Sizce kadınlar mı yoksa erkekler mi daha çok aldatır? Cevabınızın sebebi nedir?
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kim ne derse desin kadınları mutlu etmek zor ve mutluluğu yakalayamadığı zaman hemen başkasına giderler bir defa ilgi görmesin günaydın mesajı almasın bak nasıl aldatıyor öyle böyle değil kadınlar hep oldum olası anlayışsız ve bencil sonra kıyaslama çok yaparlar hayatlarına giren bir erkek ona çok güzel anılar yaşatmış ise diğerlerinde bunu göremezlerse hemen aldatırlar. Erkek sahiplenme duygusu yüksek olduğu için aldatma oranı azdır ama kadınlar öyle değil 1 gün zevk almasın ilgi görmesin hemen aldatır ışık hızında öyle böyle değil
kadınları seçtim, zira biz erkekler hep kendimizi çapkın hovarda diye adlandırırız da işin aslı o değil
şimdi bütün beğendiği çok lüks otomobile binsen de gelir düzeyin inanılmaz yüksek olsa da çok şık giyim tarzın olsa da çok yakışıklı ve karizmatik ve fit vücuda sahip olsan da Kadın ııııh ıh hayır derse o hayırdır, yani kendini paralasan bile hayır kelimesi ağzından çıkmışsa bitmiştir, o halde kim çapkın?
kadınlar dedim. Kendimi düşünerek. o kadar doyumsuzum ki cinsel anlamda. aldattım yani çok kez. Aldatmamam için aşkımdan ölmem lazım o da sadece bir kişide oldu sadece onu aldatmadım. Orspu karısı gibi s*kişiyorum sadece para almıyorum. Utanıyorum zaman zaman kendimden ama düzelmiyo kaç tane uzmana gittim.
İkiniz de çok kötüsün a*q sabaha kadar 15 kere bosalabilcekmis gibi yorum yapmissiniz. İgrencisiniz bu bi bozukluk. Yazmicam hicbirinize
O istediginiz kadinlardan degilim iste fazla. Sperm kalmaz icinizde lan. Bi gece yapsaniz 2 hafta agriri s*kiniz. Oyle disardan guzel gibi gorunuyo. Doktor bile soyledi boyle bi erkek bulamazsin zaten diye
@blueben aynen kardesim ben de Rihanna memnun oldum tanistigima tesekkurler 😜
@blueben tesekkurler 😜🤣
Şu an partnerim var ve ona sadik kalmak adina kendime yemin ettim
@blueben rica ederim efenim iyi gunler 🤣🤣
Cevap
40Cevap
Aldatmanın kadını erkeği olmaz ama ne yazık ki günümüz kadınları erkekleri geçmiş durumda
Kadınlar erkeklere göre daha sadakatli..
Karakter meselesi bu cinsiyet değil
karaktere göre değişir
Erkekler daha çok aldatıyor bence, kadınlar bize göre daha sadık :)
Kadınlar açık ara daha fazla aldatıyor ve baya baya hani pe nisin üstünde rodeo yapar gibi zıplıyorlar :D
Karaktere bağlı bir durum. Şu cinsiyet daha fazla aldatır gibi bir şey denemez. Çünkü farklılık gösterir.
Şu an günümüzde iki taraf da aynı maalesef. Kadın da aldatıyor erkek de. Bunun cinsiyeti yok karakter meselesi..
Bir kadın aldatıyorsa cidden erkek aldatılmayı hak etmiştir.
ama erkek önüne fırsat geçsin bende dahil aldatırım.
Cinsiyetten değil. Ama kadının sevgilisi varken bile çok fazla talibi olur her zaman. Bu yüzden en ufak sallantıda aklının bulanması daha kolay.
kışının karakterı ıle alakalı. Erkek de kadın da aldatır. Dunyanın en sadık kışısı erkek de kadın da olabılır. Cınsıyetle alakası yok
Bunun cinsiyetle hiçbir alakası yok karakteri, kendisine saygısı olmayanlar aldatır direkt diyelim.
Erkekler hiç sıkılmadan utanmadan göstere göstere aldatır. Kimsede şu şöyle yaptı demez yargılamaz hatta overler. Kadına iş yerinden mesaj gelir or... Derler.
Sadakat duygusu olmayan ve vicdandan yoksun kişiler aldatır.
önceden erkekler yapardın bu oran % 90 larda idi ama artık erkekler sıkıldı kadınlar başladı
Erkekler. Sadece fiziksel olarak aldatma değil. Duygularla , akılda başka bir kişiyi düşünmek , hayâl etmek , gözlerle başka bedenleri süzmek bunlarda aldatmaya girer.
Sorunu olan taraf aldatır. Sorunsuz bir ilişkide aldatma da olmaz.
Kadınlar çünkü seçenekleri çoktur 10 defa aldatır 1 der ama erkeklerde durum tam tersidir seçenek yoktur 1 defa yapar ama 10 defa yaptım der. Bu kadar basit.
Bence kimin daha çok aldattı önemli değil niye böyle hayasızlar türedi asıl soru bu.
erkeğin aldatması ortaya çıkıyor ama kadınınki çok zor, çok dikkatliler
Kesinlikle kadınlar ama asla ispatlayamazsın...
Erkeklere oy verdim ama bence bunun cinsiyetle değil karakterle ilgisi var karaktersiz olup sürekli cinsel açlık çeken biri aldatır ister kadın ister erkek olsun farketmez.
bu siteye gelene kadar erkekler derdim de kadınlar neymiş yahu hele de evliler pes diyorum
Kadın da erkek te aynı neticede duvarla aldatmiyor ya. Sence de öyle değilmi?
Çok net kadınlar, çünkü partner bulmaları için hiçbir çabaya gerek yok ama erkekler çok donanımlı bile olsa çaba göstermek zorundalar.
İkiside eşittir.
Çünkü Erkek bir başka kadınla aldatır, o kadında kendi kocasını aldatır. ya da sevgilisini.
İki taraflı düşünün.
son 20 yilda cag atladik, kadinlar coktan erkekleri gecti, toplum baskisi olmasa erkekleri bese katlarsiniz.
Müge anliya bir bakin.
benim cevabım kadınlardan yana (kızmayın ama ben kısmen aldatıldığım için bu cevabı seçmeyi kendime uygun gördüm)
fiziksel olarak erkekler daha çok aldatıyor ama. sevgilisi varken de 3-5 erkekle konuşan kızlar bunu aldatma olarak görmediği içinsanki erkek daha çok aldatıyormuş gibi görünüyor
Karekter meselesi düzgün erkek de vardır kadın da kişinin şahsiyetine bağlıdır
Genelde doyumsuz oldukları için erkekler aldatır.
Erkekler. Çoğu açgözlü.
Genelleme yapmak yanlış
Ben burada çok yaptım evli kadınlarla s#ks muhabbeti
Her 2 tarafta yapabilir bunu.
Kadınlar aldatır erkekler yakalanır
Kimin canı istiyosa o aldatır
Kekolar ve kezbanlar aldatır 😂😂
Kadınlar daha çok aldatıyor
Eşit
Kadını erkeği yok karaktersiz olan taraf aldatır.
Zeka seviyesi düşük olanlar aldatır.
Şu anda aldatma konusunda kadınlar önde
karakteri olmayan aldatır.
Erkekler daha çok kadınlar kısmen
Cinsiyele ilgisi yok bunun kansizsa yapar serro
Kadinlar
Erkekler
erkekler daha çok tabii ki
Erkekler
Kadinlar
bacım aldatır erkeğinde bacım var kadınında
Erkekjer