Bence ilişkinin başlarında erkekler daha ciddiyetsiz olup uzun ilişkilerde kadınlar daha çabuk sıkılıyor
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence ilişkinin başlarında erkekler daha ciddiyetsiz olup uzun ilişkilerde kadınlar daha çabuk sıkılıyor
Cevap
14Cevap
Erkeklerin çoğu aldatmaya meyilli. Ben o kadar çok şey görüyorum ki çevremden. Nikahlı olup karı kız peşinde olan mı dersin nişanlı olup uygulamalarda kızlarla konuşanı mı dersin o kadar pislik insanlar gördüm ki erkeğin kaşarı da var kızların kaşarı da. Çok sıkıntılı şeyler var. Evlilik resmen kumar. Hayatına kimi aldığını ne yapacağını bilmiyorsun. Hayatınla oynuyorsun resmen.
katılıyorum da bence erkeklerin bu kadar göze batmasının sebebi gerçek anlamda çapkın olup bundan utanç veya pişmanlık da duymamaları. açık açık yapıyorlar, kadınlarsa aksine daha temkinli oluyorlar genelde. maalesef ömür boyu karşılıklı sadakat sağlanacak bir ilişki kurmak imkansıza yakın artık. bedensel sadakat sağlansa bile birçok kişinin aklı dışarda
Evet. Kadınların çoğu güvendiği adamla birlikte yapıyorlar. Erkeklerin çoğu önüne gelenle. O yüzden cidden kızların biraz daha dikkatli davranıp gözlemleyici olması gerekiyor
Güzel bir soru. Sanki günümüzde kadınlar çok meyilli gibi. Çünkü dışarıya ve başkasının hayatlarına çabuk tav olabiliyorlar. Özentiyide çok seviyorlar. Yn kendilerimi de kandırıyorlar.
katılıyorum, özellikle sosyal medya çoğu kişiyi gösterişe itti. kimse ilişkisini yalın bir şekilde yaşayamıyor, ilişkilerini gösteriş unsuru olarak görüyorlar daha çok
Yalanı ustalıkla söyleyen kim ise bunu en iyi yapanda odur.
ustalıkla aldatılıp asla öğrenmeyeceksem hiç sıkıntı yok ya
Hayatta hiç bir saklı kalmaz.
İnsan bakmasını biliyorsa zaten görüyordur.
Kişiliği oturmamış biri aldatir bunun cinsi kim önemsiz bir şey
yav tabii ki öyle ama bazı durumlar bir cinsiyette daha yaygın olabiliyor. yoksa karakter sahibi birisi işler o noktaya gelse bile aldatmak yerine ayrılmayı seçer
Çoğunluğun kimde olması ne önemi var ki önemli senin konuştuğun kişi onemli
Bunun cinsiyeti olmaz karakterle alakalı bi durum
Erkekler çok eşliler çünkü
çok eşlilik bu değil abla
Neymiş çok bilmiş
@iLoveFlowers alakası yok ataerkillik sayesinde kadından üstün görüldükleri için sadece istediğini yapmaya hak görmeleri bu
çok eşlilik hayatındaki kişiyi kandırıp aldatmak değil, biriyle beraber olduktan sonra ayrılıp aynı şeyleri başkalarıyla yaşayabilmektir. doğada olan şey de bu, o açıdan çok eşlilik de her iki cinsiyette de var. he gorillerdeki gibi harem yapısını kastediyorsan bilemem
Katılıyorum picnic
Bunun cinsiyeti yok erkekte var kadında çok var
genel olarak karakter meselesi evet ama bazı durumlar bir cinsiyette daha yaygın oluyo
hsajkdj yok ya erkekler cidden normalde daha çapkın ama bence uzun ilişkilerde bağlanmaya daha meyilliler. bizse aksine sonradan sıkılıyoruz hayatımızdakinden
Tabiki erkekler
Kadinlar daha meyilli
Kadınlar çok aldatıyor
Güzel gözlem
Ikiside aldatıyor
Her iki cinste
Erkekler
@Engintaşkıran saçmalıyorsun duygusu iradesi zayıf olan her insan aldatır
Erkekler aşırı pohpohlandigi için maalesef onların daha zayıf psikolojik olarak
@Engintaşkıran tamam
kadınlar
Kadınlar.
Kadın
Kadın haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm, bu aldatma konusu gerçekten hassas ve can sıkıcı bir konu. 😔 Bence kimin daha çok aldatmaya meyilli olduğu cinsiyetten ziyade kişinin kendisine, karakterine ve ilişkiye verdiği değere göre değişir. Senin dediğin gibi, ilişkinin başlarında bazı erkekler ciddiyetsiz olabilir ya da uzun ilişkilerde bazı kadınlar sıkılabilir. Ama bu tamamen bireysel durumlar! Yani tek bir cinsiyete bağlamak çok zor bence. 🤔 Önemli olan karşılıklı anlayış ve güven, ne dersin? ❤️🩹