Aşık olduğunuz kişinin evli olduğunu öğrendiniz. Sevginizden vazgeçmeyip onla sevgili olmaya devam eder miydiniz?

Aşık olduğunuz kişinin evli olduğunu öğrendiniz. Sevginizden vazgeçmeyip onla sevgili olmaya devam eder miydiniz?

Sevdiğim ve aşık olduğum kadının evli çıkma ihtimali yok çünkü ben yeterince tanımadan zaten kimseden hoşlanmam.. ki tanıdığım zaman da zaten çevresini bile araştırırdım.. yani bu yüzden de mutlaka değişik davranışı olsa bunu görür ve ona göre hemen vaz geçerdim.. ama eminim günümüzde ne olursa olsun vaz geçmeyen evliliğe rağmen seven karaktersizler de var elbette
Cevap
22Cevap
Anında vazgeçerim, anında soğurum, anında silerim. Saklamış, yalan söylemiş, aslında bir güzel rezil de edilir de, karısının suçu yok.
Bu durumda soğurum ve uzaklaşırım
burada çoğu fenomen evli ama yorumlarda kadın kullnıcılarla karşılıklı flort yukselme yaşıyorlar dm yi hiç düşünemiyorum
Peri en iyiyi hak ediyor bu görüş 💫
Bencede 🌸
Vazgeçerim. Sonuçta birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmak doğru değil.
Evet vazgeçerim. Sevdiğim değil ama yeni sevgilim olan birisinden vazgeçtiydim.
Direkt bırakırım , karısıyla tehdit ederim özellikle. E-devlet şart açıp bakacaksın.
Tabi ki de vazgeçerim ne yapacağım qdamı ondan ayırmaya mı çalışacağım 🤷♂️ tövbe ya ben öyle karakter de bir insan değilim
%100 kaçarım..
"Millete gökten çilek yağsa bize iki tane salatalık düşer. Biri kafamıza isabet eder diğeri yerden seker mabadımıza girer" diye de eklerim.
Hayır asla yalancılarla işim olmaz ayrıca kendine saygısı olan insan da sevmeye devam edemez seveceksem de uzaktan severim
E yani bı zahmet evli kadın napacaktim başka tabi ki vazgeçerim
Bunu duyduğum an herşeyi bırakırım, herşeyi silerim. Bunun affı olmaz.
Bu kadınlarda evli erkeklere karşı ayrı bir sempati var.
Sevmeyi geç takıldığım kişi evli çıkınca bile kaçıyorum
O zaman ya o ya ben desek ya da öyle idare etmek arasında seçim gerekir
Asla devam etmem. Zaten bunu bana söylemeyen bir adam bir gün aynısını bana da yapabilir.
Yani evliliği benim yüzümden bitmesin. Buna sebep olmam
Hayır ben öyle onursuz gurursuz değilim onun gibi pislik olmam o evli olduğu masumun hakkıno almam RABBİM öyle pisliklerden korusun İNŞALLAH
Hayir sadece nedenini merak ederim ve gecerli bi sebepse devam ederim
Hayır diyenleri Suriye'ye gönderebilir miyiz?
Geçmem alana kadar çabalarım
Evli kadını nasıl alcan
O isterse bir şekilde olur yeterki karşı taraf istesin ayrılır bir şey yapar olur yani
Sonu genelde hüsran olur
Tek söz
Hoşça kal
o bizden vazgecermi konu o olmasi lazim
E bir zahmet vazgeçin
elbette sahipli adamla ne yapıcam
3. olarak beni dahil etmesini isterim
Bela okurum büyü yaparım falan ahsjs
Geçmem ama aşık olmam takılırım bende
evet vazgeçerim
Suratına tükürürüm
Evet vazgeçerim.