek mi desem, fazla bağlanmak mı desem, saçma sapan hayaller kurmak mı desem. Bir ilişki de ilişki yoluna giriyorduk yavaş yavaş ama olmadı ama ben olacak diye kafamda herşeyi hayal ettim. Demek ki boş hayaller yapmamak gerekir bir ilişki olur gibi oluyorsa tam olmuş anlamına gelmez.
Merhabalar… Hatalar illaki yapılır. Hatalar insana yön verir. Ders çıkartırız ona göre ilerleriz. ya da hata falan demeyip üstüne üstüne gideriz. İlişkiler söz konusu olunca dört dörtlük mü iki tarafta hayır. Ayrılık sebepleri bile tek tarafli olmuyor. Hatasız ilişki de olmuyor zaten bence. Bu zaman kadara gelirsem ilişkilerimde yaptığım hata bana göre, kendimden çok onu düşünmek ona değer vermek oldu. Fazla fedakarlık oldu. Aynaya baktığımda o günlerde kendime olan saygım nerde dediğim dönemlerden geçtim. Ders çıkarttım mı evet, kendinden fazla değer verip değmeyeceğini görmene rağmen fedakarlık yapmayacaksın dedim kendime. İyi günler..
Kendimden çok karşımdakini sevip değer vermek ve de fedakarlık. Bunları gerçekten anlayana, kıymet bilene yapmak gerekiyor ama artık bu devirde de bunları kim hakediyor kim haketmiyor gerçekten belli değil..
Fazla sevmek, fazla düşünmek, fazla önemsemek, nasıl daha çok mutlu ederim diye düşünmek, kendimden ödün vermem ve kendimden fazla sevmem, bunları da karşı tarafa göstermem.
Yok be dostum. Beni 2 seneden fazla çok değerli hissettirdi. Bazen zaman değiştiriyor. Gerildik, kızdık, kırdı, kırdım. Unutuldu gitti. Geçmişi zamanın şartlarına göre değerlendirmek lazım.
Sırf suçlu hatalı duruma düşmemek için elimden gelen herşeyi yaptım bu beni fazlasıyla yordu bu devam ediyor Yani bşyleri kendime yedirip geri adım atmıyorum hatam bu
Bazen ilişkide tartışmalar ya da sorunlar çıkabiliyor sen savaşmak diyorsun ama bazen ilişki uyari yapıyor tıpkı ayağımızı bir yere çarpınca sinirlerin uyarması gibi.. Bazı insanlarda bu sinir olmuyor ve acıyı hissetmiolar halbuki bu en büyük uyarıcı.. İste bunu umursamamak daha büyük sıkıntılara yol aciyor
Ben hep şunu derim, aşk uyuşturucu gibidir. Bir kere bedenine girince kalbinin gürültüsü hariç bütün duyularını susturur. En başta da aklın sesini keser.
Kıskanmak o da bana anlatılmayan bir konu yüzünden. Daha da büyük hatam olmadı. Ne aldattım ne yalan söyledim ne adam kullandım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gözümü kör eden aşk yüzünden herşeyi affetmek. Kendi kendime işkence çektirdim. Ama hala canımdan çok seviyorum. Sadece gözlerim açıldı artık eskisi gibi değilim. Peşinde koşmuyorum. Aşk ile sevginin farkını da anlamış oldum.