Son zamanlar da ihanetler ve aldatmalar baya bir arttı malesef , aslında bunu cinsiyet olarak ayırmamak lâzım çünkü her iki tarafta aldatıyor bence. Ama size göre en çok aldatan erkekler mi? Yoksa kadınlar mı?
Sizce erkekler mi daha çok aldatır yoksa kadınlar mı?
Şimdi din ve ahlaka önem veren insanları bir kenara bırakırsak kadınlarda hipergamik erkeklerde poligamik eğilim vardır evladım. Kadın aldatırsa sadece kocasından daha iyi daha güçlü olanla aldatır. Erkek aldatırsa karısından daha güzel daha çirkin herkesle ulaşabildiği ölçüde aldatabilir. Buradan da yola çıkarsak fakir kesimde kadınlar zengin kesimde de erkekler daha çok aldatır. Ama dediğim gibi bu sadece ahlaksız insanlar için geçerli.
Eskiden olsa erkekler derdim şimdi maalesef kadınlar daha çok yani bide maalesef şöyle bir algı var bekar biri evli bir erkeğe göz koymasa ve şunu demese biz birbirimizi seviyoruz demese çünkü böyle böyle herşey normalleşti ya sonuçta birbirimizi seviyoruz sevmek güzel şey falan Bi de sevgiden giriyorlar evli olan nişanlı olanlardan bekarlar uzak dursun kimsenin mutluluğunu bozmaya hakkınız yok bu sadece bencillik
Bu tamamen karakterle alakalı karakteri ve istikrarı zayıf olan insan aldatır sevmek için değil sadece eğlence olsun diye birlikte olan aldatır ama bana sorarsan aldatılmayı kimse hak etmez gerekirse boşan ne yapıyorsan yap ama ihanet nedir ya.
Cinsiyet ile ilgisi yok bence. Karakter ile ilgisi var. Hepimiz insanız sonuçta. Aldatan kişinin karakteri ile alakalı bir durum kız erkek ile alakası yok fakat kızlar çok daha sinsi ve profesyonel oluyor bu bir gerçek
bir kadını, 1 erkek ve bir kadın aldatır. bir erkeği ise bir kadın ve bir erkek. zira sizin birisini aldatmanız için diğer kişinin 'de hemcinsini aldatması gerekiyor ondan dolayı bu soru GG.
Bence erkekler. He ne kadar bu soruya daha içten ve yalansız cevap verebilmek için aldatmanın kapsamını tanımlayama ihtiyaç olsa da, kişisel görüşüm erkekler daha çok aldatır yönünde. Ben de bir erkeğim ve cevabımı kendi davranışlarım üzerinden veriyorum. Birlikte olduğunuz kişinin dışında başka bir kişiyle flörtiz bir davranış içine girdiyseniz, geçmiş olsun, aldattınız. İllaki cinsel bir birleşme yaşamanıza gerek yok.
Kişiden kişiye değişir. Karakterle alakası var cinsiyet ile değil. Ayrıca toplumda neden aldatma deyince akla hemen erkek gelir ki? Kızlar aldatmıyor mu? Aldatıyor
Aldatmak bir nevi ihanet değilmidir? İhanatein nedeni olmaz bedeli olur! Aldatma cinsiyetlik değil karakter ve kişilik problemidir, sevmiyorsan ayrılırsın olur biter.
Aslında birsey soyliyimmi erkekler fütursuzca yapıo yani azcik güzel olsun ona ihtiyacı olan güzel sözcükleri söylesin Vs kadınlar kafayı kirdiysa yani o raddeye geldiyse aldattığı adamla uyuyup sevdiği adamla sevisiyor