Sevgilimin ilk aşkı olmamak beni neden bu kadar üzüyor, bu kıskançlık normal mi?

sevgilim benim gerçekten ilk aşkım ama ben onun için öyle değilim ne zaman bu konuyu konuşsak hep “sen benim için daha farklısın” diye başlıyor ama ben her seferinde ona söylediğinin yalan olduğunu söylüyorum sonra kavga etmeye başlıyoruz bana bağırıyor sesi titriyor ağlayacak gibi oluyor gerçekten çok inandırıcı konuşuyor ama daha önce güvenimi kırdığı için bazen bunların bile numara olduğunu düşünüyorum

birine benden önce bu kadar aşık olmuş emek vermiş neredeyse her şeyi yaşamış biri bana “sen farklısın” dediğinde buna inanmakta çok zorlanıyorum kendimi hiç özel ya da farklı hissedemiyorum halbuki ben de kendimi onun yanında özel ve farklı hissetmek istiyorum çünkü o benim için gerçekten ilk özel ve ilk farklı insan o yüzden bunları düşününce ister istemez aklım karışıyor ya onu benden daha çok sevdiyse ya bana hissettirdiğinden fazlasını ona hissettirdiyse diye düşünüyorum ve bu düşünceler beni gerçekten canlı canlı yiyor
Güncellemeler
6 gü
yanlış anlaşılmış sanırım konu ilki olmak değil. ben zaten bunları biliyodum en başından berri beklentim ilki olmak değildi ama bana yalan söyledi ve ben bundan sonra bunu takıntı yapmaya başladım her dediğine "ya yalansa" "ya böyleyse" "ya şöyleyse" diye düşünmeye başladım yalan söylediği konu eski ilişkisiyle alakalı olduğu için buna taktım ve yalan söylediğinden beri böyleyim. güvenim kırıldığı için artık ne söylese içim tam rahat etmiyo ve bazen inanmakta zorlanıyorum.
Sevgilimin ilk aşkı olmamak beni neden bu kadar üzüyor, bu kıskançlık normal mi?