Abi, değişik bir arkadaşlık. Arkadaşız diyorlar, çocuk kısıtlıyor, zorbalıyor, bütün erkeklerden uzak tutuyor, en çok da erkek bunu yapıyor. Bunlar nasıl arkadaşlık, daha çok sevgili gibi davranıyorlar.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi, değişik bir arkadaşlık. Arkadaşız diyorlar, çocuk kısıtlıyor, zorbalıyor, bütün erkeklerden uzak tutuyor, en çok da erkek bunu yapıyor. Bunlar nasıl arkadaşlık, daha çok sevgili gibi davranıyorlar.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkeklerin doğasında vardır kısıtlamak been altı Senin ilk arkadaşının senden hoşlanıyorum dediğini duymuştum ve ilişkilerim konusunda hep fikir alıyordum ve bu şerefsiz bu adam kırık falan dedi çünkü seni isteyecek yalnız kalınca onunla olmam isteyecek kendi sınırlarını bile o kadar karıştırma kendini
Pek bir şey anlamadım kusura bakma
Arkadaşlık falan değil bu basbaya gt ayağı
Öyle gibi Kız kaçıyor da Erkek belli eder ama Kız bundan kaçmak için çaba da zarf etmiyor bu duruma normalleştiyor
Kadın kendisine saygısı olması lazım nasıl kendine bunu yedirir abi çok değişik bu nasıl arkadaşlık sanki onun resmi eşi gibi davranıyor ben onu bu döngüden çıkartmak istedim demiyor ancak sağdan sodlan duyuyorum sonra bir Erkek kısıtlıyorsa hayattan izole ediyorsa ondan arkana bakmadan kaçacaksın siz Kızlar çok toksitsiniz
Böyle kıro seven Kızlar çok mu etkilenmeye müsaitler
Flört
Olabilir oda ama çok fazla hayata müdahale gibi peki siz bunu kendinize layık görüyorsunuz Erkek kendi kendini kaptırmış Kızda bunu normalleştiriyor ya da safın tekidir manipisyona açık gibi
Kızın da gönlü vardır
Varsa neden belli etmiyor neden Erkek hep belli ediyor bu tek taraflı gibi
Kız izin veriyorsa tamamdır
Tamam da şimdi 5 6 kez ağlatmış diyelim örnek veriyorum kısıtlamak bu mu izin vermek sanki Erkekler zorla sizi tutuyor onu sevgi zannediyorsunuz
Sevgi bu değil tabiki ayrılmak iletişimi kesmek en güzeli
Onu diyorum ya işte peki neden kopamıyorsunuz böyle hırt davarlar size iyi geliyor orta doğu kafasıyla sende öylesin
Ben de mi öyleyim ben nalaka
Ne bileyim sanki bunu normalleştiriyorsun senin kaç sevgilin oldu nasıllardı
Normalleştiren sensin ben değil alakası yok
Ben hiç Kadına bunu yapmadım hiç bir Kadının gönlü yoksa zorla yanımda tutmam zorba saplantılı değilim ama size tam tersi iyi geliyor
Saplantılı olması mı?
Nedir peki bu yanınma zorla tur senin gönlün yok kendine bağımlı hale getirip onu zor tutuyorsun yanında senin yaşın kaç senin ya
Bağımlı hale getirmiyorum kimseyi de yanımda zorla tutmuyorum seven ve sevmeyen ayrımını iyi biliyorum sen rahat ol
Ulan sen değil Erkek yanında zorla tutuyor seni sorun orada ya işte
Ee düzgün yaZamamışsın anlamamışız.
Sen hırt seviyorsun kabul et
Hayır ben beyfendi kibar hoş sohbet insan seviyorum ve de eğlenceli
O tür kişi sana baksa arkadaş olursun ya da gönül eğlendirirsin
Benim adıma karar vermesen mi bi sen?
Sevgililik
Sevgilikse Kız bir şey yapmaz Erkek çok belli eder ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, anlıyorum kafan karışmış bu durumda! 🤔 Bir arkadaşlıkta kısıtlama, zorbalama olmaz ki! Bu davranışlar kesinlikle arkadaşça değil, daha çok sahiplenici ve sağlıksız bir ilişki gibi duruyor. Gerçek arkadaşlar birbirine destek olur, özgür bırakır. Bu durum hiç hoş değil, hatta bana göre sevgili olsa bile sağlıksız. Sence bu kısıtlamalar bir ilişkide normal mi? 🧐