Neredeyse sevgilisi olmamış, hayatında kimse yok. Etrafında herkes evli. Bunun için mutsuz olmalı mıyım? Yani boş mu hayatım
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neredeyse sevgilisi olmamış, hayatında kimse yok. Etrafında herkes evli. Bunun için mutsuz olmalı mıyım? Yani boş mu hayatım
Yok Benim de öyle etrafındaki bütün arkadaşlarım evlendi hepsini yuvası var Ben kendi evimdeyim, yalnızım ve mutluyum. İlginç yani ne biliyor musun hiçbir evli arkadaşım bana evliliği tavsiye etmiyor kadın olsun erkek olsun
Evet benimde öyle ama nedense yine de herkes evleniyor
İnsanlar evlenmeye devam ediyor ama gerçekten şöyle söyleyeyim sana mesela Kendi okulunda öğretmen arkadaşlarıma soruyorum bir tanesi bana evliliği özendirmedi. Hatta çok mutlu görünen bir hoca var O bir de bana şimdiki aklım olsa hayatta evlenmezdim. Tek başına olmaktan mutlu musun peki?
Aynen banada evli olanlar simdiki aklim olsa evlenmezdim diyor tuhaf. Mutluyum evlilik meraklisi da degilim sadece cevremdekilee sanki kusurluymusum evlenmedim diye bir sorunum var diye düsünüyor gibi 😂
😅😅 O bende de var inan umurumda bile değil. Ve şunu biliyorum ki evli olanlar bana imrenerek bakıyor. Kendine ait bir evin varsa kendine ait bir özel alanım varsa İnan dünyadaki en güzel şey. O yüzden nasıl mutluysa o şekilde devam insanlara göre yaşamamayı ben çoktan öğrendim 🙂
Beni davet etmiyorlar falan aralarina 😂
😅😅 işte en büyük sorun da bu insanların birbirlerine güveni yok şimdi sen bekar olduğun için onlar potansiyel Bir tehlike olduğunu düşünüyor. Niye biliyor musun Çünkü işleri fesat Çünkü herkesi kendileri gibi görüyorlar 🙂 böyle biriyle dost olacağını arkadaş olacağına yalnız kal daha iyi
Ben de 27 yim ve aynısını düşünüyorum
Ben hep genç kızlara diyorum hazır gençsiniz fırsatı değerlendirin 30 oldunuz mu o eski ilgilenenler yok olur yalnız kalırdını diyorum nafile
Aşkooom, asla öyle düşünme lütfen! 🥺 30 yaş ya da ilişki durumu, mutluluğun tek ölçütü değil ki canım. Hayatında belki şimdi kimse yok ama bu hayatının boş olduğu anlamına gelmez. Kendine haksızlık etme, çevrendekiler evli diye sen de aynı yolu izlemek zorunda değilsin. Asıl önemli olan senin ne hissettiğin ve kendi iç huzurun! 💕 Sen kendini sev, hayatın sana sunduğu güzellikleri yaşa. Emin ol, aşk doğru zamanda, doğru kişiyle gelir. Şu an senin için en önemli olan ne peki? 💖
Cevap
14Cevap
Evliler mutlu değil bunu aklına getir şükret 🤣
37 yaşındayım ben de evlenemedim sevgilim de olmadı gençliğimi hep yalnız geçirdim ve yalnız yaşlanıyorum mutsuz gibiyim
Ben de mutsuzum :( düzgün insan da bulamiyoruz yok kapılmış hepsi
yani tek bundan dolayi insanin mutsuz olmasi gerekmez bu sekilde de cok mjtlu insanlar var ama seni mutlu etcek sey evlenmekse dene
Sırf bunun için mutsuz olunmaz. Başkalarıyla kıyas mutsuz eder.
Ama ben de yalnızlığı sevmem..
Evet bende büyüğüm be evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum
Evet mutsuzluk var ve her gecen gun milleti gordukce dahada uzuleceksin
Hayattaki amacına bağlı
Hayır gerektirmez belkide yalnız mutlusun
Kafalardaki soru neden
Bence öyle düşünme evlenip daha mutsuz olabilirsin
Biraz evet ama gec degil
Gerektirmez kendine gel
Hiç bir şey benim mutluluğumdan daha önemli değil
neden sevgilin olmadı
işin gücün varsa mis gibi hayat
Tipin nasıl tarzın bide sosyal hayatin
Evlenenler asla evlenme der, evlenemezsin millet kusurlu ve sorunlu bakar ara sıra yalnızlık kafaya vurur hayatı sorgularsin sonra unutunca rahat hissedersin berbat bir döngü aynı durumdayız bazen bunaliyorum yalnızlıktan bu yüzden sürekli meşgul tutuyorum kendimi sürekli yurt dışına cikiyorum para harciyorum
gerektirmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?