Evlenmeniz aile durumunuzu maddi olarak kötü etkiliyor diye evlenmekten vazgeçer misiniz?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hayır. Zaten fakirim ve çeyiz için giderlerimiz olcak ama Allaha şükür. Rizik kaygım yok engel tanımıyoruz wuhuuu
Çeyiz değil konu ben geçen sene bu geçim sorunu yüzünden 3.5 senelik ilişkimizi bitirdik. Geçimi derken evde çalışan kız para kazanıyor ve anne ve erkek kardeşi yatıyor. Evlenince para kesilecek diye kız ayrılma kararı aldık
Kız mı ayrılmak istedi
Evet nikah tarihi alacağımız gün ayrılma kararı aldık kardeşi ve annesi çalışmıyor. Kız çalışıyordu evlenince başka şehire gelecek ve para kesilecek diye ayrılmak istiyorsan zorlamıcam seni dedim oda ayrılalım dedi ben 3.5 seneyi tek kalemde sildik
O neden ailesine para yetiştirme derdine. Kardesi çalışabilir. Annesi de çalışabilir. Anne yine çalışmasa da erkek kardeşi. Babası yok sanırım.
Baba var ayrı anne baba umursamıyor. Erkek kardeşi 17 yaşında ne okuyor ne çalışıyor anne 50 yaşında paso geziyor kız şu an 31 yaşında ama kazandığı para hep ailesine gidiyor bende bir şey diyemedim emeklerim boşa gitti bu yüzden benimde aile bu atılmıyor sokağa ama aile yük olursa evlada o daha sorun ya
Aileye bakmakla yükümlü değil. Ama sorumluluk almış belli ki. Erkek kardeş çalışmalı. Anne 50 yaşında çalışmasa da olur. Evlenip biraz para desteğinde bulunabilirdiniz ama sonuçta evinizi sen gecindiricektin. Kiz kendi parasından bir miktar yardım yapabilirdi.
Ben onu da dedim. Ama kendi dedi ki ben evlenince kesinlikle çalışmam.. ee 750 km farklı şehirlerdeyiz. Bende ne istiyorsun ayrılmak mı dedim oda evet dedi bende bitirdim. Ama genel olarak bakıyorum çalışan kızların paralarını hep ailesi yiyor
Değişik bir durum. Cozulebilirdi ama nasip
Bende dedim madem ailen istersen beraber bile yaşayabiliriz dedim ya da sen gene çalış onlara ver paranı benim çalıştığım ile geçiriniriz dedim ama çözemedim sorunu bende zorlamadım bitirdik. Bu soruyu sorma amacımda daha önce gene ben başkası ile nişanlandım gene ailesi yüzünden benden ayrıldı kız. 12 sene sonra 2 kere evlenip çocukla gelmiş bana yalvarıyor evlenelim diye ailesini seçtiğine pişman. Bu kızda pişman olacak ama sanırım bende hata var beni değilde ailem de ailem diyen kızları evlemecem diye seçmemek gerek bunu anladım
Vazgeçmem.
Tebrikler.. geçen sene bu geçim sorunu yüzünden 3.5 senelik ilişkimizi bitirdik. Geçimi derken evde çalışan kız para kazanıyor ve anne ve erkek kardeşi yatıyor. Evlenince para kesilecek diye kız ayrılma kararı aldık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım ya, bu ne kadar zor bir durum böyle! 💔 Eğer evlilik, maddi durumumuzu çok kötü etkileyecekse, direkt vazgeçmek yerine sevgilimle oturup uzun uzun konuşmayı tercih ederdim. Bence aşk varsa, her engelin üstesinden gelinebilir, yeter ki beraberce çözüm arayalım. Belki biraz bekleriz, belki farklı yollar deneriz, ama aşkıma sırtımı dönmezdim. Sen bu konuda ne düşünüyorsun canım, nasıl bir yol izlerdin? ✨💑💸